Dodaj do ulubionych

zaginął kot

IP: *.adsl.inetia.pl 20.03.12, 22:35
17 marca w okolicach Głogowa Małopolskiego zaginęła siedmioletnia kotka. Kotek ma czarne futro z białą krawatką, białym brzuszkiem, białymi skarpetkami na tylnych łapkach i białymi przednimi stópkami. Jeśli ktoś znajdzie lub widział kota bardzo proszę o kontakt na nr gg 34603873. Prawdopodobnie kot błąka się w okolicach Lipia, Zabajki ...
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: zaginął kot IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.12, 07:56
      no wlaśnie widzialem takiego w tej okolicy, specjalnie wziąłem go pod kloła mojego autka. jednego pchlarza mniej
      • jael53 Re: zaginął kot 21.03.12, 08:13
        Gość portalu: tomek napisał(a):

specjalnie wziąłem go pod kloła moj
        > ego autka. jednego pchlarza mniej

Wszystkim takim serdecznie życzę wszystkiego najgorszego.
    • Gość: leszczu Re: zaginął kot IP: *.150.167.68.csa-net.pl 21.03.12, 20:06
      wybrał wolonosc, duszy kota nie odgadniesz...
      • Gość: NM Re: zaginął kot IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.12, 09:39
        Trzymajcie koty w swoich w M-3, kupujcie im whiskasy, a szczury beda wam po stopach chodzić . swiat coraz bardziej wariuje. Koty sa trzymana na kanapach i kolanach, zachwycacie sie ich mruczeniem itp. Nie to śrdowisko jest ich naturalnym, ktoś sie ze mną nie zgodzi?.
        • mal49 Re: zaginął kot 22.03.12, 10:35
          Ja się nie zgadzam. Mam 3, choć nie w M-3, ale znacznie większym metrażu, mają się dobrze. Whiskasa nie chcą żreć, mruczą, grzeją, leczą duszę.
          Jedna kotka jest ze schroniska. Wyobraź sobie, że nosa za drzwi nie wytknie.
          • Gość: NM Re: zaginął kot IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.12, 10:56
            Czyli robisz im krzywde . To nie jest ich naturalne środowisko. Jak nie masz warunków do trzymania zwierząt w domu, to hoduj rybki w akwarium., dotyczy sie to tez miłośników psów męczonych na ósmym piętrze na 42 m.kw. W moim gospodarstwie rolnym owszem koty sa, ale za progu domu nie przekraczają. . Żyja sobie tam, gdzie moga upolowac mysz, tam gdzie ich miejsce - w stodole.
            • mal49 Re: zaginął kot 22.03.12, 11:31
              Ależ ja mam warunki, właśnie o tym piszę!
              Zatem uważasz, że gdy kot nie chce wyjść z domu to należy go wyrzucić?
              Wszyscy kociarze wiedzą, że koty są 'wychodzące' i 'niewychodzące'
              • Gość: rh Re: zaginął kot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.12, 09:33
                Mój kot jak raz nieopatrznje wszedł do domu, jako nieproszony gość i wyjśc nie chciał to dostał,,z buta" i juz do domu nie wchodzi.Mieszka w stodole. Nawet mądre to zwierze.
    • rzewuski1 Re: zaginął kot 21.03.12, 20:10
      w końcu to marzec
      mój tez się wybrał i nie było go parę dni
      ale wrócił

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka