Dodaj do ulubionych

Politechnika Rzeszowska - Informatyka

IP: *.krosoft.pl 22.02.12, 15:00
Witam serdecznie, jestem obecnie uczniem liceum. Za rok mam mature, a jeśli chodzi o studia to obrałem sobie za cel Politechnikę Rzeszowską na kierunku informatyka.

Teraz moje pytanie.
Co trzeba zdać na maturze, aby się tam dostać?
Podstawowo to oczywiście polski, matematyka podst., angielski podst.
Ja obecnie na 100% planuję dodatkowo zdać matmatykę rozsz. i angielski rozsz.

Czy to wystarczy, żeby się dostać na politechnike czy też nie?
Czy też muszę zdawać dodadkowo jeszcze informatykę lub fizykę (i tu pytanie czy na poziomie podst. czy rozsz.) ?

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamil Re: Politechnika Rzeszowska - Informatyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.12, 16:29
      Jeśli chcesz być informatykiem idź na WSIiZ bo jednak oni mają takie labolatoria jak żadna inna uczelnia w Polsce czy nawet tej części Europy. Poziom informatyki jest zdecydowanie lepszy.
      • Gość: Polis Re: Politechnika Rzeszowska - Informatyka IP: *.krosoft.pl 22.02.12, 16:39
        A czy WSiZ jest wciąż płatny?
        Bo wiem, że są stypendia za dobre wyniki dla iluśtam studentów, które pokrywają czesne. Ale nie wiem jak to jest z tym dokładnie.

Czy jeżeli dostanie się stypendium na wejście a następnie nie utrzyma wymaganej średniej to stypendium zabierają?

Pozdrawiam
      • Gość: zenek Re: Politechnika Rzeszowska - Informatyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.12, 02:07
        buhahahahahaha toś my się pośmiali
      • Gość: lol Re: Politechnika Rzeszowska - Informatyka IP: *.rz.izeto.pl 23.02.12, 09:57
        widzę że dział PR-u wsizu działa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka