Dodaj do ulubionych

Nocny nalot na cukiernię. Sprawcami ludzie Rutk...

IP: *.aster.pl 05.04.12, 12:45
którzy pilnowali budynek. Polska język - trudna mowa. Redaktorek nie pilnować się w szkoła?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ghost Nocny nalot na cukiernię. Sprawcami ludzie Rutk... IP: *.252.91.smslowianin.pl 05.04.12, 13:01
      Rutkowski i ta jego banda kryminalistów powinni już dawno trafić do więzienia, ale w Polsce za układy i łapówki przymyka się oko. Powiem wam, że już niedługo. Nadal nie mogę tylko pojąć, jak koleś, który ma powiązania mafijne nadal działa medialnie jako detektyw i kto trzyma go za jaja że nie ma nikogo by to udowodnić. Dowiem się i tego, bo na Rutkowskiego są haki i to tylko kwestia czasu zanim przestępca wróci do więzienia.
      Rutkowski wam robi szopkę w telewizji i z siebie niewinnego "detektywa" ale wiem i nie tylko ja, że to zwykły przestępca. Są dowody, to tylko kwestia czasu by je ujawnić i pokazać ludziom dla kogo rzeczywiście pracuje "detektyw" i z kim ma układy?
      Moje pytanie nie brzmi dlaczego nie siedzi, a na ile go posadzą i jego kolesi z branży, tyakże politycznej.
      • prawie_magister Re: Nocny nalot na cukiernię. Sprawcami ludzie Ru 05.04.12, 13:07
        ciekawe dokąd to Rutkowski będzie sobie robił jaja z polskiego prawa, czyżby to że jest byłym zomowcem i komuchem było parasolem ochronnym?
        • przemasowski Re: Nocny nalot na cukiernię. Sprawcami ludzie Ru 05.04.12, 15:36
          To nie to on pozuje na celebyrtę , ten facet lubi jak się świat kręci wokół jego ch...ja , taki to prymitywek ,myślę,że już niedługo powojuje ale czas pokaże...
          • Gość: gość Re: Nocny nalot na cukiernię. Sprawcami ludzie Ru IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.04.12, 15:59
            byly hitlerowskie bojowki, teraz sa bojowki rutkowskiego..

do zakladu zamknietego dla psychicznie chorych tego czubka

odwraca uwage od afery benzynowej
            • Gość: mozecie mi skoczyc das flugzeug (samolot) IP: *.customer.m-online.net 05.04.12, 21:24
              no to podsumujmy
              I cukiernie i tort dla dzielnych lotnikow z legionu condor mades usa & co(polska,israel i jeszcze troche maruderow)
              II dzieciatko niezywe bezimienne w bielsku bialej
              III dzieciatko magda ukatrupione podobno przez mamusie
              IV rutkowski rambo XXXI i najstarszy zawod swiata
              V dzieciatka(rzez niewiniatek) kandydaci do krolestwa niebieskiego (zeby mozna dziedziczyc,kto z braku spadkobiercow ma to dziedziczyc jest kwestia otwarta,ale ja sadze ze "dobroczyncy i filantropi"wszystkich rodzajow.nawet sam benedykt XVI mowil,ze z chrystusem latwo nie bedzie.kto ma byc ofiara ?-mozna zapytac sie naiwnie)
              VI nalezy uwaznie sledzic losy matki i matek takich jak sosnowiecka katarzyna
              VII wziac pod obserwacje wszystkie domy publiczne lub zabronic ich dzialalnosci na terenie europy
              VIII pogonic w pizdu z eg polske i im podobne zorganizowane panstwa przestepcow za ocean
              IX zabronic specjalistom od zbawienia wiecznego wychodzic z swiatyn,a w razie nieposluszenstwa skonfiskowac im majatki i wyjac spod prawa
              X wprowadzic scisla cenzure dla telewizyjnych chlopczykow w propagowaniu propagandy sukcesu cywilizacji srodziemnomorskiej i werbungu osiagniec medycznych usa & co
              to na poczatek

mozecie mi skoczyc
              mozecie mi skoczyc
              mozecie mi skoczyc
              mozecie mi skoczyc wszyscy razem i kazdy osobno i wiecie gdzie i dlaczego
              amen

• Gość: mozecie mi skoczyc mozna tez poprosic grzecznie rosjan IP: *.customer.m-online.net 05.04.12, 21:34
                zeby w ramach integracji europejskiej
                jednym atomowym lub dwoma uderzeniami skasowali polactwo w pizdu tak
                ,zeby amerykanskie frajerstwo moglo te niedobitki jeszcze leczyc experymentalnie
                amen
                • Gość: doradca Re: mozna tez poprosic grzecznie rosjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.12, 11:08
                  Głupkowi wsiowemu skoczyć?
                  Szkoda ruszać takie gó..., lepiej sie umyj, wielkanoc sie zbliża.
              • Gość: mozecie mi skoczyc no to jak bendzie IP: *.customer.m-online.net 05.04.12, 22:06
                z tym ukradzionym podstepem rysunkiem autorstwa urszuli ze studia zeiler w münchen z 1989 r
                sygnowanego u.stras (przedstawiajacego facia w przykrotkim garniturze po jednej stronie)
                wroci ten rysunek do jej rak wlasnych w münchen ,czy potrzebujecie wszyscy jakiejs szczegolnej motywacji
                i zadnych rasistowskich teori swiatowego zydostwa ani vatykanskich pedalow & co sluchac nie mam zamiaru
        • Gość: KRÓL. Re: Nocny nalot na cukiernię. Sprawcami ludzie Ru IP: *.net.stream.pl 05.04.12, 19:20
          Możecie Rutkowskiemu do dupy skoczyć .Gość ma w TVNie swoje udziały i jeszcze tą gazecinę zeszmaci.
      • Gość: ggg [...] IP: *.res.pl 05.04.12, 13:16
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Jacek Rogoźnik Re: Nocny nalot na cukiernię. Sprawcami ludzie Ru IP: *.sdl.vectranet.pl 05.04.12, 13:53
          ooo odważny od obijania ryja się znalazł podpisany pod postem oczywiście tak jak to sugeruje innym swoim imieniem i nazwiskiem ? coś nie tak tchórzu ? wstydzisz się czy się boisz ? no skoro taki gieroj jesteś to poczekaj sobie na wezwanko w sprawie gróźb karalnych , stary pierdoła
          • saint_just Re: Nocny nalot na cukiernię. Sprawcami ludzie Ru 05.04.12, 14:40
            Gość portalu: Jacek Rogoźnik napisał(a):

> ooo odważny od obijania ryja się znalazł podpisany pod postem oczywiście tak j
            > ak to sugeruje innym swoim imieniem i nazwiskiem ? coś nie tak tchórzu ? wstydz
            > isz się czy się boisz ? no skoro taki gieroj jesteś to poczekaj sobie na wezwan
            > ko w sprawie gróźb karalnych , stary pierdoła
      • krystin9 Re: Nocny nalot na cukiernię. Sprawcami ludzie Ru 05.04.12, 15:12
        > Rutkowski i ta jego banda kryminalistów powinni już dawno trafić do więzienia,
        > ale w Polsce za układy i łapówki przymyka się oko. Powiem wam, że już niedługo.
        > Nadal nie mogę tylko pojąć, jak koleś, który ma powiązania mafijne nadal dział
        > a medialnie jako detektyw i kto trzyma go za jaja że nie ma nikogo by to udowod
        > nić. Dowiem się i tego, bo na Rutkowskiego są haki i to tylko kwestia czasu zan
        > im przestępca wróci do więzienia.
        On nie działa jako detektyw ale najmuje się do prywatnych porachunków, ot taki terrorysta na zlecenie
    • Gość: ben do czego prowadzi brak seksu IP: 78.133.142.* 05.04.12, 13:53
      oburzające, mąż i żona, widać że seksu bardzo dawno nie było
      • Gość: Obywatel Rutkowski ośmiesza policje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.12, 14:20
        Najwięcej do powiedzenia mają zflustrowanii policjanci - którzy zamiast pracować wylewają tu swoję żale na Rutkowskiego
        • Gość: ojapierdziu Re: Rutkowski ośmiesza policje IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.12, 15:08
          zflustr... JACY?
          • ostap.bender Re: Rutkowski ośmiesza policje 05.04.12, 17:04
            nie czepiaj sie czlowieka, malo czyta, to sie fonetycznie nauczyl. pewnie pisze i mowi tez "schizofremia" :)
      • Gość: zniesmaczony Re: do czego prowadzi brak seksu IP: *.156.183.66.ip.dev.euron.pl 05.04.12, 17:31
        No nareszcie jakis komentarz NIE CHAMSKI ale za to Z JAJAMI !!!!!
    • Gość: tajne Nocny nalot na cukiernię. Sprawcami ludzie Rutk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 14:18
      gdzie mozna zobaczyc filmy rutkowski patrol detektyw?
    • saint_just Hahahah.....Taki hycel Rutkowski, 05.04.12, 14:33
      zasr......na łajza z kolesiami kolejny raz ośmiesza państwo i pokazuje jego " prawdziwom siłem".
      • comrade Re: Hahahah.....Taki hycel Rutkowski, 05.04.12, 15:42
        > zasr......na łajza z kolesiami kolejny raz ośmiesza państwo i pokazuje jego "
        > prawdziwom siłem".

Mając zarzuty za które grozi 5 lat odsiadki i dozór policyjny czułbyś że ośmieszyłes państwo? Raczej ta banda komediantów ośmieszyła samych siebie.
        • saint_just Re: Hahahah.....Taki hycel Rutkowski, 05.04.12, 16:13
          > Mając zarzuty za które grozi 5 lat odsiadki i dozór policyjny czułbyś że ośmies
          > zyłes państwo? Raczej ta banda komediantów ośmieszyła samych siebie.
    • Gość: g Rutkowski tłumaczy się z nocnej akcji: "Bronili... IP: *.res.pl 05.04.12, 14:47
      Krzysiek jest fajny - ma fajną fure i laski w pracy
      • Gość: Rutkos Re: Rutkowski tłumaczy się z nocnej akcji: "Broni IP: *.nys.biz.rr.com 05.04.12, 15:00
        Ach gdyby jeszcze do tego mieli pistolety automatyczne - to by se dzialo ! A tak - gaz pieprzowy - badziewie...
    • birdy-niam-niam no dobra............... 05.04.12, 15:05
      po świętach ja też zwołam konferencję prasową.
      a jak jeszcze raz zobaczę tego cymbała na pierwszej stronie jakiegokolwiek portalu, to zwołam konferencję przed, w czasie i po świętach.
      po dwie dziennie.

ps. dajcie mu kuwra jakiś stały program w tiwi, bo gościu już od zmysłów odchodzi co można jeszcze zrobić, żeby się w telewizorze zobaczyć. biorąc pod uwagę najbliższą przyszłość pana "detektywa", może to być np. program o gotowaniu "jak to robią w więźniu". albo program o seksie pozamałżeńskim, z tym samym tytułem.
    • apatryda_ateista Rutkowski tłumaczy się z nocnej akcji: "Bronili... 05.04.12, 15:06
      Ciekawe gdyby to inna formacja bandytów napadła na cukiernię jej szef udzielałby spokojnie wywiadów. Coś tu chyba nie gra i śmierdzi na setki kilometrów. I tacy ludzie mają pozwolenie na broń? A może posiadają ją nielegalnie.
      • jozef.moneta Dwa pytania 05.04.12, 15:34
        1. Kim jest zomowiec Rutkowski ? Chodzi o to, jako kto on robi takie chucpy.

2. I po co on tam lazł ?
    • Gość: wyklenta_kaczuszka Napadły nas ciasteczkowe potwory ... IP: *.rev.snt.net.pl 05.04.12, 15:10
      ... bo ciastka były za słodkie
    • Gość: uff Rutkowski tłumaczy się z nocnej akcji: "Bronili... IP: *.1.20.195.pp.com.pl 05.04.12, 15:12
      W takiej atmosferze drożdżówki musiały być tam okropne...
    • zaaratustra Facet z jajami 05.04.12, 15:16
      To o Rutkowskim. Trochę na bakier z prawem, ale to taka polska tradycja. Gdyby Prezydent z Premierem mieli tyl jaj co on... Polska mogłaby być mocarstwem.
      • mukazy1988 Re: Facet z jajami 05.04.12, 15:26
        kiedy wraszcie ukroca wybryki tego pajaca? Nakradl sie i nie siedzi? Skazany wyrokiem sadu za machloje, niech idzie siedziec!

Czy zomoli prawo nie obowiazuje?
      • bakoy Re: Facet z jajami 05.04.12, 15:44
        Za to jest skuteczniejszy niż 100 posterunków policji do kupy wzięte.Powinien zarabiać 10 razy więcej niż zarabia i stać na straży uczciwych obywateli zamiast wielu smutasów w mundurach.
        W bilansie kosztów byli byśmy 1000 kroć do przodu.
        • Gość: misio Re: Facet z jajami IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.12, 16:16
          bakol ty jestes glupi albo tylko udajesz glupka.
        • saint_just Re: Facet z jajami 05.04.12, 16:21
          bakoy napisał:

> Za to jest skuteczniejszy niż 100 posterunków policji do kupy wzięte.Powinien z
          > arabiać 10 razy więcej niż zarabia i stać na straży uczciwych obywateli zamiast
          > wielu smutasów w mundurach.
          > W bilansie kosztów byli byśmy 1000 kroć do przodu.
      • pare.slow Re: Facet z jajami 05.04.12, 15:51
        zaaratustra napisał:

> To o Rutkowskim. Trochę na bakier z prawem, ale to taka polska tradycja. Gdyby
        > Prezydent z Premierem mieli tyl jaj co on... Polska mogłaby być mocarstwem."
        SMIECHU WARTE !
      • bronimir Re: Facet z jajami 05.04.12, 15:57
        No, facet ma jaja.
        Tacy Rutkowscy pałowali mnie w latach 80dziesiątych, zabili nawet mojego kumpla.
        Wtedy też mi tłumaczono że może chłopaki zrobili to może na bakier z prawem ale byli skuteczni.
        Mieli jaja.
        Ludzie można śmiało powiedzieć że w Gdańsku był porządek jak rządzili "Tygrys" i koledzy.
        Też mieli jaja.
        Jeśli chcecie demokracji to trzymajcie się jak najdalej od chłopaków z jajami. Czy gdyby policja po meczu zmaltretowała 1000 kiboli w tym kilku śmiertelnie też byście mówili o jajach?
      • Gość: maxxx Re: Facet z jajami? IP: 173.233.203.* 05.04.12, 16:10
        W wiekszosci cywilizowanych (podkreslam wyraznie - cywilizowanych) krajow ktos taki jak Rutkowski i bandziory, ktorych zatrudnia, juz dawno straciliby prace i wszelkie uprawnienia 9o ile takowe posiadaja)!
      • Gość: gość Re: Facet z jajami IP: *.play-internet.pl 05.04.12, 16:18
        *Chirurg z Izraela mowi:
        "U nas medycyna jest tak zaawansowana, ze jestesmy w stanie obciąć facetowi
        jaja,
        przeszczepic drugiemu i juz po 6-ciu tygodniach bedzie biegac w
        poszukiwaniu PRACY "

Chirurg z Niemiec mówi na to:

U nas jesteśmy w stanie wyciąć komuś polowe mózgu, przeszczepić drugiej
        osobie i już po 4-ech tygodniach bedzie latac w poszukiwaniu PRACY "

Rosyjski chirurg włącza sie:

My jesteśmy w stanie wyciąć polowe serca człowiekowi, przeszczepić drugiemu
        i juz po 2-ch tygodniach
        Bedzie biegać jak nowonarodzony w poszukiwaniu PRACY "

Polski chirurg na to:

Panowie, wasze badania i osiągnięcia są godne podziwu, ale jakaż to pomoc
        dla jednego czlowieka?

U nas w Polsce jakieś 5 lat temu zgarnelismy jednego faceta
        bez jaj, bez mózgu i bez serca.

Zrobilismy z niego premiera i teraz...

Caly kraj szuka PRACY ! *
      • Gość: Krzysiek Re: Facet z jajami IP: *.internetdsl.tpnet.pl.200.13.83.in-addr.arpa 05.04.12, 17:04
        Miał dobre wzorce. Mógł obserwować kolegów z ZOMO.
    • Gość: tucco Re: Nocny nalot na cukiernię. Sprawcami ludzie Ru IP: *.acn.waw.pl 05.04.12, 15:28
      wystarczy sprawdzić gdzie leży szkło, łatwo dojść kto wybijał.
      Po co wybijać szyby skoro można otworzyc drzwi i wyjść żeby atakować?
      Te maski to maja chyba tylko po to zeby zakryć tempy wyrazy twarzy.
      Rutkowski to ma jatke w głowie.
    • Gość: obiektywny Rutkowski tłumaczy się z nocnej akcji: "Bronili... IP: *.welnowiec.pl 05.04.12, 15:29
      czy ten ..... w koncu pojdzie siedziec?? nie!! bo przeciez jest 'niewinny' w kazdej sprawie. sprawiedliwosc????? żart!!!! a nie sprawiedliwosc
    • Gość: yani-51 Rutkowski tłumaczy się z nocnej akcji: "Bronili... IP: *.dhcp.dgls.ga.charter.com 05.04.12, 15:35
      Czy Polskie prawo w koncu zajmie sie tym blaznem Rutkowskim,,,,,

proponuje mu urlop w Norwegi tam na niego juz czeka cela wiezienna,,,
      • pare.slow Re: Rutkowski tłumaczy się z nocnej akcji: "Broni 05.04.12, 15:56
        Gość portalu: yani-51 napisał(a):

> Czy Polskie prawo w koncu zajmie sie tym blaznem Rutkowskim,,,,,
        >
        > proponuje mu urlop w Norwegi tam na niego juz czeka cela wiezienna,,, "

ALE JAKA LUKSUSOWA!
    • bogdaniec3 Rutkowski tłumaczy się z nocnej akcji: "Bronili... 05.04.12, 15:39
      Doskonała okazja, żeby z tym pajacem skończyć raz na zawsze.Przedstawić mu zarzuty bezprawnego działania ,naruszania nietykalności cielesnej i napad.Ignorować jego konferencje prasowe.Prześwietlić jego finanse, zakazać noszenia przez te jego "pieski" tych śmiesznych ubranek.
    • pare.slow Rutkowski tłumaczy się z nocnej akcji: "Bronili... 05.04.12, 15:47
      Ten nasz rodzimy Rambo zaczyna byc smieszny z tymi swoimi akcjami!
      Ochroniarze dla tej pozal sie Boze, dziewczyniny K.W, ze niby zagrazaja jej zyciu.
      Ale pojechala SAMA do Sosnowca i nikt jej nie tknal!
      To po co ten caly cyrk?
      Moze ktos ma zaburzenia z widzeniem rzeczywistosci?? Troche to nienormalne wg mnie.
    • gnom_opluwacz Skąd zdziwienie? 05.04.12, 15:48
      Facet ma poparcie ludu (wiadomo, vox populi, vox Dei), ma poparcie mediów - każde jego pierdnięcie taka Wyborcza przyjmuje, jakby był to zapach fiołków, o innych mediach już nawet nie wspominając, więc nic dziwnego, że czuje się bezkarny.
    • Gość: Ewa Tonfa Re: Nocny nalot na cukiernię. Sprawcami ludzie Ru IP: *.c201.msk.pl 05.04.12, 15:50
      Zastanawiam się jak w niby cywilizowanym kraju może funkcjonować taka firma jak "Rutkowski Patrol"? Żeby użyć środków przymusu bezpośredniego (w tym przypadku m.in. 6 par kajdanek) trzeba posiadać stosowne uprawnienia (licencję) i tytuł prawny
      Dz.U.1998.89.563
      ROZPORZĄDZENIE RADY MINISTRÓW z dnia 30 czerwca 1998 r.
      w sprawie szczegółowych warunków i sposobów użycia przez pracowników ochrony środków przymusu bezpośredniego
      § 1.
      1. Pracownik posiadający licencję pracownika ochrony fizycznej, zwany dalej "pracownikiem ochrony", może stosować środki przymusu bezpośredniego, z zachowaniem zasad określonych w art. 36 ust. 1 pkt 4, art. 36 ust. 4, art. 37 pkt 2 i art. 38 ust. 1, 3 i 4 ustawy z dnia 22 sierpnia 1997 r. o ochronie osób i mienia (Dz. U. Nr 114, poz. 740), zwanej dalej "ustawą". (....)
      Czy dla Wydziału Postępowań Administracyjnych KWP w Łodzi to za mało co wyczynia ta tzw "firma" detektywistyczna?
    • Gość: Carol Rutkowski tłumaczy się z nocnej akcji: "Bronili... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 15:51
      Rutkowski jest jak chochoł. Wszystkich wprawia w senną bierność, a tymczasem nie widzi, że "ostał mu się jeno sznur". Ktoś powinien w końcu przerwać to przedstawienie.
    • Gość: emeryt Rutkowski tłumaczy się z nocnej akcji: "Bronili... IP: *.152.135.78.dsl.dynamic.t-mobile.pl 05.04.12, 16:00
      Czy polski wymiar sprawiedliwości zamkinie mu wreszcie jego firmę - biuro detektywistyczne za przekraczanie uprawnień i prawa ?
      Podobnież, przecież żyjemy w państwie prawa !
    • Gość: witus Policja przyjechala i pojechala IP: *.epfl.ch 05.04.12, 16:07
      Bo policja jest od gnebienia obywateli, wlepiania mandatow i lapania gosci ze skretem marihuany, a nie od stania na jakiejs strazy prawa i porzadku. Panstwo bezprawia.
    • sselrats Wiecej jaj niz Rutkowski ma tylko prezydent 05.04.12, 16:09
      USA Obama.
    • anna-888 Rutkowski tłumaczy się z nocnej akcji: "Bronili... 05.04.12, 16:09
      Mieli wesolo jednym slowem !!
    • Gość: pytton Przeciez Rutkowski zostal skazany? IP: *.zone13.bethere.co.uk 05.04.12, 16:10
      Jakis miesiac temu, za udzial w 'mafii paliwowej'?
      Na 2 albo 3 lata wiezienia, bez zawieszenia.
      Jakim cudem ten pan dalej chodzi po ulicach jako wolny czlowiek?
    • Gość: misio Re: Nocny nalot na cukiernię. Sprawcami ludzie Ru IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.12, 16:23
      niech sobie zwola konferencje prasowa ....a obecnosc tylko jego idiotow i zniknie w koncu z mediow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka