Gość: cupek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 19:47 Oj Kryśka, Kryśka?????????Co Ty najlepszego robisz?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dydek W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radną ... IP: *.play-internet.pl 21.06.12, 19:51 Dziewczyno pewnie doszłaś do wniosku, że PIS to nie to. Brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enjoy Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn IP: *.retsat1.com.pl 21.06.12, 19:58 Jak czytam te "artykuły" Bujary to aż mnie ściska w żołądku. Ta "dziennikarka" nadaje się do pisania scenariuszy teatrzyków dla dzieci, a nie artykułów do gazety uważającej się za górnolotną. Nie, nie jestem za PiSem, PO, SLD, PKP, NRD itd :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tik Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn IP: *.krak.tke.pl 21.06.12, 21:38 O ile umiem obserwować zjawiska na scenie politycznej to Wróblewska istotnie ma teraz swoje 5 minut. Ale ma kiepskich doradców. Jak to 5 minut się skończy, zostanie z niczym. Osób nielojalnych nikt nie kocha. Może sie mylę, ale za parę lat z kariery politycznej Wróblewskiej zostanie to samo co z kariery Piekły, Szyszki i jeszcze jednego radnego pis z Wilkowyi (którego nazwisko jakoś mi nie utkwiło). Wszyscy oni myśleli że sprzedając swój głos zrobią interes zycia. Słuch po nich zaginął... Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radną ... 21.06.12, 20:01 „Każdy ma prawo do własnych poglądów, ale jednak w PiS-ie łączą nas pewne idee i zasady.” Wyłuszczył nowatorsko tow. Cypryś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś to ogarnia Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 20:19 Zasady i ideały. Ładne. Ideałem PISu jest miłość do koryta, a zasadą - kop naokoło, by dojście do koryta było szerokie i bez wybojów. Harcerzu Cypryś - wasza obrona pryncypiów została zacytowana Jemu. Jarek też jak Wy boi się cycków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apolityczny Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn IP: *.tktelekom.pl 22.06.12, 10:49 Jestem zwykłym szarym człowiekiem, nie interesuje się wielką polityką, ale zależy mi na tym by Rzeszów był prawdziwą stolicą tego regionu, dlatego w całości popieram Panią Wróblewską i uważam że jej postawa jest nie tylko nad wyraz uczciwa w stosunku do swojego sumienia i zdrowego rozsądku, co korzystna dla ludzi tu mieszkających. Dla mnie wizytówką Pani Wróblewskiej jest PCEN, którym kieruje. Wystarczy popatrzeć jak go rozbudowała, jaką miała wizje na jego rozwój i jak szybko ją zrealizowała - to jest konkretna osoba z racjonalnymi pomysłami, a nie zwykły polityczny poklepywacz. Inwestycje takie jak fontanna multimedialna, podwieszana kładka, rozbudowa lotniska to istotne przedsięwzięcia wzbogacające Rzeszów i okolice. Popatrzcie na Wrocław, tam fontanna umieszczona na rynku to przebój każdego lata i nie tylko. Powiększenie Rzeszowa to obowiązek a nie przymus i Pani Wróblewska dobrze o tym wie, bo potrafi popatrzeć w przyszłość w przeciwieństwie do swoich zacietrzewionych partyjnych kolegów, dla których siedzenie we własnej norce jest jedyną przyjemnością. PiS potrzebuje takich ludzi, którzy potrafią mieć swoje zdanie - oczywiście wtedy kiedy mają na nie pełną argumentację, a w tym wypadku P. Wróblewska takową ma. Zamiast ją odwoływać i robić skandal, powinni ją zrobić szefem regionu i gwarantuje że skorzystaliby na tym nie tylko ludzie z podkarpacia, ale również cały PiS, którego wylewnym sympatykiem nie jestem. Co do głosowania za absolutorium dla Ferenca, to ma Pani całkowicie moje wsparcie. To jedyny prezydent po którym nie zostanie tylko przelotne wspomnienie tak jak po Szlachcie. Wystarczy odpowiedzieć sobie na jedno pytanie - co zrobił Szlachta takiego dla Rzeszowa, co by przyniosło mu wieczne uznanie - NIC, a Ferenc jest wielkim budowniczym tego miasta i uważam, że mimo swojego wieku i chorób które zapewne go nękają potrafi stanąć na wysokości zadania. Pani Krystyno - tak trzymać, niech Pani zmienia ten PiS na lepsze i nie robi wielkiej warszawskiej polityki, niech Pani pamięta że Pani wyborcy są z Panią. niech Pani dalej merytorycznie podchodzi do głosowań i nie da się zastraszyć kolegom. Gratuluje odwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HISTORYK W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radną ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 20:10 Pani Krysiu, chcę przypomnieć jedną historię sprzed lat: kiedyś radnym opozycyjnym został Pan Piekło, szybko przeszedł na stronę Prezydenta, został "doceniony" i objął stanowisko dyrektorskie, ale przestał być potrzebny i pozbyto się go wkrótce. Teraz jest Pani potrzebna do większości w Radzie, za tydzień może Pani wygrać konkurs na dyrektora Centrum, ale od stycznia przyjdzie pięciu nowych radnych z Malawy i juz Prezydent będzie miał większość w Radzie. Pani jest uczciwa, ale czy aby Pani się nie zagubiła w tych rozgrywkach politycznych? Przecież w ten sposób osłabia Pani i kompromituje swoje ugrupowanie, a została Pani radną z listy partyjnej, politycznej, a nie jakiejś lokalnej, samorządowej. Tak się nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radną ... IP: *.krak.tke.pl 21.06.12, 20:16 Brawo Pani Krystyno.Cieszę się że Pani pokazała Panu radnemu Cyprysiowi gdzie jest jego miejsce w szeregu.Uważam że w samorządzie należy działać dla rozwoju miasta a nie partyjnie.Szkoda że Pani koledzy tego nie rozumieją tylko Panią atakują.Jestem z Panią i trzymam kciuki za Panią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łubu dubu Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 20:17 - A ja chciałabym wiedzieć, jakie ma w tej sprawie zdanie prezydent - zagaja radna Wróblewska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zic W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radną ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 20:38 > Każdy ma prawo do własnych poglądów tiaaaaa; dopóki pani Krysia będzie chciała siedzieć na stołeczku w pcenie, jej los będzie zależał od prezydenta, zatem i poglądy pani Krysi siłą rzeczy będą zbieżne z tym co życzy sobie prezydent. takie jest życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NECP Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn IP: *.rzeszow.hypnet.pl 21.06.12, 21:56 PCEN podlega Urzędowi Marszałkowskiemu, nawiasem mówiąc, o ile można mówić nawiasem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadrowy Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 23:11 > PCEN podlega Urzędowi Marszałkowskiemu, nawiasem mówiąc, o ile można mówić > nawiasem... no oczywiście; zatem poprzedni wPIS był nieprecyzyjny, choć istota trafiona; Kowalska -> Ferenc -> Wróblewska nie może inaczej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.12, 20:41 Jak śpiewał kiedyś Kazik "wszyscy artyści to prostytutki", jak się okazuje nie tylko artyści, ale prawdopodobnie też nasza pani radna. A panu Cyprysiowi gratuluje nazwanie pomysłów naszego dyktatora po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NCEP Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn IP: *.rzeszow.hypnet.pl 21.06.12, 22:29 Myślę, że brak Ci tzw. kindersztuby, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cepeen Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 23:30 > Myślę, że brak Ci tzw. kindersztuby, niestety... widocznie był beneficjentem szkoleń w pcenie, i nie notował dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radną ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 20:46 A ja widzę polubowne wyjście z zaistniałej sytuacji. Otóż po wygraniu za tydzień konkursu Pani Radna rezygnuje z mandatu (jest niezależna, więc nie zależy jej na tym), mandat radnego PiS obejmuje kolejna osoba z listy, a Pani Radna wycofuje się z ataków na kolegów klubowych i dostaje gwarancje wysokiego miejsca na liście sejmowej. PS. Ciekawe przypadki te kobiety-radne: jedna nie odmawia prezydentowi, druga w każdym głosowaniu pyta go o zdanie, dobrze że Ratajczak, Kaźmierczak i Stręk wiedzą po co są w radzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radną ... IP: *.krak.tke.pl 21.06.12, 20:50 Pan Cypryś jest bardzo dobry w kablowaniu i nadawaniu na innych niech sam zastanowi się nad sobą i swoja postawą.Kiedyś podał do prokuratury radnego Konrada Fiołka a teraz miasto Rzeszów.Zyczę sukcesów w kabłowaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Animka Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.12, 21:11 droga koleżanko, nigdy nie donosi się do prokuratury, jeśli się nie ma podstaw, więc nie ściemniaj i nie wprowadzaj zamętu. Na piękne oczy prokuratura nigdy nie wszczyna postępowań. Jeśli Pani radna posiada jakąkolwiek przyzwoitość, to tak jak powiedział ktoś wcześniej, powinna się zrzec mandatu radnego. Weszła do rady z lisy PIS, tak chcieli wyborcy, jak się jej nie podoba PIS, to powinna podziękować za współprace, na pewno z otwartymi rękoma przyjmie ją rozwój Rzeszowa i będzie mogła wystartować z tego ugrupowania w następnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubaw Johny Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 23:18 > Jeśli Pani radna posiada jakąkolwiek przyzwoitość Buhahahahahahahahaha!!!! Huehuehuehuehuehue! łomatko! nie mogię!!!!!! Olałem sobie gacie herbatą. naplułem na monitor. Hihihihihihihihihahahahahahehehehehe! dobre! kto widział radną/radnego posiadającego ten, no: "przyzwoitość" - ręka w górę, gacie w dół! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do karoliny W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radną ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 21:01 obowiazkiem radnego i obywatella jest "Niekablowanie" ale przypominanie organom by robily to za co im placimy wszyscy. jak Fijolek sie podpisuje pod Decem to niech napisze że to wz albo z up. A radna W.............a nech nie stosuje zasady "tylko ja..... . Zauważ klakierze Krysi że on ngdy publicznie jej nie skrytyowal a Ona zaś wiele razy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeszowianka W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radną ... IP: *.opera-mini.net 21.06.12, 21:18 PANI WROBLEWSKA OKAZAŁA SIĘ BYĆ "BEZRADNĄ" !!!! PANIE CYPRYŚ PROSZĘ POZAMIATAĆ W TEJ RADZIE!!! DLA LUDZI BEZ OBLICZA NIE MA MIEJSCA W POITYCE !!! PANI WRÓBLEWSKA WSZYSTKO KLEPNIE TADZIOWI F. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyresman W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radną ... IP: *.play-internet.pl 21.06.12, 21:39 "kazdy ma prawo miec swoje poglady", a za moment "a co o tej sprawie mysli prezydent" bezczelne, wazelinowe babsko, miernych radnych ma ten caly pis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realpolitik W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radną ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 21:56 Popieram Cyprysia, który jest niszczony z różnych stron, nie idzie na układy za stołki, utrudniają mu życie koło domu, ale się nie daje i nie sprzedaje, nazywa rzeczy po imieniu i jest rzeczywistym zagrożeniem dla Ferenca w następnych wyborach. A jeszcze ma rozwalany klub od środka, co osłabia i podważa jego pozycję, więc musi zareagować. I tak długo to toleruje, a przecież te ataki od środka osłabiają jego i PiSu pozycję i nie dają mu prowadzić wyrazistej polityki miejskiej. A jak był kuratorem to o ile pamiętam on przyjął do kuratorium Wróblewską, więc mogłaby go publicznie nie atakować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.12, 22:25 Cypryś jest w stanie wygrać z Ferencem tylko jeśli Ferenc umrze przed wyborami, zresztą podobnie oceniam szanse każdego prawicowego kandydata .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Paszczyszy Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 23:20 Niestety. Martwy Ferenc też raczej wygrywa z Cyprysiem. Pytanie brzmi, czy jeżeli nikt nie kandydowałby przeciw Cyprysiowi, to czy wtedy zdołałby zwyciężyć, czy w takim wypadku przegrałby ze sobą samym. Odkąd miszcz wszechwag Andrzej Szlachta dostał bencki dziesięć lat temu tzw. prawica pod szyldem PiS w Rzeszowie nie pokazała kompletnie nic, a w każdej kolejnej kadencji to nic podnosi jeszcze do kwadratu. No i póki z tylnego siedzenia będzie nią kierował miszcz wszechwag Szlachta Andrzej to już raczej tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zic Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 23:25 Zapominacie, że w ostatniej kampanii, Cyprysiowi zaszkodziła - kampania Cyprysia. ta prowadzona (z niesamowitym wyczuciem i smakiem) w lokalnym szmatławcu, tj. supernowościach. jak się następnym razem trafi Cyprysiowi taki przysługodawca, to umarł w butach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypolitykier Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn IP: *.opera-mini.net 22.06.12, 02:37 Gość portalu: realpolitik napisał(a): > Popieram Cyprysia, który jest niszczony z różnych stron, nie idzie na układy za > stołki, utrudniają mu życie koło domu... Chyba jego własna rodzina, która sprzedała grunt deweloperowi za niezłą kasę, a teraz Cypryś płacze, że mu tam ten deweloper przed oknami buduje. Proszę się Panie Radny nie zapomnieć poskarżyć również panu Szlachcie. PiS ma widzę wizję polityczną i dyscyplinę partyjną jak nie przymierzajac PZPR za Bieruta, a swoich radnych ma nie za myślących ludzi, tylko za maszynki do głosowania potrzebne tylko do obalenia Ferenca i ściełania w mieście kariery panu Cyprysiowi. Mam nadzieję że takie postępowanie skończy się dla rzeszowskiego PiS-u z ręką w nocniku. Czego mu serdecznie życzę, jak wszystkim faryzeuszom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn IP: *.rzeszow.mm.pl 22.06.12, 17:27 hahahahahaha...witamy wątku krewnych i znajomych Pana radnego :) Treść postu porywa!! Dzięki temu wiemy, że Pan radny bohatersko stawia opór niecnym siłom reprezentowanym przez...dewelopera, ba...nawet koleżankę z partii :) Nie idzie na żadne układy i nie interesują go żadne stołki..a zwłaszcza, ten prezydencki...prawdziwy filantrop:) Pomimo ataków prowadzonych dosłownie zewsząd...ze spokojem prowadzi "wyrazistą politykę miejską"! Za to hasło - moje szczególne ukłony! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj tadeusz W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radną ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.12, 23:24 nie wiem czy widzisz że cyprysiowi jest daleko od szlachty jak i od tadeusza i w tym jest szansa rzeszowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radną ... IP: *.223.64.210.static.sl-net.pl 21.06.12, 23:44 Trudno jednoznacznie ja osadzać. Bo jako dyrektor PCEN podlega bezwględnej i prymitywnej marszałek z LSD i jakies głosowanie nie po mysli komuchów to dla rADNEJ UTRATA PRACY W Pcen. Wiadomo jak trudno o dobra pracę nauczycielce....Z drugiej strony kręgosłup trzeba mieć, były różne śmiecie na nibyprawicy głosujące z komuchami i dawno o nich zapomnieliśmy. Taki los odszczepieńców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radną ... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 22.06.12, 07:10 Jeżeli Pani Wróblewska popiera rozwój Rzeszowa prowadzony przez ugrupowanie o tej samej nazwie , SLD oraz PO , powinna przejść do tego ugrupowania a tam już "będzie głosować według własnego sumienia". Już to widzę jak Pan Ferenc toleruje złamanie dyscypiny przy głosowaniach.Zapewniam że w tym samym dniu taki Radny jest poza Jego ugrupowaniem.Istotnie przez przyłączenie Malawy i udzielenie absolutorium Pani Krystyna kierowała się" własnym zdaniem" a nie interesem zawodowym.Jest takie powiedzenie.Jak nie potrawisz nie pchaj się łokciami na afisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabian W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radną ... IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.12, 08:37 Powtarzam do znudzenia już :) należy wywalić partie polityczne z samorządów. Zachowanie radnych w kluczowych dla miasta (nas) spraw jest najlepszym dowodem. Poza tym czy musi być ich aż tylu???? (vide Chicago i Madryt) Odpowiedz Link Zgłoś
shepard102 Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn 22.06.12, 08:44 "... należy wywalić partie polityczne z samorządów... " Raczej nie obsadzać rajcownych stołków osobami, których ZAWODOWE interesy są w jakikolwiek sposób ZALEŻNE od urzędującego prezydenta. Zwłaszcza, jeśli jest nim autokratyczny despota. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabian Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.12, 08:50 Wybranego w demokratycznych bezpośrednich wyborach Prezydenta mają prawo oceniać i ocenią wyborcy. Podlegli mu urzędnicy powinni pracować a nie opluwać swoich przełożonych. Ja na miejscu Prezydenta takich poszczekujących na przypiecku po prostu wylał bym na zbitą twarz z urzędu. Niech wybierają - praca albo polityka. To jedno. Drugie mniejsza ilość radnych i bezpartyjnych daje większą gwarancję na prawidłowe działanie rady niż wojenki partyjniaczków w interesie ich partii. Przecież generalnie teraz radni (jak i parlamentarzyści i politycy) nie odpowiadają za swoje decyzje - to my za ich pomysły płacimy. Odpowiedz Link Zgłoś
shepard102 Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn 22.06.12, 08:56 "... Przecież generalnie teraz radni (jak i parlamentarzyści i politycy) nie odpowiadają za swoje decyzje - to my za ich pomysły płacimy. ..." A tutaj macie Kolego całkowitą rację: patrz ostatnia przegrana ratusza w sądzie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutralny Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn IP: *.rzeszow.mm.pl 22.06.12, 20:34 brawo dla Pani Krystyny. Jedyna kobieta która mowiąc w przenośni "ma jaja". Potrafi realnie oceniac sytuacje bez zważania na sztywne nielogiczne postanowienia ugrupowania. Aż miło patrzeć jak kobieta potrafi tak dobrze i merytorycznie deklasowac wielu facetów którzy biernie wykonuja odgórne polecenia. Pani Krystyno brawo i gratuluje. Jest Pani osoba niezwykle merytoryczną i potafiącą przekonać do swoich racji. tak trzymać. Takich ludzi powinno się doceniac i awansowac a nie grozic jakimis karami. to jedynie swiadczy o patologii naszych samorządowców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neutronowy Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 22:30 > Aż miło patrzeć jak kobieta potrafi tak dobrze i merytorycznie deklasowac wielu facetów > którzy biernie wykonuja odgórne polecenia. aż miło patrzeć, pani Krystyno jak potrafi pani zmylić tropy, uchylając się od niewygodnego głosowania, jak pięknie udaje się pani umizgiwać do prezydenta i ludzi, od których zależy pani stanowisko. To prawdziwa sztuka! Istotnie; deklasuje pani nawet lizusów z "rozwoju rzeszowa"! proszę rozwazyć, pani Krystyno pisanie poezji. wtedy zdeklasuje pani nawet radnego Chlebka :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn IP: *.tktelekom.pl 22.06.12, 10:17 Kolego, lepiej że partie sa niż by ich nie było. Te komitety rzekomo niepartyjne to farbowane lisy bo za nimi najczęściej stoi jakaś partia. Ida pod szyldem komitetu żeby szukac wyborców i np. pod ładnym hasłem moga sie kryć grzyby z byłej epoki. Odpowiedz Link Zgłoś
shepard102 Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn 22.06.12, 10:24 "... i np. pod ładnym hasłem moga sie kryć grzyby z byłej epoki... " a tak to kryją się pod ratuszem? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arturo Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 11:48 Jak mawiał Pawlak, mądrego to aż miło posłuchać. Brawo Pani Krystyno jest Pani osobą wielkiej kultury bo potrafi rozróżnić barwę od czynu! Tak trzymać dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeszowianka Re: W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radn IP: *.opera-mini.net 22.06.12, 12:26 PANI KRYSTYNA JEST DALTONISTKĄ I WIDZI WSZYSTKO TERAZ NA CZERWONO !!!!!! UKŁADNA BABA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja cypryś daj sobie siana IP: 62.244.152.* 22.06.12, 13:36 ten cypryś to szaleje, a w liceum takie pierdoły na akademiach mowił i tak strasznie ludzi umoralniał, a teraz zrobił się z niego taki polityczny włazidup, zawiodłem się na nim, mogł sobie darować te wszystkie gadki ... wracaj do zarządzania szkoła bo do poltyki to ty sie człowieku nie nadajesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.12, 17:48 heh dobre, tylko komu włazi w d..e bo nie zauważyłem? Prędzej mógłbym to powiedzieć o Pani radnej Krysi czy o Kaziu Myrdzie, ale o tym to już każdy przedszkolak wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafik W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radną ... IP: *.rzeszow.mm.pl 22.06.12, 20:37 Bardzo odważna i godna podziwu decyzja. Takie zachowania pozwalaja miec wiare ze jeszcze sa ludzie ktorzy faktycznie powinni zajmwoac takie stanowiska i ktorzy mysla o nas a nie tylko o sobie. Zenada ze zamiast pisac artykul o jakze odwaznej decyzji i dzialaniach pani krystyny to chce sie ja karac. calkowite popracie dla Pani krystyny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radną ... IP: *.rzeszow.mm.pl 22.06.12, 20:39 nie rozumiem tych negatywnych tresci. To ze ktos chce rozmawiac, patrzy na fakty i mysli logicznie a nie tylko jak partia kaze dla zasady to jest godne podziwu i podnoszenia na forum. Pani krystyna pokazuje ze sa jeszcze osoby oddwazne odne i poczciwe ktore mysla o innych a nie o swoim czubku nosa. to samo sie ma do pcenu gdzie wprowadzila inna jakosc, kulture i co wazne stawia na mlodych ludzi z potencjalem chcac isc do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radną ... IP: *.rzeszow.mm.pl 22.06.12, 20:40 bardzo dobra postawa godna do naglosnienia bo moze inni ludzie bedacy tylko pionkami i statystami pojda za przykladem Pani krystyny i okaza sie osobami godnymi i takimi ktorzy stawiaja na czyny a nie na puste slowa. brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radną ... IP: *.rzeszow.mm.pl 22.06.12, 20:43 jak dla mnie pis strzela sobie sam samoboja takim zachowaniem i podejsciem a pani krystyna mysle zyskuje popracie i szacunem wsrod obywateli miasta pokazujac ze stawia wyzej interesy miasta niz swoje. taka osoba jak Wroblewska pis powienien uczynic szefem a nie probowac zdyskredytowac i stlamsic. licze ze tak nie bedzie i jestem z pania pani krystyna. oby tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidia W rzeszowskim PiS trzeszczy. Co będzie z radną ... IP: *.rzeszow.mm.pl 22.06.12, 20:47 dosyc ze kobieta ma klase i prezencje to ma talent i predyspozycje do dzialan spolecznych. wystarczy spojrzec na to jak prowadzi pcen ktory wedlug mnie wrocil z dalekiej podrozy i wreszcie osiagnal poziom ktory ciegle idzie do przodu i juz jest godny pochwaly. to ze taka osoba ma odwage sprzeciwic sie tylu osobom i pokazac ze mysli o nas szarych ludziach to tylko chwala jej za to. karajac ja pis traci w oczach pokazujac jakimi stnadardami ta partia sie posluguje. licza sie stolki a nie prawdziwe dobro wojewodztwa. trzymam kciuki za krystyne wroblewska Odpowiedz Link Zgłoś