Dodaj do ulubionych

Na Podkarpaciu PiS przegrał, choć wybory wygrał

IP: 195.117.116.* 22.11.10, 20:39
Nie chce mi się pisać o takim G jak PO,niech piszą o tym michnik i TVN.
Obserwuj wątek
    • Gość: demaskator jak się mieszka w Spółdzielni Mieszkaniowa im. Wła IP: 78.9.29.* 22.11.10, 21:03
      jak się mieszka w Spółdzielni Mieszkaniowa im. Władysława Jagiełły?
    • retropercepcje :) zmowa na pisiaki, juz po was chlopaki :) 22.11.10, 21:03
      :) zmowa na pisiaki, juz po was chlopaki :)
      • Gość: look7 m.podkarpaci oby ta koalicja doszła do skutku IP: 80.51.108.* 22.11.10, 22:51
        wierzę i wiem że z Podkarpackiej Platformy, PSLu i SLD zostali wybrani mądrzy ludzie dojdą do konsensusu i stworzą koalicję.
    • Gość: demaskator mieszkasz w okolicy Łagiewnickiej w łodzi? IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.11.10, 21:06
      :)
    • Gość: Kamil Na Podkarpaciu PiS przegrał, choć wybory wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 21:27
      W lubelskim będzie ta sama sytuacja. Pomimo, iż wygrał PiS, PO wraz z PSL już rozmawia o koalicji co daje im większość :) I się z 2 wygranych sejmików zrobiło 0, jaaaka szkooda :(
    • Gość: sprawiedliwy Na Podkarpaciu PiS przegrał, choć wybory wygrał IP: *.wroclaw.mm.pl 22.11.10, 22:49
      Fuck You PiS!
      Go to hell!
    • Gość: kia Gazeto opanuj się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 00:02
      niedobrze się robi jak as czytam. Chciałam przez kilka dni po wyborach tu nie zaglądać bo wiedziałam że będziecie wymyślać setki newsów z du..y wziętych byle tylko dokopać PiSowi. No i nie pomyliłam się. Co wy byście robili gdyby nie ta misja niszczenia Kaczyńskiego.
      • Gość: p Re: Gazeto opanuj się! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.10, 00:10
        To są sprawdzone informacje potwierdzone słowami samych zainteresowanych :-) To po pierwsze, po drugie pisowi dokopuje po+psl+sld, a nie gazeta :-) Po trzecie gdzie tu widzisz niszczenie kaczyńskiego? :-)
        • Gość: jacek Re: Gazeto opanuj się! IP: *.rzeszow.mm.pl 23.11.10, 16:07
          Kaczynski niszczy sie sam ... i chyba dobrze. Klamie w kazdym zdaniu. Ostatnio powiedzial, ze taki wynki jest przez tych, ktorzy odeszli ALE PRZECIEZ ON SAM ZACZAL WYRZUCAC i to spowodowalo lawine, ktora jeszcze i oby sie toczyla.
          Jego kariera polityczna to pasmo porazek - przegral juz 5 wybory i nadal jest na czele partii - a to jest ewenement. Jak II ligowy trener przegra 3 mecze to laduje na bruku, a ten sie kurczowo wladzy trzyma. Tylko w naszym juz jak widac nie tak ciemnym podkarpaciu PIS cos znaczy, ale jak widac leci w dol. Reszta Polski juz dawno przejrzala na oczy.
      • Gość: jwasz1952 Re: Gazeto opanuj się! IP: *.centertel.pl 23.11.10, 07:04
        Nikt cię tu nie trzyma.Proponuję Gazetę Polską albo Nasz dziennik.Kaczyński jest jak wrzód na dupie. A z wrzodem, sama przyznasz, bardzo trudno się żyje.
      • Gość: aurelia Re: Gościu opanuj się! IP: *.icpnet.pl 23.11.10, 08:59
        Jeśli w swojej klasie masz typa, który bezczelnie kłamie, kradnie i do tego jest zarozumiały to twoim zdaniem winę za to, że nikt go nie lubi, ponosi klasa czy ten typ spod ciemnej gwiazdy?
      • bry-skot Re: Gazeto opanuj się! 23.11.10, 10:14
        Czy ty naprawdę nie widzisz tej ściemy o zmowie przeciw Kaczynskiemu?Przecież to głównie on zieje nienawiscią i sam zafundowałsobie mega porażkę na całej linii.chyba nie sądzisz że ludzie w całej Polsce są głupsi niż ty,a Podkarpacie ostoją zdrowego rozsądku?Zastanów się dobrze.Fanatyzm w stosunku do PIS jest chory.PO to też nie moja bajka i wiele mozna tam krytykować,ale PIS to tragedia narodowa.
    • lesny.dziad Na Podkarpaciu PiS przegrał, choć wybory wygrał 23.11.10, 00:21
      Co? Nie wierzę !!
      Haha w końcu się moje podkarpacie zaczyna ogarniać.
      Nie to co w mojej gminie gdzie ksiądz powiedział - ludzie zagłosowali. Żenada i porażka.
      Jeszcze parę lat i to też się zmieni. Oby.
    • Gość: marcin Na Podkarpaciu też jest POlska. IP: *.euronet.net.pl 23.11.10, 05:44
      No to sobie Jaruś porządził.
    • Gość: Jan III Na Podkarpaciu PiS przegrał, choć wybory wygrał IP: *.6.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 23.11.10, 08:59
      Ano, małpy skakały aż się zes.....prezes - karykatura i jego dzielna, matolska banda bezmózgowych parszywców
      • Gość: gość Re: Na Podkarpaciu PiS przegrał, choć wybory wygr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 09:08
        Nareszcie,pisiorki do lamusa.A tego prostaka niewykształconego Kuchcińskiego tez zmieć nalezy z powierzchni.Tylko wstyd przynosi.Bardzo się cieszę,że Podkarpacie powoli dojrzewa do trafnych decyzji.Jeszcze trochę moherek trzeba wychować.I jeszcze jedno - pisowcy na Podkarpaciu mówią,że to ich praca przynosi takie "owoce">nic bardziej mylnego,żeby nie radio rydzykowe i jego telewizja,żaden pisowiec na Podkarpaciu by nie wygrał.Słabi jesteście pisiarki,tyle roboty wykonuje rydzykowe nieszczęście,nasz dziennik,gazeta polska - no i co?Psu na budę.
        • Gość: zyzol a starosta ?? Pisior na wykop :) IP: *.resman.pl / 10.4.37.* 23.11.10, 09:48
          No to teraz po opanowaniu sejmiku - nowa koalicja może dać kopa zasiedziałemu pisiorowi - staroście rzeszowskiemu. czas na wykop.
          • Gość: Rupert Re: a starosta ?? Pisior na wykop :) IP: *.rzeszow.vectranet.pl 23.11.10, 09:54
            Nie wiem, czy mi sie wydaje, ale chyba w ostatnich wyborach (a moze w jeszcze wczesniejszych) sytuacja byla zblizona. Jednak wtedy PiS sprezyl sie i za piec dwunasta skaperowal kilka osob z innych ugrupowan, co mu dalo wiekszosc.

