dario791 31.05.12, 02:05 szukam architekta ,ktory zrobi zmiany w projekcie szybko i solidnie, czy ktos moze kogos polecic , prosze o info. adres ,telf. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1talea Re: architekci rzeszow 31.05.12, 21:06 Mirage - 72 227 27 22 Polecam - solidna firma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: architekci rzeszow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.12, 22:25 które z biur ma wejscie w Architekturze i przepcha szybko i sprawnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzz Re: architekci rzeszow IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 01.06.12, 10:13 nie wiem kto ma "dojścia" w architekturze i "przepcha" ale jeśli ktoś potrzebuje w miarę szybko i solidnie projektu to ja polecam panią architekt, która mi robiła projekt domu z działalnością, Pani Jagoda: 505874439, starsza babka ale znała się na rzeczy. pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozia Re: architekci rzeszow IP: *.podkarpacki.net 01.06.12, 10:34 Naprawdę polecam :) www.janinafurtek.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rhhag5tg Re: architekci rzeszow IP: *.rzeszow.mm.pl 24.09.12, 22:12 Przestań Aśka, bo robisz sobie antyreklamę - jeśli to w ogóle możliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: architekci rzeszow IP: *.ghnet.pl 01.06.12, 16:17 jakiś czas temu szukaliśmy z mężem architekta, aby opracował projekt domu i znajomy polecił nam p.Kulińskiego z Krakowa (wiem, że robi zlecenia w Kielcach i Radomiu wiec może w Rzeszowie też). My jesteśmy bardzo zadowoleni :) wiem, że ma stronkę, ale już nie pamiętam jaki adres - tel to 501156873 albo na maila: biuro@kulinskipracownia.pl pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidek Re: architekci rzeszow IP: *.ip.netia.com.pl 24.09.12, 13:22 Ja z kolei polecam skromne biuro Rustyk Projekt, kontakt z panią Mają Makiewicz. Bardzo miła współpraca, co sobie cenię. Nie lubię bufonów, więc wybrałam właśnie to. Miałam pomysł na dom, wiedziałam co mi się podoba. Znajomy ją polecił, podobał mi się jego dom. Początkowo nawet myślałam, żeby wybudować to samo, ale potem stwierdziłam, że chcę coś pod siebie. Wysłałam projektantce toną zdjęć mailem, powiedziałam co mi się podoba i powiedziałam, co chcę w środku. Chciałam domek parterowy, ale jednak zrobiliśmy piętrowy. Dałam jej trochę dłuższą smycz i jestem bardzo zadowolona. Wszystko z nami omawiała mailowo, doradzała najtańsze rozwiązania, przekonała nas do podłogówki. O wielu rzeczach nawet bym nie pomyślała wcześniej, a ona zwróciła na to uwagę. Teraz piszę do niej często maile, żeby się poradzić, a ona uprzejmie odpowiada. Poprowadziła nas za rączkę przez wszystkie formalności, część załatwiła sama. Zapłaciliśmy za projekt z kierownictwem budowy (razem było taniej). Mogliśmy dopłacić niewielką sumę, żeby załatwiła wszystko za nas, ale wtedy nam się wydawało, że to nie problem podjechać. Potem się okazało, że nawet paliwo się nie zwróciło. Na wiosnę planujemy fundamenty, teraz już dostaliśmy kredyt Rodzina na Swoim (też zrobiła nam kosztorys uproszczony, chociaż nie musiała). Adres strony to www.rustykprojekt.blogspot.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidek Re: architekci rzeszow IP: *.ip.netia.com.pl 24.09.12, 13:27 Aha, biuro pani Mai z Rustyk Projekt mieści się w Lubeni pod Rzeszowem. Spotykaliśmy się tam i na ul. Świadka w Rzeszowie (u jej taty, również projektanta). Drugi raz do Lubeni chyba bym nie trafiła, trzeba skorzystać ze wskazówek dojazdu. Nie da się tak po prostu trafić. Obok jest Ośrodek Jeździecki Kamieniec, na ich stronie znalazłam wskazówki dojazdu www.ojkamieniec.blogspot.com. Jedzie się tą samą drogą, to jakaś rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: architekci rzeszow IP: *.rzeszow.vectranet.pl 08.06.12, 20:45 Ja polecam pracownie projektową Consteel plus tel 785 051 785 koło Zakładu Gazowniczego ul. wspÓlna 2A. Kupiłam u nich projekt a potem dokonali adaptacji i przygotowali mi dokumenty do pozwolenia na budowę, wszystko załatwiłam w jednym miejscu. Byłam u kilku architektów ale ich mogę polecić - szybko i sprawnie. Wiola Odpowiedz Link Zgłoś
rabarbar2002 Re: architekci rzeszow 18.06.14, 17:41 Pani Maja Makiewicz nie jest architektem! Odpowiedz Link Zgłoś