Gość: Prześmiewca IP: *.adsl.inetia.pl 25.12.11, 01:28 Nudnych Świąt, o ile nie zasłużyłeś na atrakcyjne. Szczęśliwego Nowego Roku. Życzy, piszącym na forum. Stary nudziarz prześmiewca. W górę serca , będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yupi Re: Życzenia IP: *.rzeszow.vectranet.pl 25.12.11, 11:24 Lepiej to już było.Ale zawsze można się łudzić. Wszystkiego najlepszego,dla piszących tutaj ,bez wyjątku. Nawet dla adwersarzy,czy czytających faryzeuszy. Miłych i nie tak znowu nudnych świąt.Oby tylko tradycja nie zanikła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Tys prowda! IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 25.12.11, 23:10 Będzie lepiej, ale... tylko tym "co nad nami". Nam "szaraczkom" nigdy lepiej: nie było, nie jest i nie będzie. W górę serca (jak napisał Szanowny Prześmiewca), bo tylko to nam q..a pozostało. Pomimo to - wszystkiego dobrego Szanownym Uczestnikom tego tzw. forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Tys prowda! IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.11, 21:08 Kaźmirz, dla Ciebie dodatkowe życzenia tak zwane pokoleniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Tys prowda! IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.11, 21:12 Z piosenką www.youtube.com/watch?v=z-2mO3KTVHg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Dziękuję za życzenia IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 27.12.11, 19:20 Co prawda (nie chwaląc się) jeszcze nie siedziałem, ale... Społeczeństwo dzieli się na trzy grupy: 1. Tych, którzy siedzieli 2. Tych, którzy siedzą 3. Tych, którzy będą siedzieć Ja właśnie jestem w tej trzeciej grupie. Pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego Roku życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Dziękuję za życzenia! IP: *.adsl.inetia.pl 28.12.11, 00:08 Kaźmirz żartowałem .Tacy ludzie jak My nigdy nie będą siedzieć.To są ludzie którzy tworzą.I wszelkie wypierdki od spraw poprawiania pisowni z "puki" na "póki" na tym forum mogą nam co najwyżej naskoczyć .Oni jeszcze niczego nie stworzyli w Polsce a gdzie im dokonania w świecie.Marni stłamszeni lokalni podskakiewicze. Odpowiedz Link Zgłoś