IP: *.pp.rzeszow.pl 25.02.02, 10:01
Jak sadzicie czy nazwa "Harmonia" dla nowj hali sportowej ma szanse sie przyjąć.
Mamy w Polsce Spodek to moze dodajmy mu do towarzystwa Harmonię:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: radek Re: Harmonia IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 10:31
      Gość portalu: zak napisał(a):

> Jak sadzicie czy nazwa "Harmonia" dla nowj hali sportowej ma szanse sie przyjąć
      > .
      > Mamy w Polsce Spodek to moze dodajmy mu do towarzystwa Harmonię:-)

Idąc Twoim tokiem myślenia, to do spodka pasuje FILIŻANKA.
      Chociaż co do kształtu, to owa budowla rzeczywiście przypomona harmonię lub
      akordeon.

• grog Re: Harmonia 25.02.02, 11:40
      faktycznie hala przypomina harmonię, można by ją tak tytułować, mawet jeśli nie zostanie tak oficjalnie nazwana,
      to jest duża szansa, że tak będzie ją nazywac �ulica�. A może zdrobniale �Harmoszka�?
      • Gość: radek Re: Harmonia IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 13:05
        to tak jak z pewnym pomnikiem w centrum Rzeszowa :-))
        • grog Re: Harmonia 25.02.02, 13:21
          i tutaj rodzi się pytanie; czy nam w Rzeszowie wszystko z czymś się kojarzy? czy też mamy wyłącznie takie
          budowle, że muszą się kojarzyć...
          • Gość: zak Re: Harmonia IP: *.pp.rzeszow.pl 25.02.02, 15:11
            Że nimy niedobrze,że się kojarzy ?
            • Gość: Guciek Re: Harmonia IP: *.gze.pl 25.02.02, 15:44
              Słuchaj Zak! Ludziom sie zawsze cos z czyms kojarzy. I nie uwazam, ze to jest
              złe wrecz przeciwnie z tego tytułu powstało wiele urzytecznych, rzeczy i nazw.
              tak wiec nie dramatyzujmy. natomiast jesli chodzi o nazwe Harmonia - no nie
              wiem czy komentarz pt: Dzis w hali rzeszowskiej "Harmonii" wystapi zespół....
              nie wiem czy to najtrafniejsze. Ale moze jak mi cos przyjdzie do głowy innego
              to nie omieszkam sie tym podzielic z wami.
              powodzonka
              hej.
              • Gość: bbb Re: Harmonia IP: *.smlw.pl / 10.1.8.* 25.02.02, 16:32
                Do harmonii jest podobna. Ale Guciek ma racje, kiepsko to brzmi.
                • Gość: Zibi Re: Harmonia IP: *.wsiz.rzeszow.pl / 10.3.177.* 25.02.02, 17:46
                  Mi sie kojarzy do razu z filharmonia albo z Monia :))Moze ma ktos jakis lepszy
                  pomysl ?
    • Gość: zak Re: Harmonia IP: *.pp.rzeszow.pl 12.03.02, 15:12
      No to jak będzie z tą nazwą?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka