Gość: zaskoczony IP: *.res.pl 03.11.11, 11:30 Gazem czy węglem - i skad biorą smołę ...pytałem ksiedza ale powiedział mi ze jestem głupi jak palikot ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olejowy Re: Czym opalane jest piekło IP: *.rzeszow.hypnet.pl 03.11.11, 12:28 Piekło opalane jest olejem opałowym. Tym, którego nie udało się sprzedać jako napędowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Czym opalane jest piekło IP: *.xdsl.centertel.pl 03.11.11, 13:36 gazem łupkowym.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revenant Re: Czym opalane jest piekło IP: *.rz.izeto.pl 03.11.11, 13:43 I programem wyborczym platformy obywatelskiej ; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yupi Re: Czym opalane jest piekło IP: *.rzeszow.vectranet.pl 03.11.11, 14:17 Raczej pisuarowym,polegającym na wieczystym dążeniu fuhrera do władzy.To ich cały program. A tak na "poważnie" to trzeba by zapytać senatora-elekta z wąsami, (póki co bez turbanu i brody) bo to jest specjalista od piekieł,wierzeń,dupy maryni, ilości diabłów czy płci aniołów.Z pewnością wie czym palą w piekle. Poza tym tu nie ma co pytać."pospolite mocherstwo i głosujący z podkarpacia na tę opcję,nie kumają i nie zbliżają się do kompa.Każdy za to biegły w ogniach piekielnych,diabłach i wszelakich gusłach.Więc tu pytanie nie znajdzie wiarygodnej odpowiedzi,nie ten adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiaa Naszymi nienawistnymi wpisami ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.11, 19:00 tiaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młody Re: Czym opalane jest piekło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.11, 20:06 Pieklo dla katolikow opalane jest tradycyjnie czyli mocą piekielną,którą stanowią smoła,mazut ,wszystkie ciężkie frakcje ropy a także mieszaniną siarki z asfaltem. Oczywiście wszystkie kotły funkcjonują sprawnie i nie ma przestpi jak też awarii. A piekło dla nie katolików.To miejsce spotkań towarzyskich i nie tylko przy kominku w którym pali się prawdziwym drewnem wytwarzającym przyjemne ciepło dla duszy i ciała.To miejsce zabaw i uciech zakazanych i nieznanych na padole ziemskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Czym opalane jest piekło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.11, 08:44 Młody jeszcze jesteś , w d..pie byłeś , g.no widziałeś ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek staszek Re: Czym opalane jest piekło IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.11, 08:52 Czymkolwiek by nie było opalane - interesujący jest również problem odprowadzania spalin. Bez wentylacji nawet diabeł by się udusił. Gdzie jest ten KUMIN?!!! wujek staszek Mistrz Ciętej Riposty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Czym opalane jest piekło IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.11, 23:11 Piekło opalane jest nienawiścią i pragnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś