Dodaj do ulubionych

Czym opalane jest piekło

IP: *.res.pl 03.11.11, 11:30
Gazem czy węglem - i skad biorą smołę ...pytałem ksiedza ale powiedział mi ze jestem głupi jak palikot ...
Obserwuj wątek
    • Gość: olejowy Re: Czym opalane jest piekło IP: *.rzeszow.hypnet.pl 03.11.11, 12:28
      Piekło opalane jest olejem opałowym. Tym, którego nie udało się sprzedać jako napędowy.
    • Gość: ja Re: Czym opalane jest piekło IP: *.xdsl.centertel.pl 03.11.11, 13:36
      gazem łupkowym....
      • Gość: revenant Re: Czym opalane jest piekło IP: *.rz.izeto.pl 03.11.11, 13:43
        I programem wyborczym platformy obywatelskiej ;
        • Gość: Yupi Re: Czym opalane jest piekło IP: *.rzeszow.vectranet.pl 03.11.11, 14:17
          Raczej pisuarowym,polegającym na wieczystym dążeniu fuhrera do władzy.To ich cały program.

A tak na "poważnie" to trzeba by zapytać senatora-elekta z wąsami, (póki co bez turbanu i brody) bo to jest specjalista od piekieł,wierzeń,dupy maryni, ilości diabłów czy płci aniołów.Z pewnością wie czym palą w piekle.

Poza tym tu nie ma co pytać."pospolite mocherstwo i głosujący z podkarpacia na tę opcję,nie kumają i nie zbliżają się do kompa.Każdy za to biegły w ogniach piekielnych,diabłach i wszelakich gusłach.Więc tu pytanie nie znajdzie wiarygodnej odpowiedzi,nie ten adres.
          • Gość: tiaa Naszymi nienawistnymi wpisami ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.11, 19:00
            tiaa
    • Gość: Młody Re: Czym opalane jest piekło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.11, 20:06
      Pieklo dla katolikow opalane jest tradycyjnie czyli mocą piekielną,którą stanowią smoła,mazut ,wszystkie ciężkie frakcje ropy a także mieszaniną siarki z asfaltem.
      Oczywiście wszystkie kotły funkcjonują sprawnie i nie ma przestpi jak też awarii.

A piekło dla nie katolików.To miejsce spotkań towarzyskich i nie tylko przy kominku w którym pali się prawdziwym drewnem wytwarzającym przyjemne ciepło dla duszy i ciała.To miejsce zabaw i uciech zakazanych i nieznanych na padole ziemskim.
      • Gość: ... Re: Czym opalane jest piekło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 08:44
        Młody jeszcze jesteś , w d..pie byłeś , g.no widziałeś ...
    • Gość: wujek staszek Re: Czym opalane jest piekło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.11, 08:52
      Czymkolwiek by nie było opalane - interesujący jest również problem odprowadzania spalin. Bez wentylacji nawet diabeł by się udusił.
      Gdzie jest ten KUMIN?!!!
      wujek staszek
      Mistrz Ciętej Riposty
      • Gość: Prześmiewca Re: Czym opalane jest piekło IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.11, 23:11
        Piekło opalane jest nienawiścią i pragnieniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka