Dodaj do ulubionych

Dane Osobowe - do admina Gazeta.pl

28.02.05, 17:08
Tu jest wyjatek z regulaminu gazety:

Kasujemy jedynie wątki łamiące prawo (na przykład zawierające groźby karalne
lub ujawniające cudze dane osobowe) lub tzw. spam (np. wątki powtarzające się,
reklamowe). W przypadku rażących naruszeń Netykiety, administracja forum może
usunąć wszystkie posty sprawcy z okresu, w którym naruszanie wystąpiło.
----------------

Dlaczego w takim razie Kagan (Lech Keller) i Wiarus (Robert Jaworski) sa
wymieniani w dziesiatkach postow z nazwiska?

DLACZEGO Gazeta.pl LAMIE wlasny regulamin?

Obserwuj wątek
    • durny.polaczek Re: Dane Osobowe - do admina Gazeta.pl 28.02.05, 17:27
      > Kasujemy jedynie wątki łamiące [...] ujawniające cudze dane osobowe) [...]
      > Dlaczego w takim razie Kagan (Lech Keller) i Wiarus (Robert Jaworski) sa
      > wymieniani w dziesiatkach postow z nazwiska?

Chociaż jestem tylko głupiutkim polaczkiem to chyba wiem - może dlatego że albo
      to oni sami się ujawnili swe dane (Lech Keller) albo też są osobami publicznymi
      i ochrona prywatności ich nie obowiązuje (Robert Jaworski)? Czy mam rację?

