Gość: zak IP: *.pp.rzeszow.pl 25.02.02, 10:01 Jak sadzicie czy nazwa "Harmonia" dla nowj hali sportowej ma szanse sie przyjąć. Mamy w Polsce Spodek to moze dodajmy mu do towarzystwa Harmonię:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radek Re: Harmonia IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 10:31 Gość portalu: zak napisał(a): > Jak sadzicie czy nazwa "Harmonia" dla nowj hali sportowej ma szanse sie przyjąć > . > Mamy w Polsce Spodek to moze dodajmy mu do towarzystwa Harmonię:-) Idąc Twoim tokiem myślenia, to do spodka pasuje FILIŻANKA. Chociaż co do kształtu, to owa budowla rzeczywiście przypomona harmonię lub akordeon. Odpowiedz Link Zgłoś
grog Re: Harmonia 25.02.02, 11:40 faktycznie hala przypomina harmonię, można by ją tak tytułować, mawet jeśli nie zostanie tak oficjalnie nazwana, to jest duża szansa, że tak będzie ją nazywac �ulica�. A może zdrobniale �Harmoszka�? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Harmonia IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 13:05 to tak jak z pewnym pomnikiem w centrum Rzeszowa :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
grog Re: Harmonia 25.02.02, 13:21 i tutaj rodzi się pytanie; czy nam w Rzeszowie wszystko z czymś się kojarzy? czy też mamy wyłącznie takie budowle, że muszą się kojarzyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak Re: Harmonia IP: *.pp.rzeszow.pl 25.02.02, 15:11 Że nimy niedobrze,że się kojarzy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guciek Re: Harmonia IP: *.gze.pl 25.02.02, 15:44 Słuchaj Zak! Ludziom sie zawsze cos z czyms kojarzy. I nie uwazam, ze to jest złe wrecz przeciwnie z tego tytułu powstało wiele urzytecznych, rzeczy i nazw. tak wiec nie dramatyzujmy. natomiast jesli chodzi o nazwe Harmonia - no nie wiem czy komentarz pt: Dzis w hali rzeszowskiej "Harmonii" wystapi zespół.... nie wiem czy to najtrafniejsze. Ale moze jak mi cos przyjdzie do głowy innego to nie omieszkam sie tym podzielic z wami. powodzonka hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Harmonia IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 25.02.02, 16:32 Do harmonii jest podobna. Ale Guciek ma racje, kiepsko to brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Harmonia IP: *.wsiz.rzeszow.pl / 10.3.177.* 25.02.02, 17:46 Mi sie kojarzy do razu z filharmonia albo z Monia :))Moze ma ktos jakis lepszy pomysl ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zak Re: Harmonia IP: *.pp.rzeszow.pl 12.03.02, 15:12 No to jak będzie z tą nazwą? Odpowiedz Link Zgłoś