Oby tym razem sytuacja sie nie powtorzyla i nikt z PO, PSLu i SLD nie dal sie przekupic!
    • Gość: awokarotłóP A Maciek Kuciapa? IP: *.rzeszow.mm.pl 23.11.10, 11:07
      Dlaczego nie wybraliście Maćka do sejmiku? No pytam się, dlaczego!?
    • Gość: yyy Cholewiński ????? IP: *.ostnet.pl 23.11.10, 11:52
      Kto głosował za Cholewińskim???? podawać adresy i nr tel. :D:D:D Panu już dziękujemy, nie lubimy spadochroniarzy !!!
      • Gość: Yupi. Re: Cholewiński ????? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 23.11.10, 13:29
        Pewno lasowiacki okręg,więc i przechszta.Powiatowo-proboszczowa Polska wybiera tych co dobrodziej zaleci.Może to być Lenin ,Stalin łącznie z Hitlerem.Molestowana małolata czy Chrystus Król ze Swiebodzina na liście,o fizis i rysach maciory-poszukiwacza.Tam nie kumate.Co klecha każe,który numer listy to tak zrobią.Trzeba to przetrwać aż wymrą.

Najgorsze jest to co robi PO.Tym bardziej złe,że na nich głosowałem przez lata.Teraz to się zmienia.Ale powinni wysłać swoich "analityków" od siedmiu boleści na Księżyc,albo innym sposobem ich zutylizować.

Jak można robić wodę z mózgu ludziom co myślą cokolwiek.Jak można było nam przysłać "cysorza Maryjana" w niedawnych europejskich wyborach.Czyżby odesłanie go z kwitkiem nikomu nie dało do myślenia?A oni dalej w zaparte.Wystawili kaplicowego i wroga polskiego handlu na szefa Rzeszowa.To była już klęska.A mogło być 100% lepiej.Niestety.Niczego się nie uczą.Nowy spadochroniarz akurat się udał.Ale następnym razem strzały do własnej bramki zemszczą się szybko.Dość przywożonych w teczkach,marnego pomysłu za ciężkie pieniądze co szkodzą "doradzaniem".
        • Gość: zyzol pisiiory dwa IP: *.resman.pl / 10.4.37.* 23.11.10, 14:26
          Do wyborów - województwem dyrygowało dwóch kaczystów - Cholewiński - który w ostatniej chwili dał dyla z tonącej łajby pisorów i drugi - starosta rzeszowski - Jodłowski.
          Ten chyba pozostał kaczce wierny do końca ...i za to powinien zapłacić.
          Co do Cholewińskiego - dziwię się PO - wszak taki cwany chłopek jak już raz zdradził - to przecież może zdradzić znowu...aby tylko utrzymać się na stołku.
          Po co go trzymają u koryta ???
          Sprawa powinna być prosta - w myśl ludowej muzyki "co się martwisz co się smucisz, ze wsi jesteś na wieś wrócisz"
    • Gość: zalogowany Czcigodniej autorce artykułu chcę uzmysłowić, IP: *.chello.pl 23.11.10, 14:44
      że nie "ten" PiS, tylko "to" PiS. Więc tytuł zgodnie z regułami języka polskiego powinien brzmieć "Na Podkarpaciu PiS przegrało, choć wybory wygrało".

Ale brak znajomości ojczystego(ekhm) języka w Gazecie to norma, patrząc po ilości byków w artykułach...
      • Gość: Filolog Sam się uświadom. Nie ma żadnego błędu. IP: *.rzeszow.mm.pl 23.11.10, 16:55
        Ale poszukaj sam, bo nie chce mi się Ci tłumaczyć dlaczego, wszak masz dostęp do internetu.
    • Gość: gindi Na Podkarpaciu PiS przegrał, choć wybory wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 16:20
      Nie dla obcych sił na Podkarpaciu. Zostawcie krainę mlekiem i miodem płynącą. Tam zawsze wygrywał PIS tylko nie wiadomo dlaczego jest tak źle, skoro powinno być tak dobrze.
    • Gość: Antoni PiS na śmietnik, tra la la la laaaa:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 20:16
      bardzo dobrze, nic Polsce nie szkodzi tak jak kaczyńszczyzna
    • Gość: runrunaway Re: Na Podkarpaciu PiS przegrał, choć wybory wygr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 20:19
      Zobaczyć szalejącego z radości Szlachtę... i wyobrazić sobie jego minę teraz - bezcenne :-) !
      Pisiorki muszą się oswoić z myślą, że z takimi jak oni nikt normalny nie będzie rozmawiać. Kolaboracja z PiSem oznacza polityczną śmierć kolaborującego.
      • Gość: Gościoowa Re: Na Podkarpaciu PiS przegrał, choć wybory wygr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 21:43
        Chodzi Szlachta koło drogi
        Cichuteńko stawia nogi,
        Cichuteńko się zakrada,
        Nic nikomu nie powiada.

Nie ma ręki ani nogi,
        Kogo Szlachta przyodzieje,
        Ten się nawet nie spodzieje.

Nie ma ręki ani nogi
        Trzeba Szlachtę pożałować
        Kromkę chleba mu darować.
    • kun3 Na Podkarpaciu PiS przegrał, choć wybory wygrał 23.11.10, 21:25
      Fajna wiadomość. Niech się stanie
    • Gość: Polak_1 Na Podkarpaciu PiS przegrał, choć wybory wygrał IP: 81.219.99.* 25.11.10, 16:42
      nareszcie!i się stało!oszołomy wraz z sukienkowymi przestaną rozkradać majątki i szerzyć nepotyzm
    • Gość: lezajszczanka madzia IP: *.tktelekom.pl 15.10.11, 10:52
      przeraza mnie fakt ze nikt poza kregu pis nie ma tu nic do powiedzenia.Pan Bartnik Dyr.Liceum-Połowa nauczycieli z Grodziska!!!! Pan Bartnik ma siostre-pracuje w UP szwagier w Liceum Siostrzeniec - grupa zywiec siostrzenica Szkola specjalna Siostrzenca zona-Szkola specjalna itd.itp....a moje dzieci po studiach bez pracy.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka