Gość: Sędzia Kozak IP: *.geonafta.jaslo.pl / *.geonafta.jaslo.pl 13.05.04, 20:03 Jestem człowiekiem biednym i uczciwym !!!!!!!!!! Jak Wielki Karciarz dostanie się do Brukseli to Wam pokażę !!!!!!!!! Sędzia Partyjny SLD Towarzysz Prezes Adam KOZAK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radny sejmiku Dieta radnego w sejmiku to 1600 zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.04, 23:49 To nie jest problem Kozaka, całe SLD z Leszkiem Millerem i I sekretarzem wojewódzkim Krzysztofem Martensem jest powszechnie uważane za organizację przestępczą PS Dieta radnego w sejmiku to 1600 zł, a nie ok. 2000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sędzia Kozak Re: Tajny majątek Kozaka IP: *.geonafta.jaslo.pl / *.geonafta.jaslo.pl 15.05.04, 21:36 nie mam co utajniać - po prostu nic nie mam !!!!!!!!!! / autka są służbowe albo rodziny !!! / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek Towarzysz Kozak ma immunitet sędziowski IP: *.czajen.pl 15.05.04, 23:17 i cały sejmik z marszałkiem na czele może jemu skoczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
gingerr1 Re: Towarzysz Kozak ma immunitet sędziowski 16.05.04, 11:19 aleście się chłopa czepili! Odpowiedz Link Zgłoś