Dodaj do ulubionych

Sejmik wojewódzki radził o Kłaku i zarządzie

IP: *.rzeszow.mm.pl 31.05.04, 20:59
A nad czym tu debatować? Przecież to bije w cały zarząd który jeszcze go
wybronił.Wyrwać chwasta - i po krzyku ! Republika kolesiów działa bez
zarzutu !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: włosik Re: Sejmik wojewódzki radził o Kłaku i zarządzie IP: 80.51.255.* 31.05.04, 21:45
      Niechby tak uczciwy człowiek nie zapłcił rachunku bo BRAKŁO mu pieniędzy,to co?
      Został by zatrzymany do wyjasnienia,ukarany mandatem za zakłócanie porządku itd.
      A tu Jakis kisiel,nieudacznik wojewoda,jakiś kłak,jakiś inny dupek.I co.I
      q..nic.Widziałem twarz Zająca,usmiechnięty,mówiący:"możecie mu naskoczyć"
      TAKI BĘDZIE FINAF
      • Gość: hahahaha Re: Sejmik wojewódzki radził o Kłaku i zarządzie IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.04, 22:43
        proponuję wybrać Kłaka na drugą kadencję
        • Gość: Rzeszowiak Re: Sejmik wojewódzki radził o Kłaku i zarządzie IP: *.man.rsk.pl 31.05.04, 23:09
          To głosowanie to był test dla chrześcijańskiej podkarpackiej prawicy: co
          ważniejsze - solidarność z działaczem Solidarności czy moralność w polityce.
          Zwyciężyła republika kolesiów.
          Moralność opuściła salę obrad sejmiku!
          • Gość: józek anonimek Re: Sejmik wojewódzki radził o Kłaku i zarządzie IP: *.brzozow.com.pl / 217.97.144.* 31.05.04, 23:24
            Miałem nadzieję, że sejmik jednak się opamięta. Nic z tych rzeczy bronią Kłaka
            do upadłego i to nie wiadomo po co. Powinniśmy zapisać gdzieś nazwiska
            wszystkich radnych i nie dopuścić ich wiecej do żadnych chociażby najmniejszych
            stanowisk. Tym razem popieram radnego Daszyka i radnego Kuźnara ale co z tego?
            Nic.
            Acha przepraszam "Sieniepodpisze" że nazwałem go palantem. Sory myślałem, że
            jesteś od Kłaka, ale się myliłem.
    • Gość: taki sobie gość Re: Sejmik wojewódzki radził o Kłaku i zarządzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 02:02
      jedyną rzeczą jaką "Pan" Kłak mógł zrobić aby zachowac godność to poprostu
      odejść,jeśli tacy ludzie mają nas reprezentować to jest to wstyd, nie tylko
      dla niego ale dla elektoratu, ludzi którzy udzielają poparcia takim właśnie.
      Jakim sposobem można się jeszcze nad tym zastanawiać, gdzie są normy społeczne
      i poczucie sprawiedliwości?Ludzie tak właśnie wygląda nasza POLSKA.
      Republika kolesiów, nic dodać nic ująć.
    • Gość: drogi Re: Sejmik wojewódzki radził o Kłaku i zarządzie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 07:07
    • Gość: drogi Re: Sejmik wojewódzki radził o Kłaku i zarządzie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 07:11
      A co ten Kłak zrobił dla Podkarpacia. Przecięz ten sejmik nic nie uchwalił. Czy
      wnioskował czy starał się o pozyskanie funduszy na sypiące się drogi
      wojewódzkie.
      • Gość: zzyzzio Re: Sejmik wojewódzki radził o Kłaku i zarządzie IP: 213.76.135.* 01.06.04, 08:08
        www.podkarpackie.pl/fundusze UE
        • Gość: Saladyn Re: Sejmik wojewódzki radził o Kłaku i zarządzie IP: 212.160.107.* 01.06.04, 09:08
          "jedyną rzeczą jaką "Pan" Kłak mógł zrobić aby zachowac godność to poprostu
          odejść,jeśli tacy ludzie mają nas reprezentować to jest to wstyd, nie tylko
          dla niego ale dla elektoratu,".
          Powinien tak zrobić, ale tak nie zrobi....ponieważ co móglby taki Kłak robić
          innego niż politykowanie (przy butelce?).
          Przecież wiekszość tzw polityków to ludzie, ktorzy oprócz politykowania nic
          innego nie potrafią.
          • Gość: gosc Re: Sejmik wojewódzki radził o Kłaku i zarządzie IP: *.przeworsk.sdi.tpnet.pl 27.06.04, 12:34
    • Gość: bond Re: Sejmik wojewódzki radził o Kłaku i zarządzie IP: 82.177.97.* 01.06.04, 10:15
      A TO POLSKA WŁAŚNIE!!!
      • Gość: myty Re: Sejmik wojewódzki radził o Kłaku i zarządzie IP: *.dab.tke.pl 01.06.04, 11:49
        Na dzień dzisiejszy kto ma nawet tyle władzy ile brudu za paznokciem jest ponad
        prawem. Jakiekolwiek normy normy moralno etyczne już dawno pożegnały tych
        wybrańców. A teraz czas abyśmy ich pożegnali w wyborach.
    • Gość: yacek Re: Sejmik wojewódzki radził o Kłaku i zarządzie IP: *.enformatic.pl 01.06.04, 15:09
      Przecież to było od początku wiadomo,że tak będzie.Ręka ręke myje.
      • Gość: haha Re: Sejmik wojewódzki radził o Kłaku i zarządzie IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 01.06.04, 18:34
        W Nowinach piszą,ze kłak złożył doniesienie do prokuratora na redaktora Super
        Nowości o "szantaż". Redaktor sugerował kłakowi przeprosiny właścicieli
        Studzienki oraz uregulowanie rachunku. Temu kłakowi chyba mózg sie zlasował od
        tej "studziennej" wódy, skoro według niego to szantaż. Niech złoży takze
        doniesienie, że właściciele lokalu na siłę go ściągneli, dawali darmową wódę
        ale on oczywiscie odmówił. Kpiny. ten cały sejmik jak widać, to też niezły
        kabaret. Do studzienki z nimi.
    • Gość: Jur@ Re: Świnia wór dzre i kwiczy... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 20:33
      tak samo jest z samorządowcami podkarpacia. Niestety - mamy takich
      przedstawicieli na jakich zasługujemy i jakich sobie wybraliśmy.
      • Gość: Zdegustowany Re: Radni swojacy IP: *.man.rsk.pl 01.06.04, 22:26
        Jestem zdegustowany postawą radnych. Nieważne czy radny zachowal się źle czy
        nagannie. Jak jest swojak to trzeba go bronić. Niech Zające, Frączki i Pupy
        wiedzą, że to zapamiętamy.
        • Gość: wyborcax Re: Radni swojacy IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 22:30
          i dlatego w sejmiku wszystko jest do d..y.
    • Gość: obserwator Re: Sejmik wojewódzki radził o Kłaku i zarządzie IP: *.rolskiego.net / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.04, 22:41
      Wprowadzenie punktu do porządku obrad na Sesji wymaga bezwzględnej większości z
      ustawowego składu Rady.W tym przypadku jest to głosowanie jawne.Gdy będzie
      wprowadzony punkt do porządku obrad na następnej sesji,myślę że w głosowaniu
      tajnym Przewodniczący będzie odwołany.Część radnych się wstrzymała bo z
      głosowania personalnego które powinno być tajne zrobiono jawne wprowadzenie do
      porządku obrad.Tylko radni muszą wprowadzić punkt do porządku obrad i myśle że
      Przewodniczący zostanie odwołany.
      • Gość: Saladyn Re: Sejmik wojewódzki radził o Kłaku i zarządzie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 01.06.04, 22:46
        Ludzie, kogo my wybraliśmy (choć osobiście mam wątpliwą satysfakcję bo na
        wybory nie poszedłem) ?
        Czy my jesteśmy narodem alkoholików?
        Były marszałęm sejmiku - jazda po pijanemu
        Kłąk - burdy w knajpie
        Magoń - izba wytrzeźwień
        a na kilka innych gęb wystarczy spojrzeć i wiadomo, że panowie za kołnierz nie
        wylewają ;)
        • Gość: haha Re: Sejmik wojewódzki radził o Kłaku i zarządzie IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.04, 06:34
          Po co komu ten sejmik szkoda, ze nie nmazywa się sejmiczek wojewódzki(nawet
          nazwa tego urzędu brzmi śmiesznie), z jednej strony jest to dublowanie władzy,
          z drugiej jaka to jest władza ? Co oni do tej pory zrobili dla Rzeszowa i
          Podkarpacia ? Ciągle wybuchaja tam jakieś skandale: jak nie kośla, to kłak, jak
          nie kłak to zając z czymś wyskoczy potem frączek go popiera itd. Już dawno to
          stano nierobów i nieuków powinno być rozpędzone na cztery wiatry. Dla
          przeciwwagi - czy ktoś słyszał o jakichś awanturach z udziałem pracowników
          Urzędu Wojewódzkiego ? Ja nie. Bo tam chyba są ludzie na poziomie. Szkoda słów,
          znowu potwierdziło się przysłowie "kłak kłakowi oka nie wykole", a raczej "q-
          rwa, q-rwie łba nie urwie". Dobrego samopoczucia radni sejmiczku.
    • Gość: wowa Re: Sejmik wojewódzki radził o Kłaku i zarządzie IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 02.06.04, 07:07
      A DEPTUŁA WYJECHAŁ NAD MORZE CZARNE, nawet nie czekał do zakończenia sesji,
      czmychnął na dobry wypoczynek za pieniądze podatników z dyrektorem Gawlikiem
      • Gość: Antygłupek Zapomnieliście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 09:11
        I co przeszło bokiem ? Kiedy wreszcie wypieprzą Kłaka i Kisiela?
        • Gość: hahahaha Re: Zapomnieliście? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.04, 09:47
          było minęło haaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaaaaaa a czy ktokolwiek
          myślał , że wypieprzą hahahahahahahahahaha radni nigdy na to się nie zdobędą to
          pajace
          • Gość: Włos Re: Zapomnieliście? IP: *.gw.intertele.pl 23.06.04, 13:00
            Jaki pan, taki kram.
            • Gość: Begerek Re: Zapomnieliście? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 14:31
              Pamiętamy o kisielu z kłaczkiem. Ale ciekawy jestem czy kłaczek ostudził zapał
              radnych, którzy chcieli go odwołać i czy na następnej sesji sejmiku nie będzie
              już na ten temat rozmowy. Mam czuja, że kłaczek urżnął się z połową z nch i ma
              teraz wszystko w nosie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka