Dodaj do ulubionych

masaż Rzeszów

25.09.12, 13:33
Witam,
Poszukuje dobrego salonu masażu w Rzeszowie. Ale takiego z profesjonalnym masażystą nie panem /panią która mnie od niechcenia " poumina". Korzystałam już z kilku ale efekty nie powalały. (nefrettete, fitnes for life i jeden na mickiewicza - tez wole zapomnieć)

Obserwuj wątek
    • Gość: Meggi Re: masaż Rzeszów IP: 194.126.210.* 25.09.12, 15:02
      Polecam Pana Piotra w Hotelu Blue Diamond w Nowej Wsi, zna się na tym co robi
    • kot-ki3 Re: masaż Rzeszów 28.09.12, 20:27
      Cześć, polecam Ci masażystkę ze Strefy Urody na grunwaldzkiej w Rzeszowie. Kobitka zna się na rzeczy i potrafi dopasować indywidualnie masaż do człowieka. Ja osobiście byłam na kamieniach i masażu czekoladą i jestem mega zadowolona. Pozdrawiam
    • ultramen Re: masaż Rzeszów 29.05.14, 13:18
      Witam, ostatnio byłam u pana Andrzeja na ul.Kopernika 3a, widać że facet zna się na fachu, zrobił mi masaż antycelulitowy i relaksacyjny... Szczególnie ten drugi bardzo przyjemny.. Polecam panie...Agnieszka.
    • rayearth12 Re: masaż Rzeszów 18.06.14, 14:39
      Polecam pana Filipa, dojeżdża do pacjentów/klientów na terenie Rzeszowa, i bodajże też i okolice, zabiegi w prawdzie prywatne, jednak warte każdej ceny.
      Rzetelne, fachowe i indywidualne podejście do każdej osoby.
      Namiary i opinie poprzez portal facebook: www.facebook.com/MasazRzeszow

Gorąco polecam.
    • kristin680 Re: masaż Rzeszów 21.09.14, 11:31
      Witam jestem masażystką z zawodu i doświadczenia - mam gabinet masażu w Rzeszowie . Wykonuje masaże takie jak - klasyczne , relaksacyjne , częściowe lub całego ciała przy relaksacyjnej muzyce i świecach . . Od lat mam stałych klientów , reklamacji jak do tej pory żadnej nie miałam . ,, może dlatego , że masaż oprócz zawodu jest moją ogromną pasja i wykonywanie go sprawia mi również ogromną przyjemność . Tak więc zapraszam i pozdrawiam . Tel. 505-743-475
    • apselek Re: masaż Rzeszów 22.02.16, 03:11
      Jestem w trakcie poszukiwania sprawdzonego terapeuty i znajoma poleciła mi terapie manualną tutaj crfwerakso.pl/metody/ Podobno facet z wieloletnim doświadczeniem. Ale nie o to chciałem zapytac czy ktos ma juz doświadczenia z terapia manualną ? Bede wdzieczny za opinie i sugestie.

Pozdrawiam
    • sebastian.endor Re: masaż Rzeszów 15.01.17, 11:13
      Witam, polecam Panią Kamilę masażystkę, fizjoterapeutkę, miałem bóle dolnego odcinka kręgosłupa, masaże w zupełności pomogły, śmiało polecam tą masażystkę jakby ktoś był zainteresowany to kontakt do Pani Kamili 798 751 420
    • henrykwojecki Re: masaż Rzeszów 15.02.17, 18:26
      Osobiście polecam Salon Awangarda & Avena SPA w Hotelu Prezydenckim, oferuje bogata ofertę masaży w skład której wchodzą: masaże klasyczne, masaże relaksacyjne, masaż lomi lomi, masaż bańką chińską, masaż czekoladą, masaż ciepłą świecą, masaż kamieniami bazaltowymi oraz wiele więcej. Wszystkie zabiegi wykonywane są przez profesjonalnych masażystów. Polecam niezawodną Panią Ewelinę, z której usług sam korzystam, dwa razy w tygodniu jestem u niej na masażu klasycznym połączonym z elementami rehabilitacji. Ceny na prawdę przystępne, dla stałych klientów udzielają korzystne rabaty.
    • aleandra7 Re: masaż Rzeszów 07.06.17, 18:51
      Witam, mogę polecic Studio Rehab w Rzeszowie. Super masażyści,bardzo dobrzy rehabilitanci. Chodzę tam od jakiegoś czasu i jestem zadowolona. Jak masz problem z wagą, to możesz mieć specjalny program przygotowany przez fizjoterapeutę pod Ciebie- naprawdę warto spróbować. Poza tym mają bardzo ciekawy program i podchodzą profesjonalnie! Tu jest ich strona: www.studiorehab.pl
      • aleandra7 Re: masaż Rzeszów 16.06.17, 13:42
        aleandra7 napisał(a):

> Witam, mogę polecic Studio Rehab w Rzeszowie. Super masażyści,bardzo dobrzy reh
        > abilitanci. Chodzę tam od jakiegoś czasu i jestem zadowolona. Jak masz problem
        > z wagą, to możesz mieć specjalny program przygotowany przez fizjoterapeutę pod
        > Ciebie- naprawdę warto spróbować. Poza tym mają bardzo ciekawy program i podch
        > odzą profesjonalnie! Tu jest ich strona: www.studiorehab.pl/
    • forumrz Re: masaż Rzeszów 12.06.17, 11:37
      Pamiętam, że kiedyś jak miałem kontuzje to chodziłem na masaże do fizjoterapeutki, która przyjmowała prywatnie na Mikołajczyka forum-rzeszow.pl
    • daruzagi Re: masaż Rzeszów 22.01.18, 21:32
      W Rzeszowie czy w hotelach zapłacisz kolego jak za zboże. Ja jestem przedstawicielem handlowym mam kilka punktów na terenie Podkarpacia i dwa punkty gdzie jest naprawde solidny masaż. W zależności gdzie mam trasę raz/dwa razy w miesiącu dzwonie sobie z 2-3 dni wcześniej i babki mnie wpisują na termin. Wpadam na godzinkę i tyle. W hotelu trzeba więcej zachodu. Patrzą na Ciebie jak na idiote :P W Łańcucie na dominikańskiej jest SPA i w Ropczycach praktycznie w rynku na 3 piętrze "troche się trzeba po schodach pomęczyć" ale tam to naprawde profeska. Gabinet to Strefa Natury mają też fajną stronkę! PS. gdyby ktoś potrzebował jakichś części do samochodów to na prv
    • marlena8633 Masaż Rzeszów dzięki daruzagi 31.01.18, 21:29
      No całkiem ciekawy ten gabinet w tych Ropczycach. Mają fajne terapie zapisałam się na cały pakiet masaży antycellulitowych. Śmiało mogę polecić Masaż Rzeszów. Trochę ciężko się umówić bo mają odległe terminy w sumie to u innych podobnie. Zadzwoniłam w niedziele Pani Sylwia mnie wcisnęła na czwartek ...
      • daruzagi Re: Masaż Rzeszów dzięki daruzagi 16.08.18, 15:21
        Mają też punkt w Rzeszowie! Strefa-natury.pl
        • daruzagi Re: Masaż Rzeszów dzięki daruzagi 16.08.18, 15:22
          Strefa Natury
          • rzwxxxx Re: Masaż Rzeszów dzięki daruzagi 11.01.19, 17:53
            czy ktoś korzystał z masażu Tantrycznego w SPIN klubie w Rzeszowie,proszę o opinie
            • Gość: kamild Re: Masaż Rzeszów dzięki daruzagi IP: *.wist.com.pl 20.01.19, 18:42
              też jestem ciekaw widziałem ogłoszenia tej masażystki na rzeszowiaku,masaz Tantryczny z finałem tylko cena porażająca

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka