Dodaj do ulubionych

Ochrona IMPEL rzeszów

07.02.12, 02:57
Witam, mam pytanie - czy ktoś się spotkał z firmą ochroniarską IMPEL w Rzeszowie. Jeśli chodzi o tą firmę to spotkaliśmy się z nią z moim chłopakiem jeden i jedyny raz - dzisiaj w okolicach 02:00 gdy wracaliśmy do siebie na mieszkanie. Ochroniarza tej firmy w zasłoniętą całą twarzą (jak w burce - poza oczami) spotkaliśmy przed swoją klatką mieszkalną (żeby otworzyć drzwi trzeba mieć swój klucz lub kod elektroniczny lub standardowo musi ją ktoś otworzyć) jak do niej wchodziliśmy - początkowo myślałam, że może jest na interwencji. Szłam za nim (ja zaświeciłam światło, bo on nie wiedział gdzie), ale w pewnym momencie go minęliśmy po czym zwróciliśmy uwagę na to, że stoi na półpiętrze i ewidentnie kontroluje to na jakie piętro idziemy patrząc się dokładnie w to gdzie idziemy i co robimy. Pan "ochroniarz" zawrócił dopiero w tym momencie gdy stanęliśmy na swoim piętrze i zaczęliśmy go obserwować - w tym momencie on zawrócił i cofał się z powrotem w dół. Zadzwoniłam na infolinię do tej firmy, ale jedyną informacją jaką zdołałam uzyskać to taka, że ta firma w mojej okolicy nie świadczy żadnych usług.
Jestem ciekawa czy ktoś kiedykolwiek spotkał się z podobną sytuacją. Pora naszego powrotu do mieszkania była jaka była, ale do takiej sytuacji nie powinno dojść. Jestem zaniepokojona tym co mogłoby się stać gdybym wracała sama i chciałabym ostrzec inne osoby (kobiety) aby uważały, nawet w miejscach pozornie dla nich bezpiecznych.
Obserwuj wątek
    • Gość: koko.. Re: Ochrona IMPEL rzeszów IP: *.rzeszow.mm.pl 08.02.12, 13:32
      moze to jakis psychol z tej firmy? wszak nie jest tajemnica ze zatrudnia sie tam niepełnosprawne osoby wiec moze byc tak ze i ze schorzeniem psychicznym...
      • Gość: mss Re: Ochrona IMPEL rzeszów IP: *.rzeszow.vectranet.pl 08.02.12, 17:18
        no dziwnie to wygląda. Szkoda, że nie wezwaliście policji
      • dr_psychol Re: Ochrona IMPEL rzeszów 08.02.12, 19:28
        Miałem z nimi podobną przygodę.
        Wracając kilka lat temu, o podobnej porze z imienin, zmasakrowałem pod blokiem cztery patrole IMPELU. Wysłałem paru na L4, a bardziej upartych na rentę. Spaliłem im trzy kabaryny, a potem wzorem Johna Rambo, zadzwoniłem na bazę i powiedziałem że idę po nich. Oczywiście robiłem sobie jaja bo ledwie trzymałem się na nogach.
        Na rozprawie sędzia śmiał się przez 20 minut. Wsadził całemu IMPELOWI zawiasy, z których nawiasem mówiąc powyskakiwały im wszystkim owej wesołej nocy szczęki. Niektóre zresztą sztuczne.
        Taka życiowa historia :)
        • Gość: aragorn syn aratho Re: Ochrona IMPEL rzeszów IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.12, 18:23
          jestes idiota i kmiotem zwykłym a twoje bajki to w przedszkolu opowiadaj
          • Gość: leCHUJarek Re: Ochrona IMPEL rzeszów IP: *.ostnet.pl 13.03.12, 18:42
            Psychol jest najnormalniejszym z psycholi i ta historia jest wysoce wiarygodna. Ja mu wierzę . To były patrole z WSK.
            • Gość: zaza Re: Ochrona IMPEL rzeszów IP: *.play-internet.pl 13.03.12, 18:47
              No i co się ludziska dziwicie znakomita część z tych tajnych agencji ochrony to ludzie z grupami inwalidzkimi,bo tanio wychodzą jako pracownicy,w zakładach pracy chronionej.Nie wszyscy przecież mają grupy na zeza,są i inne choroby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka