Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jest mi smutno!!!

IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 10.05.05, 23:49
    Obserwuj wątek
      • klarak Re: Jest mi smutno!!! 10.05.05, 23:50
        pourquoi?
      • Gość: LA PARISENNE Re: Jest mi smutno!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 10.05.05, 23:52
        Corka z psem pojechali na wies. Maz chrapie na kanapie. Nawet moda mnie nie
        cieszy. Poradzcie cos, prosze!
        • klarak Re: Jest mi smutno!!! 10.05.05, 23:52
          to zapomnij o modzie, zdejmij ciuchy i obudz meza :)
          • Gość: LA PARISIENNE Re: Jest mi smutno!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 11.05.05, 00:00
            Ale on glosno chrapie, dalam mu lekarstwo na bol(bola go plecy od jazdy
            samochodem, no i starzeje sie biedula), ktore go scielo; na dodatek popil je
            polskim piwkiem Tartra, wysokoaloholizownym.
            • klarak Re: Jest mi smutno!!! 11.05.05, 00:04
              to klopot :) latwo radze innym, bo sama tez mam mala szanse zrealizowac :)
            • Gość: gosiaqus Re: Jest mi smutno!!! IP: 82.160.7.* 11.05.05, 07:39
              to on śmie pić tanie polskie zwykłe piwo?? czyż to nie uraża jego francuskiej godności?? :)))
      • zettrzy Re: Jest mi smutno!!! 10.05.05, 23:56
        to kup sobie ciucha Stelli "Cadente" MacCartney
        • Gość: LA PARISIENNE Re: Jest mi smutno!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 11.05.05, 00:05
          Mowie Ci, ze chce z powrotem corke i psa. Na ciuchy nie moge patrzec.Nawet
          MacCartney nie chce.
          • klarak Re: Jest mi smutno!!! 11.05.05, 00:08
            e tam, przypomnij sobie, jak corka byla mala i na pewno nigdzie sama sie nie
            wyprawiala. to cie otrzezwi ;) wiem, co mowie, bo mam dwojke dzieci w wieku
            przed-samodzielnym. chociaz oczywiscie samodzielnosc dziecka to szok - widze po
            kolezankach...
            • Gość: LA PARISIENNE Re: Jest mi smutno!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 11.05.05, 00:20
              O milo Was zastac on-line zettrzy i klarak. Mile jestescie dzisiaj.
              • Gość: czeska z butiku Re: Jest mi smutno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 00:22
                idz wyperfumuj dzierżysławe moze to obudzi znudzonego toba meza?
                • Gość: LA ¨PARISIENNE Re: Jest mi smutno!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 11.05.05, 00:26
                  Jego dzis nie kreci chyba, powie ze go plecy bola. Nie wiem, czy zaczynac
                  manewry.
                  • b_bb Re: Jest mi smutno!!! 11.05.05, 00:41
                    Zaczynaj manewry. Potraktuj go tak, jak Jenny Fields ("Świat według Garpa"Johna
                    Irvinga)i zmajstruj kolejną córkę. Parę lat minie, zanim zacznie sama wyjeżdżać,
                    więc będziesz zadowolona. :P:P:P
                    • Gość: LA PARISIENNE Re: Jest mi smutno!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 11.05.05, 00:51
                      Ale on wolaby chlopaka. Nawet skonsultowam ginekologa fracuskiego, ktory
                      opracowal metode, zeby zmajstrowac chlopca/dziewczynke. Lekarz nazywa sie
                      zrezszta hi!hi! dr Papa, trzeba jesc duzo solonych rzeczy i z fosforem.
                      Wierzycie w takie metody?
                      • klarak Re: Jest mi smutno!!! 11.05.05, 00:53
                        w takie niezbyt, ale znajomy, ktorego matka jest genetykiem, wyprodukowal dwojke
                        dzieci takiej plci, jakiej chcieli, dzieki wyborowi wlasciwego momentu w cyklu.
                        nigdy nie pamietam, o co w tym chodzi, ale jak widac skutkuje. w moim przypadku
                        raczej sprawdzila sie sila woli ;)
                        • klarak Re: Jest mi smutno!!! 11.05.05, 00:54
                          a w ogole to przez chwile rozumialam, ze maz wolalby chlopaka niz ciebie i za
                          nic nie moglam zrozumiec co ma do tego ginekolog ;))
                          • Gość: LA PARIZIENNE Re: Jest mi smutno!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 11.05.05, 01:01
                            No niestety, maj maz kiedys powiedzial znajomym gejom; ze jeszcze sie taki nie
                            narodzil, zeby mu zdeflorowac dziurke w...
                        • r.richelieu Re: Jest mi smutno!!! 11.05.05, 01:19
                          ;) bo to chodzi o to na ile dni przed owulacją mamy się ustosunkować. Jeśli w
                          dniu owulacji to mamy jak zwykle fifty-fifty szans, ale wystarczy dzień przed i
                          już szanse na urodzenie (tylko nie wiem kogo, wydaje mi się że dziewczynki)
                          rosną, bo plemniki z materiałem XY są słabiej przystosowane do prezebywania w
                          środowisku kwaśnym. Że zaś plemnik XX wytrzyma i 3 dni to stosunek 3 dni przed
                          owulacją da ogromną szansę na urodzenie tej chyba dziewczynki. Że zaś wg.
                          statystyk wśród Europejczyków i chyba całej rasy białej, rodzi się więcej
                          chłopców to może wskazywać na sflaczenie plemnikowej potęgi, które nawet
                          głupich trzech dni w kwasie wytrzymać nie mogą. Dlatego patrząc na coraz gorsze
                          nasienie trzeba wziąć poprawkę na to, że metoda "trzeba siać, siać" może nie
                          przynieść efektu.
      • Gość: LA PARISIENNE Re: Jest mi smutno!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 11.05.05, 01:19
        Ide spac drogie forumowiczki. Jeszcze kremik na lapki i maseczka na paznokcie.
        Dobranoc Panim/Pannom.Mez zostal na kanapie. Nic nie bedziemy majstrowac
        dzisiaj.
        • Gość: ... Re: Jest mi smutno!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.05.05, 12:40
          nie dziwie sie mezowi
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka