Gość: Jazda Miejska
IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
09.08.12, 18:57
oi
czesc chlopaki i dziewczyny
pare dni temu pojawil sie drugi odcinek jazdy miejskiej:
www.youtube.com/watch?v=fMgLwvN5OWg
ponizej odcinek pierwszy bo pewnie prawie nikt nie widzial;)
www.youtube.com/watch?v=SzKIv0OD4Gc&feature=related -
probujemy narobic troche szumu o tym programie zeby byla mozliwa dalsza jego realizacja i zachowanie ciaglosci a to zalezy wlasnie od ilosci ogladniec materialu i subskrypcje itd itd itd wiec probujemy teraz wrzucac to gdzie sie da;] nie wiem czy to tu pasuje czy niebardzo ale mimo wszystko wrzucam:)
Jestesmy obecnie troche ograniczani i nie tylko w kwestii finansowej, ale wlasnie jesli program bedzie mial wiecej odslon i pojawia sie sponsorzy i uniezaleznimy sie m.in od tv to kolejne odcinki beda mogly miec luzniejsza forme i szerszy zakres tematyczny bo poki co mimo wszystko dzialka informacyjna wiedzie prym ale robimy co mozemy zeby to mialo jak najciekawsza forme zeby to bylo do strawienia. Jesli to wszystko wypali to czestotliwosc pojawiania sie kolejnych odcinkow sie zwiekszy i bedzie mozna ugryzc wiecej tematow na ktore obecnie nie ma czasu ani kasy niestety bo jest problem ze sponsorami a zeby szarpnac jakis fajny odcinek to wiadomo ze to jest niezbedne. Zobaczymy jak to bedzie, poki co mamy umowe na jeszcze tylko 2 odcinki i zobacyzmy jak to bedzie dalej. Mam nadzieje ze wogole Wam sie chociaz troche te materialy podobaja, jesli tak to prosba zeby je jakos porozsylac wsrod znajomych gdzie sie da, fejsbuki, gg, jesli siedzicie na jakichs forach to tez super by bylo gdyby mozna bylo tam te materialy podlinkowac, zeby cos ruszylo i zeby ludzie subskrybowali bo wiadomo ze pozniej licznik ostro skacze.
no to chyba ode mnie tyle
z gory dozgonna wdziecznosc za pomoc
pzdr
p.s.
SUBSKRYBUJCIE:)