P.S. Chociaż te osobiste rozgrywki dwóch wymienionych wyżej panów mi się nie
      podobają, to cenzury nie lubię jeszcze bardziej.
      • Gość: len Re: Dane Osobowe - do admina Gazeta.pl IP: *.lr.centurytel.net 28.02.05, 18:49
        A mnie sie podobaja, poza forum Polonia jest straszna nuda.....
        • Gość: Kagan Re: Dane Osobowe - do admina Gazeta.pl IP: *.99.221.203.acc51-dryb-mel.comindico.com.au 01.03.05, 03:04
          Ja me dane osobowe ujawnilem tylko w liscie (emajlu) do
          wiarusa, wystepujacego wtedy jako Robert Jaworski z "Cyberexpressu".
          Onz zas, czyli wiarus, uzyl je pozniej do nagonki na mnie na
          forum POLONIA "Gazety Wyborczej". Ale on sie tez oficjalnie
          ujawnil:
          robertjaworski.blox.pl/html
          Poczatek (Bereszit)
          Prywatna Witryna Roberta Jaworskiego - RobertJaworski.blox.pl/html Witam na mej witrynie Internetowej. Nazywam się Robert Jaworski, ale znany jestem na internecie jako “wiarus” (ostatnio “prawdziwy stary wiarus” jako iż zanim “zaklepałem” sobie login “wiarus”, ktoś mnie wyprzedził, i w związku z tym loguje się jako “prawdziwystarywiarus”wink. Mój krótki życiorys: Urodziłem się 1 kwietnia roku 1947 w Pieszycach na Dolnym Śląsku w polsko-żydowskiej, ale postępowej, nieortodoksyjnej rodzinie inteligenckiej. W roku 1953, roku śmierci Stalina, moja rodzina przeniosła się do Wałbrzycha, gdzie w tym samym roku poszedłem do szkoły podstawowej, którą ukończyłem w roku 1960. W roku 1960 zacząłem też naukę w liceum ogólnokształcącym nr 2 w Wałbrzychu. W roku następnym przeniosłem się z rodziną do Wrocławia, gdzie też zrobiłem w roku 1964 maturę. Studia rozpocząłem z rocznym opóźnieniem spowodowanym nie dostaniem się za pierwszym razem na mą wymarzoną archeologię śródziemnomorską w roku 1964. Pamiętny rok 1968 zastał mnie więc na studiach na Uniwersytecie Warszawskim. Jako student pochodzenia żydowskiego zostałem wyrzucony ze studiów, wybrałem więc emigrację do Izraela na tzw. dokumencie podróży, stwierdzającym, iż mam prawo tylko do jednokrotnego przekroczenia granicy państwowej Polski i ze nie jestem obywatelem PRL. W Izraelu przebywałem krótko, gdyż nie podobał mi się tamtejszy religijny system rządów. W roku 1970 me podanie o wizę imigracyjną do Australii zostało rozpatrzone pozytywnie, i od roku 1971 jestem rezydentem tego pięknego kontynentu, a od roku 1980 dumnym obywatelem australijskim. W Australii zajmuję się dziennikarstwem i publicystyką, między innymi na łamach założonego przeze mnie “Cyberexpressu” (www.cyberexpres.com).
          Robert Jaworski, mobile: 0408 386 038
          Linki: www.cyberexpres.com - CyberExpress
          members.iinet.net.au/~kurier/ Kurier_Zachodni/wstep_157.html – „Kurier Zachodni”
          www.wirtualnapolonia.com – Wirtualna Polonia
    • Gość: Kagan Re: Dane Osobowe - do admina Gazeta.pl IP: *.82.221.203.acc52-dryb-mel.comindico.com.au 01.03.05, 07:20
      A czy dane osobowe agentow SB tez sa po ochrona?
      Zobaczcie sami kim jest "prawdziwystarywiarus":
      1) To Robert Jaworski IPN BU 0218/926 JAWORSKI ROBERT
      2) Patrz tez: jego blog na RobertJaworski.blox.pl/html
      Poczatek (Bereszit)
      Prywatna Witryna Roberta Jaworskiego - RobertJaworski.blox.pl/html Witam na mej witrynie Internetowej. Nazywam się Robert Jaworski, ale znany jestem na internecie jako “wiarus” (ostatnio “prawdziwy stary wiarus” jako iż zanim “zaklepałem” sobie login “wiarus”, ktoś mnie wyprzedził, i w związku z tym loguje się jako “prawdziwystarywiarus”wink. Mój krótki życiorys: Urodziłem się 1 kwietnia roku 1947 w Pieszycach na Dolnym Śląsku w polsko-żydowskiej, ale postępowej, nieortodoksyjnej rodzinie inteligenckiej. W roku 1953, roku śmierci Stalina, moja rodzina przeniosła się do Wałbrzycha, gdzie w tym samym roku poszedłem do szkoły podstawowej, którą ukończyłem w roku 1960. W roku 1960 zacząłem też naukę w liceum ogólnokształcącym nr 2 w Wałbrzychu. W roku następnym przeniosłem się z rodziną do Wrocławia, gdzie też zrobiłem w roku 1964 maturę. Studia rozpocząłem z rocznym opóźnieniem spowodowanym nie dostaniem się za pierwszym razem na mą wymarzoną archeologię śródziemnomorską w roku 1964. Pamiętny rok 1968 zastał mnie więc na studiach na Uniwersytecie Warszawskim. Jako student pochodzenia żydowskiego zostałem wyrzucony ze studiów, wybrałem więc emigrację do Izraela na tzw. dokumencie podróży, stwierdzającym, iż mam prawo tylko do jednokrotnego przekroczenia granicy państwowej Polski i ze nie jestem obywatelem PRL. W Izraelu przebywałem krótko, gdyż nie podobał mi się tamtejszy religijny system rządów. W roku 1970 me podanie o wizę imigracyjną do Australii zostało rozpatrzone pozytywnie, i od roku 1971 jestem rezydentem tego pięknego kontynentu, a od roku 1980 dumnym obywatelem australijskim. W Australii zajmuję się dziennikarstwem i publicystyką, między innymi na łamach założonego przeze mnie “Cyberexpressu” (www.cyberexpres.com).
      Robert Jaworski, mobile: 0408 386 038
      Linki: http:/www.cyberexpres.com - CyberExpress
      members.iinet.net.au/~kurier/ Kurier_Zachodni/wstep_157.html – „Kurier Zachodni”
      www.wirtualnapolonia.com – Wirtualna Polonia
    • robert_jaworski Re: Dane Osobowe - do admina Gazeta.pl 01.03.05, 12:31
      Moje nazwisko jest na: RobertJaworski.blox.pl/html
      wiarus
      • miroslaw_krupinski Re: Dane Osobowe - do admina Gazeta.pl 02.03.05, 01:04
        I dobrze! Kliknijcie tam na "skomentuj".
        robertjaworski.blox.pl/html
        • miroslaw.krupinski Re: Dane Osobowe - do admina Gazeta.pl 02.03.05, 01:26
          Ty, podszywka, nauczyc sie pisac, ok?
          • Gość: Kagan Re: Dane Osobowe - do admina Gazeta.pl IP: *.95.221.203.acc50-dryb-mel.comindico.com.au 02.03.05, 09:38
            Napiszmy wiec na miroslaw@iinet.net.au to zobaczymy,
            ktory z Krupinskich jest podszywaczem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka