Gość: LA ¨PARISIENNE IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 10.05.05, 23:49 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LA PARISENNE Re: Jest mi smutno!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 10.05.05, 23:52 Corka z psem pojechali na wies. Maz chrapie na kanapie. Nawet moda mnie nie cieszy. Poradzcie cos, prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: Jest mi smutno!!! 10.05.05, 23:52 to zapomnij o modzie, zdejmij ciuchy i obudz meza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA PARISIENNE Re: Jest mi smutno!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 11.05.05, 00:00 Ale on glosno chrapie, dalam mu lekarstwo na bol(bola go plecy od jazdy samochodem, no i starzeje sie biedula), ktore go scielo; na dodatek popil je polskim piwkiem Tartra, wysokoaloholizownym. Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: Jest mi smutno!!! 11.05.05, 00:04 to klopot :) latwo radze innym, bo sama tez mam mala szanse zrealizowac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaqus Re: Jest mi smutno!!! IP: 82.160.7.* 11.05.05, 07:39 to on śmie pić tanie polskie zwykłe piwo?? czyż to nie uraża jego francuskiej godności?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Jest mi smutno!!! 10.05.05, 23:56 to kup sobie ciucha Stelli "Cadente" MacCartney Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA PARISIENNE Re: Jest mi smutno!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 11.05.05, 00:05 Mowie Ci, ze chce z powrotem corke i psa. Na ciuchy nie moge patrzec.Nawet MacCartney nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: Jest mi smutno!!! 11.05.05, 00:08 e tam, przypomnij sobie, jak corka byla mala i na pewno nigdzie sama sie nie wyprawiala. to cie otrzezwi ;) wiem, co mowie, bo mam dwojke dzieci w wieku przed-samodzielnym. chociaz oczywiscie samodzielnosc dziecka to szok - widze po kolezankach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA PARISIENNE Re: Jest mi smutno!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 11.05.05, 00:20 O milo Was zastac on-line zettrzy i klarak. Mile jestescie dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czeska z butiku Re: Jest mi smutno!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 00:22 idz wyperfumuj dzierżysławe moze to obudzi znudzonego toba meza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA ¨PARISIENNE Re: Jest mi smutno!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 11.05.05, 00:26 Jego dzis nie kreci chyba, powie ze go plecy bola. Nie wiem, czy zaczynac manewry. Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Jest mi smutno!!! 11.05.05, 00:41 Zaczynaj manewry. Potraktuj go tak, jak Jenny Fields ("Świat według Garpa"Johna Irvinga)i zmajstruj kolejną córkę. Parę lat minie, zanim zacznie sama wyjeżdżać, więc będziesz zadowolona. :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA PARISIENNE Re: Jest mi smutno!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 11.05.05, 00:51 Ale on wolaby chlopaka. Nawet skonsultowam ginekologa fracuskiego, ktory opracowal metode, zeby zmajstrowac chlopca/dziewczynke. Lekarz nazywa sie zrezszta hi!hi! dr Papa, trzeba jesc duzo solonych rzeczy i z fosforem. Wierzycie w takie metody? Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: Jest mi smutno!!! 11.05.05, 00:53 w takie niezbyt, ale znajomy, ktorego matka jest genetykiem, wyprodukowal dwojke dzieci takiej plci, jakiej chcieli, dzieki wyborowi wlasciwego momentu w cyklu. nigdy nie pamietam, o co w tym chodzi, ale jak widac skutkuje. w moim przypadku raczej sprawdzila sie sila woli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
klarak Re: Jest mi smutno!!! 11.05.05, 00:54 a w ogole to przez chwile rozumialam, ze maz wolalby chlopaka niz ciebie i za nic nie moglam zrozumiec co ma do tego ginekolog ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA PARIZIENNE Re: Jest mi smutno!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 11.05.05, 01:01 No niestety, maj maz kiedys powiedzial znajomym gejom; ze jeszcze sie taki nie narodzil, zeby mu zdeflorowac dziurke w... Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Jest mi smutno!!! 11.05.05, 01:19 ;) bo to chodzi o to na ile dni przed owulacją mamy się ustosunkować. Jeśli w dniu owulacji to mamy jak zwykle fifty-fifty szans, ale wystarczy dzień przed i już szanse na urodzenie (tylko nie wiem kogo, wydaje mi się że dziewczynki) rosną, bo plemniki z materiałem XY są słabiej przystosowane do prezebywania w środowisku kwaśnym. Że zaś plemnik XX wytrzyma i 3 dni to stosunek 3 dni przed owulacją da ogromną szansę na urodzenie tej chyba dziewczynki. Że zaś wg. statystyk wśród Europejczyków i chyba całej rasy białej, rodzi się więcej chłopców to może wskazywać na sflaczenie plemnikowej potęgi, które nawet głupich trzech dni w kwasie wytrzymać nie mogą. Dlatego patrząc na coraz gorsze nasienie trzeba wziąć poprawkę na to, że metoda "trzeba siać, siać" może nie przynieść efektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA PARISIENNE Re: Jest mi smutno!!! IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 11.05.05, 01:19 Ide spac drogie forumowiczki. Jeszcze kremik na lapki i maseczka na paznokcie. Dobranoc Panim/Pannom.Mez zostal na kanapie. Nic nie bedziemy majstrowac dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Jest mi smutno!!! IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.05.05, 12:40 nie dziwie sie mezowi Odpowiedz Link Zgłoś