Dodaj do ulubionych

O tym jak Bolek

29.04.12, 10:45
skakal przez plot.W dobie upadku kabaretow mamy na szczescie "politycznego Kalibabke",ktory z Kiszczakiem i Jaruzelskim rozmontowal komunizm.
rebelya.pl/tv/317803/
Obserwuj wątek
    • lechowski511 Re: O tym jak Bolek 29.04.12, 11:14
      A co tam u Lolka ?
      Czy Reksio nadal ma pchły ?
      masz może jakieś materiały na psa Pluto ?
      Trop, trop a na pewno będziesz miał o czym bełkotać.

--
      róbmy polityke - róbmy to na czym się NIE znamy - czyli wszystko , bo najważniejsze jest byle gadanie...
      • lechowski53 Re: O tym jak Bolek 29.04.12, 11:24
        Święćcie bracia dzień święty i nie pie...ie po próżnicy.
      • mal49 Re: O tym jak Bolek 29.04.12, 11:25
        partyjne skoczki zakładają wątki, podsycają nastroje i rechocą w duchu...
        sprawdziłam lechowskiego51 - siedzi na Ścianie Wschodniej : Bielsk Podlaski, Tarnobrzeg, Przemyśl, Rzeszów, czasem Mielec.
        Aha - udziela się także w relacjach polsko-ukraińsko-białoruskich.
        Nie czytam, pomijam, szkoda czasu
        • lechowski51 Re: O tym jak Bolek 29.04.12, 17:06
          Po zlozeniu donosu w stylu Bolka skoncentruj sie na walce o Postep....
          • lechowski511 Re: O tym jak Bolek 29.04.12, 18:14
            ot kundelki szczekają a świat idzie naprzód.
            lechowski - do budy !
            • lechowski51 Re: O tym jak Bolek 29.04.12, 19:04
              Ruszymy z posad bryłe swiata
              Dzis niczym-jutro wszystkim my!
              ....idzcie towarzyszu do przodu i zbudujcie znow lepszy,wspanialy swiat a jak sie nie uda to odrestaurowac obozy Gułagu i kundelki przestana na chwile szczekac.
              • Gość: a ku-ku Re: O tym jak Bolek IP: *.rz.izeto.pl 29.04.12, 22:08
                Ta menda Lechowski51 nieustannie umoralnia w tym katotalibanie.
                • lechowski51 Re: O tym jak Bolek 30.04.12, 07:51
                  To w ramach "umoralniania" news dla lewackich kretynow ktorzy po szkoleniach na WUML-u powtarzaja bolszewickie klamstwo o tym jak KK wspolpracowal z brunatnymi socjalistami.

Księży mordowano już od pierwszego dnia wojny. Zaraz 1 września w Gdańsku aresztowano wszystkich polskich duchownych, wywieziono do obozu koncentracyjnego i wszystkich – poza jednym – rozstrzelano. Kapłani byli także wśród ofiar masowych egzekucji we wrześniu i październiku 1939 r. na Pomorzu i w Wielkopolsce. Na podstawie sporządzonych jeszcze przed wojną przez gestapo wykazów duchowieństwa, już w pierwszych tygodniach wojny internowano księży zajmujących eksponowane stanowiska kościelne i tzw. społeczników.

Polscy księża ginęli w Auschwitz, a wśród nich św. o. Maksymilian Maria Kolbe, który oddał swe życie za współwięźnia, ojca rodziny, a także w innych obozach zagłady, jak Majdanek, Mauthausen czy Sachsenhausen. Mordowano ich za to, że nie chcieli podeptać medalika czy krzyża, nieraz w sadystyczny sposób, na przykład poprzez utopienie w kloace.
                  wiecejwpolityce.pl/wydarzenia/27617-ksiezy-mordowano-juz-od-pierwszego-dnia-wojny-w-zadnym-z-innych-krajow-duchowienstwo-nie-bylo-tak-represjonowane-jak-w-polsce
                  • Gość: ll Re: O tym jak Bolek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.12, 16:22
                    Oj tam oj tam Nazitykan miał się całkiem dobrze w czasie wojny, dobrze im szło lizanie d.pu Adolfowi :-) Można o tym poczytać nie tylko w bolszewickich źródłach :-)
                  • Gość: zulu-gula Re: O tym jak Bolek IP: *.play-internet.pl 02.05.12, 20:59
                    i masz tylko sklerotyku za przykład ks.Kolbego?,a gdzie ci kolaboranci w tym biskup Hlond?Bolek ci nie pasi,tow,Feliks Dzierżymordziński też nie bardzo smakuje,Josif Wissarionowicz be,cipka Rzeszowska w sosie bernardyńskim,toże .Jednak tak sobie dumam że nie za bardzo jest się czym czszycić,wszakże z narodu lechitów wywodzi się Eligiusz Niewiadomski.I czym tu qrwa jest się chwalić.Obyś nie przegiął pały.Ale jak cię czytam te twoje nicki to mam nieodparte wrażenie że wielokrotnie sam sobie odpowiadasz,z powodu nieudanego dzieciństwa.Zabawki drewniane wówczas były i rodzice w obawie abyś je nie zniszczył gwoździami przybijali je do drewnianej podłogi, z tąd mniemam te kompleksy na obecne czasy.Dużo zdrówka mości murgrabio.
          • Gość: her ober Re: O tym jak Bolek IP: *.play-internet.pl 01.05.12, 12:54
            Dziadziuś lechowskiego to z pod znaku tryzuba ,obecnie nawrócony i pokropiony?
    • Gość: Pan Mój Re: O tym jak Bolek IP: *.res.pl 30.04.12, 16:46
      lachowski - to obronca krzyza ...to jego zona przywiązywała sie do niego
      • lechowski51 Re: O tym jak Bolek 01.05.12, 18:22
        Ciekawy reportaz o "najwiekszym polskim elektryku"
        www.tvp.pl/krakow/reportaz/kontrapunkt/wideo/dzieci-wolnosci/1465672
        • Gość: ll Re: O tym jak Bolek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.12, 18:29
          Ja pozwoliłem sobie przygotować listę zasług braci kalksteinów dla obalenia komuny:

wklej.to/zbbyL
          • Gość: tiia Re: O tym jak Bolek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 20:27
            Kończy się tuszowanie syfa pudrem,Tusk z Rostowskim okradł społeczeństwo podnosząc VAT,kradnąc pieniądze z OFE i podnosząc wiek emerytalny,Tusk podarował dla MFW 8miliardów dolarów z naszych pieniędzy zamiast ratować służbę zdrowia,podarował ciężkie miliony euro Grekom zamiast zainwestować w gaz łupkowy i zarobić pieniądze.Kryminał czy Trybunał dla tych panów.
            • Gość: lechowski51 Psychiatra !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.12, 11:02
              Byłem wczoraj u psychiatry. Zalecił mi odpoczynek, branie leków w dużych dawkach i zabronił zbliżać się do komputera. Jak dalej będę zaśmiecał to forum, to mnie zamkną w oddziale zamkniętym + zimne prysznice - trudno !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka