Dodaj do ulubionych

Rzeszowianie szturmem wzięli 92-metrową kremówkę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.12, 15:40
to nie zolnierze strzegli kremowki , tylko chlopaki ze "strzelca" oraz narodowcy. w tlumie dostrzeglem tez paru mundurowych ktorzy " umilali" zycie opozycjonistom (ktorym miedzy innymi zawdzieczmy te uroczystosc) zarowno na wolnosci jak i za kratkami . . te prostaki nie maja sumienia brac po kilkanascie ciastek majac miesiecznie okolo 4 tys zl emerytury, gdy wiekszosc czesto zmuszona odmowic kupno ciastka dziecku. a taki byl krzyk o emeryturach z tego okresu przed wyborami, ale najwazniejsze sa chyba glosy, nie wyborcy
Obserwuj wątek
    • Gość: JP2 Rzeszowianie szturmem wzięli 92-metrową kremówkę IP: *.play-internet.pl 03.06.12, 22:32
      Naród oszalał! Meksykańska Fala!Czyste Szaleństwo...
    • Gość: lol Re: Rzeszowianie szturmem wzięli 92-metrową kremó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.12, 22:48
      Bydło kremówki nie widziało ...
    • mjot1 Rzeszowianie szturmem wzięli 92-metrową kremówkę 03.06.12, 22:55
      Oto jak naród świętości jest głodny. dosłownie
    • Gość: janles62 Rzeszowianie szturmem wzięli 92-metrową kremówkę IP: *.play-internet.pl 03.06.12, 23:09
      czyli motłoch rzucił się jakby w życiu nie widzieli kremówki,co za bydło, od tej pory wolę kupić i zjeść spokojnie, kiedyś trafiłem jak PSL rozdawał kiełbaski,jeden to któryś raz z rzędu wracał jakby w zyciu kiełbasy nie jadł
    • shepard102 Rzeszowianie szturmem wzięli 92-metrową kremówkę 04.06.12, 08:19
      "... Czułam, że się duszę, jak tak na mnie napierali - mówiła jedna rzeszowianka, której udało się wyjść z kremówką w dłoni z gęstego tłumu..."

Ubaw za darmochę :-)))))))
      Proponuję taki baner reklamowy, na wzór tych z kampanii przeciwko przemocy w rodzinie (tej o zupie, co to za słona była...): wytarmoszona, rozczochrana Rzeszowianka, w zadeptanych butach i podartej garsonce, upaprana ciastem i kremem, wyczołguje się z napierającego tłumu.
      I napis: BO ZA DARMO BYŁY! :-)))

• shepard102 P.S. 04.06.12, 08:21
      W tle oczywiście herb Rzeszowa i napis: STOLICA INNOWACJI... Musowo. :-)
      • ares19 brakło mi jeszcze coś 04.06.12, 10:12
        No na przykład gigantycznej drożdżówki w kształcie papci siedzącego na tronie - można by sobie ugryźć jp-zwei w rąsie albo ucho. A w tej kremówce też powinno być zatopione popiersie owego jotte zwi zrobione z karmelu - można by zrobić konkurs kto pierwszy się do papcia dogryzie :))
        • ares19 jot pe zwei na słodko 04.06.12, 10:14
          podsuwam pomysł na przyszłość - konkurs na wypieki w kształcie JPII - mam pomysł na tytuł "Wszyscy żremy Wojtyłę"
          • Gość: asdf Re: Rzeszów Kraków czy Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.12, 13:22
            Ten naród to banda prostaków, człowiek który teoretycznie normalnie się zachowuje na co dzień w jakiejkolwiek kolejce robi z siebie durnia i kutasa.

A jak już coś jest za darmo to tak jak ten chamski emeryt, nie ważne ile zeżre ważne że żeby zapie...ć jak najwięcej. Jakie to Polskie!
    • mata_kari Rzeszowianie szturmem wzięli 92-metrową kremówkę 04.06.12, 14:05
      Przed chwilą od znajomej, która była na Wielkim Ciastowaniu, usłyszłam to samo. Walka o ogień!!!
      rzeszowzezem.blox.pl/2012/06/Bitwa-Papieska.html
      Podobno w zeszłym roku było tak samo!
    • dr_psychol Rzeszowianie szturmem wzięli 92-metrową kremówkę 04.06.12, 15:54
      Rodzime bydło weźNie szturmem wszystko co mu rzucą za frajer.

Zatłukliby się o złotówkę, co dopiro za kremówkę PAPIESKĄ.
      Powyższy trend, dominuje w STolicy Innowacji, bez względu na wiek, poziom wykształcenia, oraz co śmieszniejsze, na status społeczny i materialny.
      Dlaczego tak się dzieje? Otóż jesteśmy w 90% społeczeństwem chamów. Bez elit, charakteru, inteligencji. Chłopską masą, chytrych ciemniaków, maskujących swój drobnomieszczański prymitywizm, dyplomami, religijnością i chamstwem, udającym pewność siebie :)

Wątpię by ktoś rzucał się na ową cudowną kremówę z głodu
      • Gość: scpt głupie generalizowanie IP: *.171.13.114.static.cdpnetia.pl 04.06.12, 17:11
        ktoś mianujący się dr psychol gada takie głupoty że aż strach. Jak wyliczył te 90 % chamów ? zrobił statystykę swojej rodziny ? Takie generalizowanie jest głupie i uproszczone. To tylko skład pokościelnego tłumu po kremówki był taki a nie inny i tak się zachowywał !!!
        To że jakiś żul szcza na chodniku czy podsrywa przejscie pod mostem lwowskim - to wcale nie znaczy że 90 % populacji tak robi.
        Podobnie jest z młodymi - jedni jeżdżą na rolkach i rowerach po bulwarach inni - chleją na umór po krzkach Olszynek. Ale to wcale nie znaczy że w oparciu o taką obserwację można liczyć statystykę opojów czy trzeźwych rowerzystów na bulwarach.
        Ja w tym czasie - dajmy na to - grillowałem pstrągi na działce i czytałem mądre książki - ale jak trzeba to takie "mądrości" samozwańczego "dr-psych" mogę chamsko nazwać - bełkotem idioty
        • dr_psychol Re: głupie generalizowanie 04.06.12, 17:28
          Cóś widać ubodło, dotkło i solom w oku zapiekło :)
          Może w myśl powiedzenia: uderz w stół ...

Jakie to te mądre książki według Ciebie? I co mają do tego co zapodałem?

W obliczu wałówy za friko (rozumianej metaforycznie), najbardziej oczytany cham, staje się bezwolną marionetką instynktu (to jest klasa analyza bratku) :)))))

• dr_psychol Re: głupie generalizowanie 04.06.12, 17:31
            Zresztą moje złote myśli, można śmiało odnieść do całej Polski. Z buraka inteligenta nie zrobi żaden papir i najdroższo wodo kolońsko :)
            • Gość: scpt Re: głupie generalizowanie IP: *.171.13.114.static.cdpnetia.pl 04.06.12, 17:33
              dr_psychol napisał:

> Zresztą moje złote myśli, można śmiało odnieść do całej Polski. Z buraka inteli
              > genta nie zrobi żaden papir i najdroższo wodo kolońsko :)

A psycholowi nawet dr przed nazwą nie pomoże :) Spadaj gó...arzu :)

• dr_psychol Re: głupie generalizowanie 04.06.12, 17:35
                Dobra dobra, dawaj tytuł książki, tylko nie szukaj po internecie ojciec :)
              • Gość: tpcs Re: głupie generalizowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.12, 20:06
                > Spadaj gó...arzu :)

Spieprzaj dziadu :))
      • Gość: zecik Re: Rzeszowianie szturmem wzięli 92-metrową kremó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.12, 07:49
        obrazaja cie doktorku ale ty wcale nie taki psychol jak cie pisza , Lecter powiedzialby : " chetnie bym go poznal" .niestety na podkarpaciu rzadza kler i wies a efekty widac. a co do kremowki - doceniam trud cukiernikow ale kremowka powinna byc dla ubogich a kryterium przydzialu to karta z jadlodajni i zielona kartka z rejonowego urzedu (nie)pracy a podjezdzajacy po ciastko samochodami -do cukierni. sadze ze jest to do zrobienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka