Gość: gość IP: *.rzeszow.vectranet.pl 25.07.11, 22:11 Podobno Zelmer to obóz pracy, czy to prawda czy może ktoś przesadza ? mam tam iść do pracy czyt. roboty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: ZELMER IP: *.rz.izeto.pl 26.07.11, 13:11 nie słuchaj tych opinii, piszą je osoby które albo nie przeszły rekrutacji albo mają 2 lewe ręce i nie podołały nawet lekkiej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: ZELMER IP: *.rzeszow.vectranet.pl 24.08.11, 01:26 coś jest tam nie tak, ludzie codziennie mdleją, nie pozwalają wezwać pogotowia ratunkowego, tylko dzwonią po kogoś z rodziny, wentylacja popsuta.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: padzik Re: ZELMER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 18:36 To Ci tylko powiem, że idziesz pod prąd, bo raczej ludzie stamtąd uciekają, zresztą nie tylko z zakładu produkcyjnego. Jest źle a zapowiada się jeszcze gorzej. I odpuść sobie słuchania tego naciągacza i obrońcy - bo to jakiś albo troll albo "elita" z tej firmy. Ja Ciebie nie będę przekonywał żebyś tam nie szedł, mam nadzieję, że jak już popracujesz to się sam przekonasz. Jak ktoś ma możliwość niech popyta w rodzinie i u znajomych to na pewno dużo się dowie - negatywnego. Choć jeszcze parę lat temu większość chwaliło tę firmę. Ale czasy się zmieniają i lata świetności ma już za sobą ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ZELMER IP: *.rz.izeto.pl 24.08.11, 18:57 najlepsza praca pod słońcem - potwierdzi to każdy pracownik (każdy któremu się chce pracować, nieroby zawsze będą narzekać) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ZELMER IP: *.zelmer.pl 26.08.11, 11:27 Mozesz isc ale traktuj prace jako bardzo przejsciowa, zadnej gwarancji i satysfakcji. Tylko jako koniecznosc. Odpowiedz Link Zgłoś