Dodaj do ulubionych

ŚMIERTELNIE POGRYZIONY W RZESZOWIE !!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 14:07
wczoraj zostałem śmiertelmie pogryziony przez zgłodniałą kurę. Właścicielka kury stała obok i nie próbowała powstrzymać rozwścieczonego zwierzęcia. Czy to normalne aby wypuszczać TAKIE zwierzęta na dwór bez kagańca i bez smyczy ?
Mi już co prawda nic nie pomoże bo zszedłem z tego świata, ale może znajdzie się ktoś kto widział tę kobietę i zostanie złapana. Może uratuje to niejedno życie ludzkie. Zamieszczam opis :
KOBIETA:
- wzrost około 165 cm
- spódnica w kratę szkocką
- chusta na głowie

ZWIERZE:
- kura domowa ( karmelowe pióra )

******* POWODZENIA ********
Obserwuj wątek
    • wompierz Re: ŚMIERTELNIE POGRYZIONY W RZESZOWIE !!!! 09.07.04, 12:04
      Miły panie Duchu, myślę że łatwiej będzie namierzyć samą kurę, ponieważ jej
      personalia są stosunkowo łatwe do ustalenia - prawdopodobnie chodzi o Robsona
      Chodurię, aktora Teatru im. W. Siemaszkowej w Rzeszowie, znanego jako Kuraman
      albo po prostu Kura, Kurka itp. Od dawna wieczorami patroluje ulice naszego
      miasta, starając się interweniować wszędzie tam, gdzie zagrożony jest porządek
      i ład społeczny, wszędzie tam, gdzie plugawe zło podnosi głowę - wnioskujemy,
      że i z pana musiało być niezłe ziółko. Gdyby ktoś potrzebował wyraźnego
      potwierdzenia - wystarczy przyjrzeć się profilowi rzeczonego R. Ch.
      • Gość: kumpel z klasy Re: ŚMIERTELNIE POGRYZIONY W RZESZOWIE !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 01:20
        Jestem kolegą Robsona z tej samej podstawówki i muszę powiedzieć że zawsze było
        nim coś z błędnego rycerza zawsze bronił słabszych i upośledzonych bardziej od
        siebie i zawsze pomagał rodzicom i rodzeństwu i nauczycielom i dyrektorom

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka