Gość: gość cześć IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 14:52 komputerowe przepisywanie tekstów tabel itp, kontakt mail: cz-j@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość komputerowe przepisywanie tekstu IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 14:57 kontakt mail: cz-j@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLA PILNIE SZUKAM IP: *.gpcomp.pl / 192.168.0.* 05.09.02, 15:47 PINIE SZUKAM PRACY JAKO PEDAGOG RESOCJALIZACYJNY, WOJ. PODKARPACKIE, ollam@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc mgr chemii szuka pracy IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 04.09.02, 14:59 kontakt mail; cz-j@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: 213.76.135.* 05.09.02, 08:50 hjg vuytgcdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbarka Re: SZUKAM PRACY IP: *.ruch.com.pl 10.09.02, 10:06 Jestem studentką 5 roku kierunku zarządzanie i marketing Politechniki Rzeszowskiej. Chciałabym znalabym znaleść dorywczą pracę w weekendy lub wieczorami. Chętnie zajmę się opieką nad małym dzieckiem, mam duże doświadczenie w tej dziedzinie i predyspozycje. Ukończyłam Policealne studium pedagogiczne. Mój kontakt to 865-32-04. Dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek A propos opiekunek ... IP: *.ipt.aol.com 15.09.02, 18:32 Czasem bardzo kombinuję aby znaleźć rozwiązanie takiej sytuacji. Opiekunka do dziecka byłaby rozwiązaniem najprostszym, jedyne co mnie powstrzymuje przed zatrudnieniem takiej pani to brak zaufania co do tej w końcu nieznanej osoby. Takie czasy - szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STREAM Re: A propos opiekunek ... IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 16:32 ..................................................................... STREAM COMMUNICATIONS - Telewizja Kablowa zatrudni na czas promocji Przedstawicieli Handlowych (mogą być osoby studiujące) w Rzeszowie i Sandomierzu. Tel. (0 prefix 17) 858 10 03 (proszę dzwonić: 10:00 - 16:00). ..................................................................... www.stream.pl ..................................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arleta Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 20:51 Poszukuję pracy w rejonie Stalowej Woli i okolic. Jestem studentką V roku ekonomii. Studiuje na wydziale Finanse Publiczne i Komercyjne. Moje atuty to dobra znajomość języków obcych (b. dobra niemieckiego i biegła angielskiego - certyfikat English for business 3ed level), znajomość obsługi komputera (WORD, EXEL), znajomość obsługi faxu i kserokopiarki. Doświadczenie zawodowe: miesieczna praktyka w Biurze Handlu Zagranicznego HSW S.A. w Stalowej Woli (dział handlowy i finansowy). Kursy i szkolenia: Kurs Przedakcesyjnych Programów Pomocy Europejskiej. Wszelkie oferty prosze kierować na adres www.atelra@pf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STREAM DAM PRACĘ IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 10:13 ..................................................................... STREAM COMMUNICATIONS - Telewizja Kablowa zatrudni na czas promocji Przedstawicieli Handlowych (mogą być osoby studiujące) w SANOKU i JAŚLE Tel. (0 prefix 13) 463 71 61 (proszę dzwonić: 10:00 - 16:00). ..................................................................... www.stream.pl ..................................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STREAM Re: DAM PRACĘ IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 12:59 Korekta: proszę dzwonić: 10:00 - 15:00. Przepraszam. Gość portalu: STREAM napisał(a): > ..................................................................... > STREAM COMMUNICATIONS - Telewizja Kablowa zatrudni na czas promocji > Przedstawicieli Handlowych (mogą być osoby studiujące) > w SANOKU i JAŚLE > Tel. (0 prefix 13) 463 71 61 (proszę dzwonić: 10:00 - 16:00). > ..................................................................... > www.stream.pl > ..................................................................... > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ais Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 12:46 Gość portalu: Arleta napisał(a): > Poszukuję pracy w rejonie Stalowej Woli i okolic. Jestem studentką V roku > ekonomii. Studiuje na wydziale Finanse Publiczne i Komercyjne. Moje atuty to > dobra znajomość języków obcych (b. dobra niemieckiego i biegła angielskiego - > certyfikat English for business 3ed level), znajomość obsługi komputera (WORD, > EXEL), znajomość obsługi faxu i kserokopiarki. Doświadczenie zawodowe: > miesieczna praktyka w Biurze Handlu Zagranicznego HSW S.A. w Stalowej Woli > (dział handlowy i finansowy). Kursy i szkolenia: Kurs Przedakcesyjnych > Programów Pomocy Europejskiej. Wszelkie oferty prosze kierować na adres > www.atelra@pf.pl Ja robie lat 30 w pawaznej prywanej firmie i mysle ,ze nie wiem wwszystkiego Szkoda mi Cie . Ale najlepiej to dorze wyjdz za maz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: 207.30.78.* 25.09.02, 22:48 Szkoda Cię na Stalową Wolę. Z tymi umiejętnościami i wiedzą idź w posły lub senatory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vendo A POSZUKUJEMY SERWISANTA IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 10:59 Poszukujemy serwisanta/montra urządzeń automatycznych. Wymagane: wykształcenie min. średnie elektrotechniczne/elektroniczne/elektryczne; praktyczna znajomość języka angielskiego; opanowanie obsługi komputera (Windows, MOffice); chęć do nauczenia się nowych rzeczy; prawo jazdy kat.B. Info: 0-505138935 lub info@vendo.pl >>Oferta aktualna do 30 września 2002. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czino Re:SZUKAM PRACY IP: *.rsk.pl 12.10.02, 14:41 Jestem studentem I roku Wychowania Technicznego-informatycznego ( studia zaoczne). Skonczylem Technikum Elektroniczne o specjalności systemy komputerowe. Poszukuje pracy , moge pracowac w firmie, moge byc przedstawicielem handlowym, itp. Posiadam prawo jazdy kat. B . Jestem komunikatywny, latwo nawiazuje kontakt z innymi ludzmi co jest bardzo wazne w czasie pracy. Nie zawiode ! Jak beda jakies oferty i propozycje prosze o kontakt kontakt ze mna 0504816295 lub e-mail czino@o2.pl lub GG 135122 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAGA SZUKAM PRACY IP: 195.116.146.* 13.10.02, 21:29 studentka NKJO udzieli korepetycji z języka angielskiego w zakresie podstawówki i gimnazjum.TANIO. telefon kontaktowy :0607591486 ps.podejme rowniez prace zwiazana z nauczaniem wiekszej grupy dzieci.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: 217.96.69.* 21.10.02, 17:27 Szukam pracy w geodezji. telefon 506 738 281 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 13:17 Podczas piątkowych targów pracy w wyborczej będą szukać geodety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: SZUKAM PRACY IP: *.rzeszow.msk.pl 28.10.02, 12:03 Poszukuję pracy jako pracownik biurowy,przedstawiciel handlowy,kasjerka,fakturzystka lub każdej innej oprócz akwizycji i ubezpieczeń.Mój kontakt:jolka_p@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
giedlarovia Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY 28.10.02, 14:14 Szukam pracy . Absolwent Wyższej Szkoły Ekonomicznej w Warszawie- Wydział Ekonomiczny specjalność Polityka Celna oraz studiów podyplomowych UMCS-u Filia w Rzeszowie - kierunek menedżerski . Języki - angielski biegły, rosyjski - dobry, niemiecki - dostateczny, biegła umiejętność obsługi komputera , prawo jazdy kat. "B", uregulowany stosunek do służby wojskowej, znajomość zagadnień związanych z prawem celnym, spedycją i transpotrem, obrotem towarowym z zagranicą, zarządzaniem, marketingiem i reklamą . Jestem osobą kreatywną, otwartą na nowe rozwiązania, łatwą nawiązującą kontakty, pomysłową, reprezentatywną z umiejętnościami pracy w zespole . TOMEK Mój e-mail : giedlarovia@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracodawca Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 22:01 Poszukuję pilnie kompetentnej osoby (raczej kobiety) na stanowisko handlowca/pracownika biurowego. Wymagania: wiek do 30 lat, tytuł magistra/inżyniera ew. licencjata, b.dobra znajomość Office, ogólna znajomość techniki, miła powierzchowność, kultura osobista, sumienność, chęć pracy, prawo jazdy. Zapewniam: stałe wynagrodzenie, pracę w stabilnej firmie w miłej atmosferze. Kontakt: ogulin@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: 212.244.155.* 06.11.02, 08:53 Absolwentka AGH w Krakowie, odpowiedzialna, ambitna,posiadająca umięjętności w zakresie obsługi komputera oraz programów z pakietu Excel (dobra), MS PowerPoint (dobra), MS Word (bardzo dobra), ponadto obsługa systemów operacyjnych: Windows 95/98 (bardzo dobra), Windows NT (dobra), Windows 2000 (dobra). MGłówne zalety to kreatywność, otwartość na nowe rozwiązania, łatwość w nawiązywaniu kontaktów, pomysłowość, odpowiedzialność, reprezentatywność, umiejętność pracy w zespole i prawo jazdy kat.B. Szukam pracy w Sanoku (rejonie) względnie w Krośnie. Aktualnie kończę staż absowencki w PGNiG S.A. (do końca listopada 2002r) Proszę o kontakt (więcej informacji dotyczącej mojej osoby) kryba@poczta.onet.pl. 608 866 664. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sansej REMONTY IP: *.smlw.pl / 10.2.2.* 05.11.02, 11:55 Wykonam szybko i solidnie. Wszystko oprocz hydrauliki. Cena do uzgodnienia. RZESZÓW Kontakt: krabseba@hotmail.com lub tel. 606107566 24h/dobe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka. Re: DAM PRACĘ, IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 15.11.02, 08:27 W związku z intensywnym rozwojem firmy poszukuję projektantów (z doświadczeniem) w branży budowlanej, konstruktorów konstrukcji żelbetowych, konstruktorów maszyn, projektantów sieci wod- kan. Doświadczenie minimum 3 lata Praca w Dębicy woj. podkarpackie oferty proszę kierować na pww.eltech@wp.pl ewentualny kontakt tel. 600004478 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika75 Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.02, 10:50 od paru lat przebywam w Niemczech,gdzie skonczylam germanistyke i lingwistyke. Chetnie podejme prace tlumaczeniowa lub pomoge komus nauce jezyka niemieckiego, kontaktujac sie przez internet. Jesli ktos ma ochote sie ze mna skontaktowac, chetnie. Monika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.12.02, 00:08 Udziele korepetycji z jezyka angielskiego, mieszkam w rzeszowie i studiuje angielski:), cherie7@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarpol - SZUKAM PRACY - budownictwo IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 22.01.03, 11:18 branza budowlana - inspektor nadzoru - kierownik budowy , aktualne uprawnienia z OC . - itp. tel 0-502-311-781 woj.podkarpackie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achilles Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: *.pppool.de 07.06.03, 00:23 wlasnie pracuje w niemczech, ale czasami brakuje mi pomocy zeby cos przetlumaczyc, jak sie z Toba skontaktowac? jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: *.utc.com 01.01.03, 18:33 potrzebna pani do sprzatania i prasowania, 5zl na godzine, mail baranr@pweh.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracodawca Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 20:30 Firma branży IT poszukuje studenta (ostatni rok) do pomocy w serwisie. Praca w biurze, możliwy niepełny wymiar godzin. Po pozytywnym okresie próbnym możliwość zatrudnienia na stałe. Wymagania: chęć do pracy, duża samodzielność, uczciwość, miła powierzchowność, znajomość techniki komputerowej, elektroniki, zdolności manualne, prawo jazdy, język angielski. Znajomość systemu WinNT będzie dodatkowym atutem. Kotakt: ogulin@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracodawca Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 06.01.03, 20:35 Poszukuję osób do pracy na umowę zlecenie w charakterze akwizytora - sprzedaż urządzeń do wyposażenia sklepów. Obszar działania: woj. podkarpackie. Wynagrodzenie prowizyjne, atrakcyjne. Kontakt: ogulin@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jolka_p Re: DAM PRACĘ, 06.01.03, 22:08 Poszukuję osób do pracy w charakterze dystrybutora-konsultanta przy sprzedaży bezpośredniej kosmetyków homeopatycznych.Najchętniej osoby,które już wcześniej pracowały w takim charakterze i które lubią kosmetyki. Mój kontakt :jolka_p@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracodawca DAM PRACĘ IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 13:20 Poszukuję osób do pracy w prężnie rozwijającej się multiagencji. Obszar działania: okolice Rzeszowa, Leżajska, Biłgoraja,Przemyśla,woj. podkarpackie. Wynagrodzenie prowizyjne,sam decydujesz o czasie pracy, wynagrodzeniu i awansie. Kontakt: guk@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buaha Re: DAM PRACĘ IP: 138.16.136.* 23.01.03, 20:12 o w morde co za zalosne oferty pracy - bzdury ze az wstyd akwizytorsto i inne syfy ubrane w ladne slowa - preznie rozwijajaca sie firmna, nowoczesna agencja reklamowa i co jeszcze... ? buaha kazdy z odrobinka rozumu wie ze takie oferty pracy sa nic nie warte i szkoda czasu na ich przegladanie ludzie - jak szukacie dobrej pracy to nie w gazetach ani forach tylko stronach internetowych danych firm i ofertach naborow/konkursow oglaszanych przez tez firmy w powaznych gazetach jako dobrze skomponowane reklamy-ogloszenia Odpowiedz Link Zgłoś
guk Re: DAM PRACĘ 24.01.03, 10:13 Gość portalu: buaha napisał(a): > o w morde co za zalosne oferty pracy - bzdury ze az wstyd > akwizytorsto i inne syfy ubrane w ladne slowa - preznie rozwijajaca sie firmna, > > nowoczesna agencja reklamowa i co jeszcze... ? buaha > kazdy z odrobinka rozumu wie ze takie oferty pracy sa nic nie warte i szkoda > czasu na ich przegladanie > ludzie - jak szukacie dobrej pracy to nie w gazetach ani forach tylko stronach > > internetowych danych firm i ofertach naborow/konkursow oglaszanych przez tez > firmy w powaznych gazetach jako dobrze skomponowane reklamy-ogloszenia Sam zaprzeczasz sobie najpierw piszesz "ludzie - jak szukacie dobrej pracy to nie w gazetach ani forach ", a za chwilę "oglaszanych przez tez firmy w powaznych gazetach", zdecyduj się albo szukać w gazetach albo nie. Najlepiej napisz w jakich, żeby wszyscy wiedzieli i nie błądzili po manowcach. A tak nawiasem mówiąc w dzisiejszych czasach nie jest łatwo o pracę i jeśli ktoś nie ma za co kupić chleba i dzieci chodzą głodne to akwizytorstwo, to też praca, z której można żyć. Żadna praca nie hańbi, a już napewno nie ta, dzięki której można przetrwać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Szukam pracy!!! Akwizycja odpada.! IP: *.przemet.sdi.tpnet.pl 23.04.03, 12:30 W Jarosławiu, dla Inżyniera Techn. Zyw.oraz dla osoby starszej która zaopiekuje sie dzieckiem.Jeżeli będą propozycje podam adres kontaktowy. Odpowiedz Link Zgłoś
dz WZÓR OGŁ. DLA PRACODAWCY 28.01.03, 06:59 Gość portalu: buaha napisał(a): > o w morde co za zalosne oferty pracy - bzdury ze az wstyd > akwizytorsto i inne syfy ubrane w ladne slowa - preznie rozwijajaca sie firmna, > > nowoczesna agencja reklamowa i co jeszcze... ? buaha > kazdy z odrobinka rozumu wie ze takie oferty pracy sa nic nie warte i szkoda > czasu na ich przegladanie > ludzie - jak szukacie dobrej pracy to nie w gazetach ani forach tylko stronach > > internetowych danych firm i ofertach naborow/konkursow oglaszanych przez tez > firmy w powaznych gazetach jako dobrze skomponowane reklamy-ogloszenia ------------------------------------ ------------------------------------ REWELACYJNA, NIEPOWTARZALNA OFERTA ! -sam ustanawiasz sobie czas pracy ! -sam ustanawiasz sobie teren działania! -nie masz nad sobą żadnego wrednego, niedorozwinietego szefa, który nigdy nic nie rozumie ! -Twoje zarobki są adekwatne tylko do Twojej pracy-tutaj nikt Cię nie oszuka, masz wszystko czarno na białym ! Nasza Firma jest eskpansywna, nowoczesna , której sposób działania obmyslony został przez najlepszych specjalistów od marketingu i zarządzania na świecie (mamy referencje,-m. in. p.Grobelny, Bagsik, panowie