Dodaj do ulubionych

Gdzie tankujecie ON w Rzeszowie ???

IP: *.rzeszow.vectranet.pl 25.01.11, 22:09
Szukam sprawdzonej stacji paliw!
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Gdzie tankujecie ON w Rzeszowie ??? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 26.01.11, 00:21
      stat oil, tylko!!!!
    • Gość: kaczy dołek Re: Gdzie tankujecie ON w Rzeszowie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.11, 00:23
      Nie tankuje już na shellu na krakowskiej koło wiaduktu. Dzięki temu mam 1 litr na stówkę mniej po mieście. Chyba mają wode w paliwie albo inny kant - w każdym razie w lecie jeszcze szło ale w zimie to silnikiem ostro szarpało. Na PKS'ie zatankowałem i przeszło - nie twierdzę, że tam jest paliwo rewelacyjne ale jest lepsze niż na shellu krakowska
      • Gość: on Re: Gdzie tankujecie ON w Rzeszowie ??? IP: *.opera-mini.net 26.01.11, 17:48
        ja tankuje na bp kolo tesco i nie narzekam czasem na leclerc ale auto jakies zmulone potem chyba ze mi sie wydaje moze ktos potwierdzi
        • Gość: Wujek Dobra Rada Re: Gdzie tankujecie ON w Rzeszowie ??? IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 27.01.11, 09:33
          > ja tankuje na bp kolo tesco i nie narzekam czasem na leclerc ale auto jakies zm
          > ulone potem chyba ze mi sie wydaje moze ktos potwierdzi

Leclerc - nigdy nie miałem żadnych problemów ani z 95 ani z ON.
          PKS - Al. Wyzwolenia podobnież.

Generalnie ilu kierowców tyle opinii.
      • kmdr_rohan Re: Gdzie tankujecie ON w Rzeszowie ??? 26.01.11, 18:18
        Kilka lat temu, po wizycie na Shellu na Krakowskiej - tym dalszym - zamarzł mi gaźnikowy benzyniak! Fakt, było -20, ale bez przasady. Widzę, że to w przypadku Shella chyba tradycja, bo i w sieci znalazłem głosy ostrzegające przed tankowaniem na tych stacjach. Teraz do kolejnych traktorków leję na Orlenie i jeszcze na jakość paliwa nie narzekałem.
        • Gość: diesele Re: Gdzie tankujecie ON w Rzeszowie ??? IP: 89.230.90.* 26.01.11, 18:44
          potwierdzam też dość dobre opinie słyszałem o orlenie na krakowskiej, czasem na obwodnicy tankuje na lotosie myślę że jest ok poza tym co można domieszać do paliwa jest jeszcze sprawa całości infrastruktury na stacji zbiorniki i dystrybutory na nowych stacjach a na starych gdzie z czasem ponoć w zbiornikach itp się rożne syfy zbierają i potem do baków trafiają.
      • Gość: x Re: Gdzie tankujecie ON w Rzeszowie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 16:33
        Miałem zimą problem po tankowaniu na stacji Shell, Krakowska (koło Lidla).
        Unikam z definicji małych stacji paliw i stacji franczyzowych (shell przy Krakowskiej, to franczyza, więc mój błąd, bo złamałem własne zasady).
        Tankuję tylko na stacjach własnych dużych koncernów tam gdzie mam akurat po drodze, bo dla zaoszczędzenia kilku groszy nie opłaca się tracić czasu i pieniędzy na dojazd.
    • e_madziq Re: Gdzie tankujecie ON w Rzeszowie ??? 27.01.11, 11:03
      tylko na orlenie
      • Gość: rh Re: Gdzie tankujecie ON w Rzeszowie ??? IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.11, 20:10
        Tylko i wyłącznie na Ukrainie. oczywiście paliwo ukrainskie, bo można tez tam kupic i paliwo made in ,,Orlen". Ukrainskie paliwo ( ON kupiony bezposrednio na stacji, nie przelewane 25 razy i nchrczone u pośrednika) jest dużo lepsze niz nasze. a do tego dużo tansze. z moim silnikiem common rail nie mam najmniejszych problemów
        • Gość: Jarek K. Re: Gdzie tankujecie ON w Rzeszowie ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.11, 11:59
          Auchan oczywiście. Jakość taka jak wszędzie, a cena zawsze najniższa. Proste !
          • Gość: bmw Re: Gdzie tankujecie ON w Rzeszowie ??? IP: *.play-internet.pl 30.01.11, 11:25
            Właśnie z tą jakością wg mnie nie jest tam rewelacyjnie. Ja polecam stat oil i orlen
            • Gość: roma Auchan! IP: *.rzeszow.mm.pl 27.03.11, 19:31
              Paliwo Orlenu, cena najniższa. Tankuję tam swój 2.0 TDCI od 2 lat i żadnych zastrzeżeń.
    • Gość: Bebe Re: Gdzie tankujecie ON w Rzeszowie ??? IP: *.krak.tke.pl 30.01.11, 13:43
      Ja polecam Statoil - na jednym baku od nich robie więcej km niż na innym paliwie
      • Gość: maki Re: Tylko Orlen IP: *.webtel.pl 27.03.11, 11:27
        zawsze pewne. Jeżdżę 3-5 tys. miesięcznie, zawsze pewne stacje, nawet w małych miejscowościach. Generalnie unikam małych prywatnych Źródełek, Watkemów i innych wynalazków
    • Gość: gość Re: Gdzie tankujecie ON w Rzeszowie ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.11, 12:34
      Na Auchanie zmieści mi się więcej paliwa niż pojemność zbiornika więc za bardzo niską cenę zrobie więcej kilometrów i na dodatek mniej zapłace od was!!
    • Gość: paliwko Re: Gdzie tankujecie ON w Rzeszowie ??? IP: *.rzeszow.mm.pl 27.03.11, 13:13
      Rok temu zamarzło mi paliwo "gold" ze statoil w Rzeszowie (silnik diesel 1.9 multijet). W tym samym czasie był artykuł na pierwszej stronie "Nowin" o samochodach przywożonych na lawetach do aso fiata w Rzeszowie z powodu zamarzającego paliwa. Nie było jasno napisane gdzie właściciele samochodów zatankowali wcześniej samochody, ale dość dokładnie opisano o którą stację chodzi... Nie wiem jak jest teraz i nie chcę sprawdzać, pewnie OK, ale od tamtego incydentu tam nie jeżdżę. Zazwyczaj tankuję na tej najnowszej stacji shell przy ul. Lubelskiej lub ew. orlen...
      • Gość: tomek Re: Gdzie tankujecie ON w Rzeszowie ??? IP: *.rzeszow.mm.pl 27.03.11, 19:45
        90% moich tankowan odbywa sie na 4-ce (taka zielonkawa stacja) na batalionow chlopskich. Od jej powstania czyli pare ladnych lat - zero problemu...
        • kocur_1 Re: Gdzie tankujecie ON w Rzeszowie ??? 28.03.11, 13:17
          Starego tankuję w Auchan, a nowego na Statoil.
          • Gość: TDCI Re: Gdzie tankujecie ON w Rzeszowie ??? IP: *.38.160.60.resman.pl 25.06.11, 16:21
            Tankowalem na AUCHAN ON i powiem szczerze ze paliwko jest bardzo dobre zatankowalem na LECLERKU to mólilo go strasznie nie polecal leclerc i to nie tylo moja opinia!
            Po 2 letnim tankowaniu na auchanie postanowilem zatankowac na orlenie- roznicy nie widac!

Odradzam rowniez Watkem na Armi krajowej ...znajomy tankowal ...odradzal.
    • wielki_walec_drogowy Re: Gdzie tankujecie ON w Rzeszowie ??? 25.06.11, 18:15
      Ja ON tankuję do baku...
    • Gość: Clark Kent Re: Gdzie tankujecie ON w Rzeszowie ??? IP: *.rz.izeto.pl 26.06.11, 14:13
      Tylko Dynamica na Lotosie (ul. Batalionów) . Po zwyklym ON i Ultimate z BP samochod dziwnie pracuje.
      • Gość: kierofca Gdzie tankujecie ON w Rzeszowie ??? IP: 193.109.212.* 27.06.11, 08:14
        Jak wam się auchan nie podoba
        to zobaczcie jaki napis ma cysterna która tam paliwo przywozi

zaczyna się na O....
        • mfighter Re: Gdzie tankujecie ON w Rzeszowie ??? 27.06.11, 15:01
          też tankowałem przez długi czas na auchanie i było całkiem ok.
          Potem przerzuciłem się na lotosa i spalanie zmniejszyło mi się o ok 0.5l gazu na 100 (ok12l/100)
          A jedyną stacją której definitywnie nie polecam to leclerc - po zatankowaniu gazu czasem musiałem 3 razy ciepły silnik odpalać, spalanie większe o 1l niż na auchanie - cuda nie widy - na lotosie czy auchanie zawsze za 1wszym, sporadycznie za drugim.
          A i znośna nie świetna jest czwórka - czasem na ich paliwie auto chodzi mi idealnie, czasem czuć, że delikatnie szarpie, ale ogólnie bardziej na +.
          • Gość: joanna Re: Gdzie tankujecie ON w Rzeszowie ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.11, 19:58
            OD LAT TANKUJE W sHELLU na Hetmańskiej oraz BP obok Tesco bez zarzutu
    • Gość: Jack Re: Gdzie tankujecie ON w Rzeszowie ??? IP: 195.128.29.* 28.06.11, 11:50
      Od lat tankuję na L'eclercu i nigdy nie było problemu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka