Gość: paweł IP: *.19.165.7.osk.enformatic.pl 05.10.12, 14:32 Szukam sklepu w którym mogę kupić możliwie jak najtaniej kabel HDMI. Cena koło 20zł nawet za pół metra jest zadowalająca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: $ Re: Kabel HDMI - gdzie najtaniej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.12, 07:41 Na Podpromiu w niedziele . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erg Re: Kabel HDMI - gdzie najtaniej? IP: *.ostnet.pl 06.10.12, 10:08 Nie szukaj gdzie najtaniej. Kup tam gdzie dobry. Ja skusiłem się na tani 10 metrowy z internetu. Oczywiście nie działa. Kup raz a porządnie i niekoniecznie najtaniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Kabel HDMI - gdzie najtaniej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.12, 16:32 jeśli chodzi o kabel hdmi to w testach wychodzi na to, że ten który kosztuje 2 euro jest dla zwykłego zjadacza chleba taki sam jak ten za 100 euro. No chyba że ktos ma jakieś super nowoczesne studio to wtedy widać różnice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bruner Re: Kabel HDMI - gdzie najtaniej? IP: *.dynamic.mm.pl 06.10.12, 16:44 najtańsze kabe hdmi kupisz w Auchan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Kabel HDMI - gdzie najtaniej? IP: *.res.pl 06.10.12, 19:03 na Grabskiego ale to dopiero od poniedziałku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uran91 tanie HDMI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.13, 15:48 www.avstore.pl chyba najtańsze przewody HDMI miają. ale jeszcze możesz popatrzeć na allegro. pamiętaj że niska cena równa się niska jakość. Poniżej przesyłam ci przykładowy dobry kabel: Kabel (przewód) HDMI High Speed Lindy 41410 0.5m Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akbruz Re: tanie HDMI IP: *.rzeszow.vectranet.pl 02.07.13, 16:25 A żeś błysnął odkopując 9 miesięcznego trupa ... Odpowiedz Link Zgłoś
kud-ia Re: tanie HDMI 25.10.13, 15:26 w dobrej cenie też jest prolink. bardzo dobrej jakości są ich kable HDMI serii Futura i Exclusive. informacje o ich produkcie najdziesz na stronie: www.prolinkcables.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: tanie HDMI IP: *.rzeszow.vectranet.pl 25.10.13, 15:36 Jeżeli chcesz mieć tylko z nazwy hdmi to kup za 20 zł. Popieram przedmówcę. Lepiej raz a dobrze zainwestować pieniądze i kupi coś porządnego - to koszt 50 zł. ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_anton Re: Kabel HDMI - gdzie najtaniej? 07.06.16, 13:26 koniecznie sprawdź kable od Wireway , mam u siebie w domu i jestem bardzo zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Walkoń Re: Kabel HDMI - gdzie najtaniej? IP: *.static.korbank.pl 26.02.20, 10:33 Pamiętajcie że teraz jest era 4K i nie wystarczy zwykły kabel hdmi 4k. Przy nowej technologii niezbędna jest olbrzymia przepustowość aby przesłać wysoką rozdzielczość i informacje o kolorach. Tak więc tanie nie oznacza, że będzie działało - szczególnie przy 4K i HDR> To tak tyle w temacie, gdyby ktoś teraz zaczął czytać te wątki. Odpowiedz Link Zgłoś