Dodaj do ulubionych

Restauracja Pascas

IP: 79.139.57.* 11.10.11, 13:26
Kilka dni temu, w poszukiwaniu miejsca gdzie mozna milo spedzic czas w te pochmurne jesnienne wieczory, zagladnelam ze znajomymi do restauracji Pascas, i jak najbardziej nam sie podobalo, jedzenie smaczne, dobra muza, nie probowalismy wszystkiego ale pizza rewelacja, ja ze lubie greckie klimaty probowalam mousake - smaczna :) znajomi jedli makarony i byli bardzo zadowoleni, do tego piwko bo lubimy :) wieczor jak najbardziej udamy mile miejsce do spotkania ze znajomymi - polecam
Obserwuj wątek
    • Gość: sandra Re: Restauracja Pascas IP: 195.158.247.* 12.10.11, 12:21
      Ja nie polecam.. makarony nawet nei smierdza włoska kuchnią. Carbonara była z jakąs tania szynka, a powinna byc z boczkiem, penne ze szpinakiem takie sobie nie rzucilo na kolana. Na jedzenie czekalismy bardzo długo, w całym lokalu jest problem z wentylacja, bo po godzinie siedzenia w tej knajpie (tyle czekalismy na dwa dania, a było to w godzinach 13-14 w dzien powszedni) bylismy przesiaknieci kuchennymi zapachami na wylot. Porcja kalmarów żenująco mała. Znam lepsze knajpy z kuchnia śródziemnomorska i wiecej do Pascas nie pojde.
      • Gość: Michał Re: Restauracja Pascas IP: 82.160.33.* 19.10.11, 11:14
        To musiało być na początku istnienia.
        Świetny klimat przede wszystkim panuje w tej restauracji. Duże piwko dla uczniów i studentów (za okazaniem legitymacji) 4,50zł. Pizza, choć mała, to znakomita w smaku. Zwłaszcza widać, że obsługa dba o klientka - to był drugi raz w życiu, kiedy ktoś z obsługi zapytał nas o zdanie na temat dania, jakie u nich zamówiliśmy.
        Kiedy byłem tam pierwszy raz od razu zakumplowaliśmy się z właścicielem - polecaliśmy sobie nawzajem różne utwory, różnych artystów.
        Jedyny minus tego miejsca, to lokalizacja, bo mi nie po drodze z pracy, ale i tak będę tam zaglądał jak najczęściej.
        • Gość: Ewa Re: Restauracja Pascas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 11:37
          Kolejna nachalna reklama , szczególnie uwiodła mnie "promocja" piwa dla ucznów po okazaniu legitymacji .... rewelacja....
          • Gość: Ewa Re: Restauracja Pascas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 11:44
            Uwiodła mnie Wasza karta dań, dłuuuga jak rolka papieru toaletowego i jeszcze te zdrobnienia "humisik z pieczywkiem" brrr, a juz szczególnie "zainteresowało mnie "kalmares z fryta i sałatka gercka" ... włos sie jeży....

Ps. no i dlaczego "dyskryminujecie" uczniów i studentów... tylko 10% znizki a dla cyt "słuzby zdrowia, mundurówki i urzedników" az 20%.... Fakt z uczniów i studentów pozytek zaden, pozostali moga byc przydatni PPPPPPPPPPPPPPPP
            • Gość: Dawid Re: Restauracja Pascas IP: *.kol.tke.pl 19.10.11, 12:01
              Dobre piwo to ja kupuję w Piwach Regionalnych na Ofiar Katynia 14
              Do tego kawałek oscypka trochę prawdziwej wędliny z Dukla i nie trzeba mi żadnej Restauracji i "wyszukanych potraw" typu "kalmares z fryta i sałatka gercka"
              • Gość: Ewa Re: Restauracja Pascas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 12:14
                Dokładnie!
                Pomijam fakt ze dobra knajpka nie jest zła, ale póki co trudno o taka w Rzeszowie.
              • coralin Re: Restauracja Pascas 19.10.11, 19:27
                Co prawda nie lubię i nie piję piwa, ale uważam, że to mądry wybór. Za każdym razem przeklinam siebie za posiłek na mieście. Niestety ssanie w żołądku robi swoje i czasem przechodząc skuszę się. Jest to jednak dramat kulinarny.
        • Gość: Aga Re: Restauracja Pascas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 16:19
          ...wow! szczególnie to duże piwko dla uczniów za okazaniem legitymacji...
          Poziom knajpy musi być po prostu powalający!
    • Gość: rzeszowiak Re: Restauracja Pascas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 15:23
      www.pascas.pl/

takie menu omijam szerokim łukiem.... zaden szanujacy sie kucharz takiej kart by nie stworzył, ale u nas jak zwykle po "rzeszowsku" pożal sie boże.. Śwagier z teściem wyremontowali lokal, tesciowa sie postawiło na kuchni, kumpel zrobił strone w necie PPPP własciciel przy flaszce "opracował menu"... padło na "kuchne sródziemnomorska" bo to teraz trędi i jadziem panie z koksem. Reklame dwóch kolesi za piwo w promocyjnej cenie "przeprowadzi" na forum Rzeszów i .... mamy kolejna tfu restauracje w Rzeszowie :(
    • Gość: SZS Re: Restauracja Pascas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.11, 20:11
      Szukałem z starym kumplem miejsca gdzie można spokojnie porozmawiać, obsługa jest miła oraz klimat sprzyja wlewaniu w siebie chmielowego cudu. Nie mogliśmy lepiej trafić, Miejsce świetne ( Piwnice starej kamienicy) ściany z cegieł, wystrój bardzo ładny. Jedzenie oraz napoje świetne, ceny bardzo przystępne. Odnośnie obsługi po prostu pełna perfekcja. Widać, że zależy im na klientach, zaangażowanie obsługi w pracę i sam kontakt z nimi powoduje uśmiech na twarzy. Więc jeżeli nie wiedzie gdzie się udać w zimne wieczory, checie wypić piwo lub napić się czegoś ciepłego a męczy was rynek, huk, hałas i ogromna rotacja ludzi w knajpach to zdecydowanie polecam Restauracje Pascas
    • Gość: Felicjan Dulski Re: Restauracja Pascas IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 20.10.11, 08:36
      Moussaka jeszcze ok. Reszta średnia. Czas oczekiwania dłuugi. Nic rewelacyjnego.
    • Gość: Gość portalu Re: Restauracja Pascas IP: *.ip.xcore.pl 23.10.11, 18:16
      Byłam ze znajomymi w tej restauracji. Zamówiłam carbonare, mi smakowało, innym też. Obsługa fajna. Tak w ogóle klimatyczna knajpka, w sam raz do spędzenia wolnego czasu i zjedzenia czegoś oryginalnego. Pewnie tam jeszcze zajrzymy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka