Gość: goooośćććć IP: *.rzeszow.vectranet.pl 05.01.11, 09:34 Witam! Szukam niani dla 5-miesięcznej córeczki. Prosze dzwonić 667320986 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dzidek Re: SZUKAM NIANI! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.11, 12:06 Nam się udało po 2 miesiącach szukania! Musisz uzbroić się w cierpliwość i nie zrażać, bo zanim trafisz na "tą" właściwą to spotkasz wiele "oryginałów" ;) Daj ogłoszenie na rzeszowiaku! jeżeli mieszkasz na osiedlu rozwieś info po klatkach! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: SZUKAM NIANI! IP: *.home.aster.pl 31.01.11, 10:31 spróbuj w necie, pełno jest tu serwisów dla rodziców i niań. np. www.niania.pl, albo www.opiekunka.org ... trzeba czasem przekopać się przez wiele beznadziejnych ofert, ale warto- ja swoją nianię mam z internetu, znalazłam ją jak już traciłam nadzieję... i nie żałuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SZUKAM NIANI! IP: 193.37.139.* 05.01.11, 18:52 a moze do żłobka dasz córeczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowiszka Re: SZUKAM NIANI! IP: 94.42.116.* 05.01.11, 21:14 żłobek to najgorsze rozwiazanie-nie polecam szukałam niani dla córci przez 3mc,nie ukrywam,że zależało mi na uśmiechniętej,starszej aczkolwiek energicznej pani na emeryturze... Okazało się jednak,że wszystkie "starsze panie" nie akceptowały moich metod wychowawczych a mnie traktowały ja niedoświadczona smarkulę... Koniec końców trafiłam na super młoda kobitke (23l) która od pół roku świetnie się dogaduje z dzieckiem,a co ważne także z nami :) dziecko wita ja usmiechem,a to raczej ważne! Ustaliłyśmy stawkę 6.50zł/h życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SZUKAM NIANI! IP: 193.37.139.* 06.01.11, 13:38 nie rozumiem dlaczego piszesz że żłobek to nagorsze rozwiązanie. moja pociecha też świetnie się bawi i z usmiechem na twarzy zostaje w żłobku, ma kolegów koleżanki, i gdy po nią przychodzę kręci główką ż enie chce wracać. nie uogolniaj proszę że żłobki to zło konieczne bo to nie prawda.. Odpowiedz Link Zgłoś
jkobylar Re: SZUKAM NIANI! 10.03.11, 19:40 www.zielonymotylek.pl coś więcej niż żłobek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: SZUKAM NIANI! IP: 91.196.11.* 14.03.11, 15:23 niania i żłobek w jednym www.zielonymotylek.pl Odpowiedz Link Zgłoś