Gość: BeA IP: *.res.pl 13.12.10, 20:14 Czy ktoś może polecić dobrego weterynarza dla kota? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rurek Re: Weterynarz IP: *.ostnet.pl 13.12.10, 20:47 Z czystym sumieniem polecam Martę Gutowską . Nie dość że doskonale leczy to jeszcze stara sie nie obciążać finansowo . A to już rzadkość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Weterynarz IP: 46.112.219.* 13.12.10, 21:19 Ja szczerze odradzam Martę Gutowską. Z powodu wielu złych doświadczeń. Polecam natomiast Magdę Moskwę, lecznica doktorek, w pawilonie na przeciwko szpitala MSW, tam też jest dr Giełbaga, mają swoją hodowlę kotów, więc raczej wiedzą wszystko o 'jamnikach' :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rezydent Re: Weterynarz IP: *.ostnet.pl 25.09.13, 19:31 Aaaa, mają hodowlę kotów a znają się na jamnikach "brawo za inteligentną wypowiedź". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 22:58 Nasze koty leczy Beata Sochacka z Jamnika, ale zawsze idę tylko do niej, sprawdzam na której zmianie przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Weterynarz IP: *.rzeszow.vectranet.pl 14.12.10, 09:11 polecam doktorka na lewakowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: Weterynarz 14.12.10, 11:16 Lekarze z lecznicy na Lewakowskiego; a jeśli sprawy endokrynologiczne - Rafał Matusz z Pułaskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jael53 Re: Weterynarz 14.12.10, 11:20 I jeszcze jest bdb lecznica przy ul Batorego (kiedyś w takim zaułku w okolicach Pl. Wolności). Jest tam pani doktor (Sowa - przepraszam, jeśli przekręcam nazwisko), która poza talentem diagnostycznym ma jeszcze bardzo dobre do zwierzów podejście. Zresztą, cała załoga jest więcej niż dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotek Re: Weterynarz RES-VET na Bohaterów IP: *.76.akron.net.pl 15.12.10, 15:10 moje kotki są pod opieką gabinetu Res- Vet. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Weterynarz RES-VET na Bohaterów IP: *.ostnet.pl 25.09.13, 19:37 Również leczymy tam swoich podopiecznych, skrupulatność, rzeczowość, fachowość i bardzo przystępne ceny. Tylko polecić!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psiarz Re: Weterynarz IP: *.static.sl-net.pl 25.09.13, 21:57 Dobry jest weterynarz w lecznicy Arka róg Kustronia i Mieszka I. Wiedza, zaangażowanie i naprawdę najwyższe europejskie standardy. Odpowiedz Link Zgłoś