Gość: qwdd
IP: *.res.pl
03.09.12, 16:17
zupełnie sztuczny problem - jakiś dzadek emeryt wku...ony ze ma niską emeryturę zazdrości innym ze mają jakąś pasję dzwoni i szaleje bo on chce ciszy mieszkając przy moscie zamkowym ...załosne ze łapiecie takie tematy - zaraz dziadzio Ferenc dołączy do emeryta bo podobnie myslą i zacznie się zakaz za zakazem - mozna tam jeść słonecznik ? jeszcze ? to chore miasto na zakazach stoi - zapalę papierosa jakiś dziadek zwraca mi uwagę ze na przystanku nie mogę - odchodzę 10 metrów i palę dalej ...tak będzie i tu - wygonicie ich z parkingu pojadą dalej ... no chyba ze jakiś pisowiec z rady miasta wpadnie na pomysł aby zakazać zakazów bo oni się kochają w zakazywaniu i regulacjach których nikt nie przestrzega a tak nawiasem mówiąc oglądałem jakiś film z sesji rady miasta - nie chcę nikogo obrazać ale to mi przypomina rejs piwowskiego - myslę ze to jeszcze lepsze miejsce niz ten statek ...Radny Chlebek powinien dostać Puliżtera za kilka wypowiedzi , radna Niewczas ...heheheh fajna baba ale powinna poswięcić się sportowi razem z Greniem - reszta to ludzie bezbarwni którzy nie powinni się tam znaleźć - nie dziwi mnie juz nic co dzieje się w tym miescie ...