Gość: Gość IP: *.root.com.pl 24.10.12, 22:05 Jak czujecie się z tym, że koniec świata jest bliski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czytający Re: Koniec świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.12, 22:24 Ja się czuje świetnie. Mam sporo planów na po... :)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Koniec świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.12, 06:19 A co to jest tzw świat ? I co znaczy tzw koniec ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Koniec świata IP: *.rzeszow.mm.pl 25.10.12, 08:09 Majowie przewidzieli koniec swojego świata. Zdaje się, że byli optymistami - ich cywilizacja upadła już jakiś czas temu, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hermes Re: Koniec świata IP: *.rzeszow.vectranet.pl 25.10.12, 17:05 Nasi rodzimi szamani boją się, że nastąpi koniec dopływu gotówki z nachalnej indoktrynacji religijnej: wiadomosci.onet.pl/kraj/episkopat-apeluje-do-men-o-zamiane-rozporzadzenia-,1,5287160,wiadomosc.html A gdy jeszcze zlikwiduje się Fundusz Kościelny i wprowadzi dobrowolny odpis z podatku od wiernych, to dla nich nastąpi koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bollo Re: Koniec świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.12, 22:00 nie zapomnij jako ostatni zgasić światła,poćwicz trochę by ci to sprawnie poszło.A czy nie zapomniałeś przyjąć dziś psychotropy ? Poproś pielęgniarza a otrzymasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Koniec świata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.12, 22:20 Już dzisiaj jestem gotów odkupić Twoje aktywa ---po 24 grudnia obu nam się nie przydadzą ale co tam niech stracę. Odpowiedz Link Zgłoś