Gość: aeo IP: 62.93.47.* 04.01.11, 11:14 Jeśli ktoś robił prawko w Rzeszowie w 2010 roku - w jakiej szkole i z jakim efektem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.11, 11:20 Robiła moja córka, poszła z polecenia i zdała za pierwszym razem, bardzo chwaliła instruktora, jak sie szkoła nazywa to nie wiem ale nazwisko instruktora tak, facet nazywa sie Bogusław Linda:) i oprócz profesjonalizmu ma jeszcze dobry zwyczaj podjezdzania pod kursanta w umówione miejsce, poszukaj w googlach, bez problemu znajdziesz jego szkołe nauki jazdy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alma Re: Prawo jazdy IP: *.pul.tke.pl 09.01.11, 18:26 Kto jeszcze robił prawo jazdy w ubiegłym roku? Podzielcie się opiniami na temat szkół! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Prawo jazdy IP: *.ostdsl.pl 10.01.11, 07:53 Odradzam automobilklub. Zwłaszcza pana instruktora Maderę. Niewiele tłumaczy, mówi, że masz zrobić tak i tak ale nie przypomni dlaczego. Poza tym nie uczą parkować - trzeba się upominać o parkowanie a jak zabierze na plac to przez pół godziny każe łuk robić. Łuk miałem wyćwiczony perfekcyjnie bo łącznie chyba ze 3 godziny na nim jeździłem ale koperty ani innego parkowania praktycznie nic. Wyglądało to tak, jakby celowo nie uczył żeby kursant musiał dokupić dodatkowe godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.11, 19:24 Sawas i zdane bez problemu. zaczalem na poziomie 0 Odpowiedz Link Zgłoś