asia_hr 29.03.12, 12:53 Bardzo proszę o głosy na moją córeczkę, brakuje punktów a zostały tylko 3 dni do końca głosowania pl.lennylamb.com/user/show_photo/4390 z góry za każdy klik dziękujęmy, wierzę że z Wami uda się wskoczyć ponownie na 2 miejsce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fg Re: Proś IP: *.res.pl 29.03.12, 15:30 nie wstyd cie tak zebrać ? Matką jestes !!!! ja pie... .... Odpowiedz Link Zgłoś
asia_hr Re: Proś 30.03.12, 09:40 Nie zrozumie syty głodnego... najłatwiej i najlepiej jest oceniać kogoś nie znając sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oLAf Re: Proś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 10:58 o co chodzi ? kto walczy ? i o co . . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lad Re: Proś IP: 217.98.14.* 30.03.12, 11:45 Kategoryczne: nie! Konkur fotograficzny jakiejś firmy produkującej artykuły dla dzieci, pt. "głosujmy na malucha". Nagrodą ma być chusta do noszenia dzieci? I tylko dla tej chusty matka wystawia wizerunek swojego dziecka na publicznym forum i prosi o głosy, bo brakuje mi do 2-go miejsca? Aż chciałoby się zacytować: "Czizys, ku..a, ja pier..lę.." Błagam - kobieto - nie rób ze swojego dziecka maskotki publicznej. Sama wystartuj w konkursie fotograficznym i umieść swoje zdjęcie na forum. I nie proś o głosy - niech będą to głosy spontaniczne, a nie "po prośbie". Odpowiedz Link Zgłoś