z zarządu Galicyjskiego Trustu Kapitałowo-Inwestycyjnego, Narodowych Funduszy Inwestycyjnych i wielu, wielu innych szacownych i godnych zaufania instytucji publicznych, których członkowie uczestniczyli w tworzeniu strategii Firmy). -nie wymagamy doswiadczenia ! -nie wymagamy wykształcenia ! -nie wymagamy kwalifikacji ! NIEOGRANICZONE MOżLIWOŚCI ZAROBKU !!! wymagania: -własna działalnośc gospodarcza, lub chęć jej założenia -samochód (nie jest niezbędny, jeżeli 1.zakres działalności ogranicza się do lokalnego rynku, 2.nasz Konsultant bedzie sie poruszał środkami komunikacji miejskiej, 3.nasz Konsultant ma zdrowe nogi) rodzaj pracy: -opracowanie planu biznesowego, co najlepiej by schodziło na lokalnym rynku, -zaporzyczenie się u szwagra, -nabycie ww towarów w hurtowniach usytuowanych na obrzeżach miasta -oferowanie ww towarów jeleniom na ulicach lub w mieszkaniach (jak wpuszczą- UWAŻAĆ NA PSY !!!) jako jedyne i niepowtarzalne (doliczyć sobie marżę 50%) Ze swej strony oferujemy wspaniałe wsparcie psychologiczne, opracowane przez specjalistów z National Institut of Fucking Salesman-cotygodniowe spotkania, połaczone z wrzeszczeniem az do upadłego "Jutro będę Billem Gattesem !!!!!!!" [tutaj malutką czcionką]:pobieramy prowizje 30% od sprzedanego towaru i 300 zł/m-c stałej opłaty manipulacyjnej. [tutaj wołowymi literami] NIE CZEKAJ-WEŹ SWÓJ LOS W SWOJE RĘCE JUŻ DZIŚ !!! ------------------------------ zrzekam sie praw autorskich do treści (czyli tekst jest "freeware") pzdr dz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartłomiej DAM PRACĘ - ARCHIWALIA IP: *.w / 192.168.10.* 04.03.03, 13:42 poszukuję osoby znającej język rosyjski i łacinę w zakresie umożliwiajacym pracę na dokumentach archiwalnych (metrykalia). doświadczenie archiwalne mile widziane. kosicki@w-s.pl, 603 768 615 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZUKAJĄCY Re: DAM PRACĘ IP: *.dsv.agh.edu.pl / 192.168.32.* 10.05.03, 23:59 CO TO ZA PRACA ANTONIO_GB@WP.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgw Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 12:10 Przyjme reklame na domu. Ul.Langiewicza. e-mail: zgw@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: DAM PRACĘ, SZUKAM PRACY IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 25.01.03, 15:11 szukam studenta(studentkę)-studia zaoczne do pracy w charakterze merchandisera do hipermarketu leclerc,praca w godz:6,30 do ok.11,6 dni w tygodniu,płaca ok.650zł netto plus sieciówka zgłoszenia telefonicznie 501 228374 lub mailem sochacki@pmt.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
radekpol SZUKAM PRACY 07.02.03, 22:44 Jestem młodym absolwentem Wydziału Elektrotechniki i Informatyki przy PRz. Moje umiejętności: - bardzo dobra znajomość budowy i obsługi komputera, - znajomość MS Windows, MS Office, AutoCAD, programy do obróbki grafiki, podstawy systemu UNIX, programy do projektowania oświetlenia Lightscape, CalcuLux - znajomość HTML, - rok pracy przy projektowaniu linii energetycznych nn i SN - prawo jazdy kategorii B (od 9 lat) - ogólna znajomość elektroniki - język angielski Poszukuję stałej pracy w firmie na terenie Rzeszowa, w której mógłbym wykorzystać swoje umiejętności, a także podnosić swoje kwalifikacje. Jestem człowiekiem sumiennym, dokładnym, skutecznym w działaniu. Znakomicie radzę sobie pracując w zespole lub samodzielnie. Kontakt: radekpol@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz szukam pracy-pilnie IP: 212.160.184.* 07.03.03, 13:13 witam! Jestem młodym, meżczyzną z wykształceniem technicznym i doświadczeniem w handlu. Interesuje mnie podjecie pracy, która nie zamknie mnie w ciasnym pomieszczeniu, poniewaz uwielbiam ruch i kontakt z ludźmi. Posiadam prawo jazdy kat.B, znam podstawy jezyka niemieckiego i rosyjskiego, mieszkam w okolicach Rzeszowa. Mój numer kontaktowy:606272702lub 7712118. Czekam z niecierpliwoscia i pozdrawiam wszystkich potencjalnych( na razie) Pracodawcow.Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś