wielki_walec_drogowy 12.12.12, 07:36 Brawo Zygmunt! Burmistrz Głogowa nie będzie żałował, że nazwał ulicę imieniem Z. Patera! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Don To żund winowaty wszystkiemu i wszystkim IP: *.superkabel.de 12.12.12, 09:58 tako rzecze Niepokalany! Oo, snieg pada za oknem. Ten wredny Tusk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belzebub buhahahaha IP: *.centertel.pl 12.12.12, 11:08 a to prokuratorowi życze powodzenia, ale nie widzę szans w sądzie. za chęci to się jeszcze w tym kraju nie karze, za usiłowanie juz tak ale niech prokurator poczyta art. 15 par. 1 kk. oczywiście pismaki mogą co przekręcić w artykule ale cała sprawa jest dęta jak gacie józefa bąka. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Była zmowa na A4? "Chciałem te pokoje wynająć w... 12.12.12, 13:03 Dla mnie korupcja n agigantyczna skalę jest na A4, ale między Krakowem a Katowicami, bo firma, która nie wybudowala drogi zbiera gigantyczne haracze, może sama decydować jakie zjazdy są zamknięte na glucho, bez oglądania się na samorządy czy firmy dzialające na tym obszarze. To nietykalny monopol, niewiele placący do bużetu państwa, bo niby "remontuje". Jasne, remontuje, jak jeżdżę lata tą drogą jeszcze NIGDY nie udalo mi sie przejechać, bez zwężeń czy przejazdów na druga stroną. Niesktóre te zwężenia są dla zwężeń, nigdy nikt przy nich nic nie robil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisul Re: Była zmowa na A4? "Chciałem te pokoje wynająć IP: *.res.pl 12.12.12, 18:15 Jedna jedyna rzecz rozwiazalaby problemy. Popatrzcie przyklad z niezamknieciem dachu stadionu w warszawie czy sprzedaza soli drogowej jako spozywczej czy sprzedazy pelnoletniego (19 lat)miesa z zapasow armi norwey w Polsce. Zawsze nie ma winnego a dlaczego? Urzednik jest bezkarny. Po kiego mna sie zylowac i karac firme ktora robi machloje za miliony jak kary dla biznesu po polityce milosci tuska to uwaga 500zl :) o ile oczywiscie cos komus udowodnia a ten sie nie odwola. Absurd goni absurd za rzadow PO. Kary za przekret powinny byc takie ze oszust traci dom, konto w banku, auto i sztucce z kuchni. A urzednik ktory ma go kontrolowac jesli nie wykaze sie zaangazowaniem i po prostu oleje sprawe traci prawo do otrzymywania emerytury. W usa policjant zlapany na braniu lapowki traci emeryture! Tylko twarde prawo jest skuteczne. Oszusci kradna 24 h na dobe a urzednicy ich lapiacy tylko 8h. Czy nie mam racji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisul Re: Była zmowa na A4? "Chciałem te pokoje wynająć IP: *.res.pl 12.12.12, 18:22 Teraz norma to gdy ktos zrobi cos glupiego i w ogrodku pojawia sie dziennikarze z tvnu czy polsatu to taki gogus idzie na chorobowe a potem na wczesniejsza emeryture. I smieje sie ze ma wyjeb... na system i raz ciagnie kase do smierci z emerytury a 2 ma kase z lapowki. Tvn zrobi szum ze 2 tygodnie a potem hawajskie zycie na koszt podatnika. Ci co glosowali na PO przypomne jak bedziecie siedziec na kiblu z biegunka ze to wlasnie PO doprowadzilo do tego ze sanepid ma tak dzialac z zaskoczenia ze ma wczesniej powiadomic kontrolowanego o kontroli a kary to cale 500zl. Glosujcie dalej i srajcie nawet krwia Odpowiedz Link Zgłoś
folwark_polski a jak nazwać lobbystów w parlamencie 12.12.12, 19:18 którzy "płacą" za ustawy? Odpowiedz Link Zgłoś