lechowski51 19.12.12, 12:50 z Korczyny Smarzowski nakrecił nowy film... www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5eU6S2p6arc#! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alik Re: Nasz rodak IP: *.rzeszow.mm.pl 19.12.12, 22:48 www.rmf24.pl/fakty/polska/news-tylko-w-weekend-tusk-potrafi-wylatac-rownowartosc-nowego-mer,nId,716811 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ds16 Re: Nasz rodak IP: 91.225.135.* 19.12.12, 23:08 Doris, ten kontekst z rodzimością raczej zbyteczny, wszak niejaki, niemniej znany, choć może ciut mniej płodny... artystycznie poseł Biedroń też z naszy, świnty podkarpacki ziemli zrodzony... ale głowa do góry PISmaku, bo wszyscy Polacy to jedna rodzina, starszy czy młodszy ka... ...nie ? :) Tak się rozmnożyłaś, że jak sama ze sobą nie pogadasz to pies z kulawą nogą tu nie zajrzy, a projekt filmu Smarzowskiego, o którym wspominasz brzmi i wygląda nader obiecująco, wspaniały reżyser i dodatkowo ma świetną passę. Te krótkie kadry scen z filmu trafiłem dni temu parę na YT i nieźle się uśmiałem. Obsada super, jak dla mnie rewelacja się zapowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Te smaczki Re: Nasz rodak IP: *.rzeszow.hypnet.pl 19.12.12, 23:17 Lubisz te smaczki na K., Nie? Tak po polsku, Nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pozdro z Chojnic Re: Nasz rodak IP: *.rzeszow.hypnet.pl 20.12.12, 00:54 Wprawdzie nie nasz rodak, choć Polak, ale jakby też w tym duchu: "Nietrzeźwy proboszcz parafii w Chojnicach nie zapłacił za paliwo, ubliżał policjantom, noc spędził w areszcie, a rano dostał dwa zarzuty prokuratorskie. - Sprawa jest bardzo niejasna - mówi tajemniczo rzecznik pelplińskiej kurii. Nie chce komentować. - Zalecam daleko posuniętą ostrożność - mówi. Najpierw 13 grudnia było poranne tankowanie na stacji benzynowej w Sierpcu. - Dostaliśmy informację, że kierowca skody superb zatankował za sto złotych i odjechał bez zapłacenia. Informację przekazaliśmy patrolowi policji - relacjonuje aspirant Anna Kozłowska, oficer prasowy Komendy Powiatowej Policji w Lipnie." Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Nasz rodak 20.12.12, 08:51 A Ty niestety chłopie nie mozesz poradzic sobie ze swoja obsesja....Uwazaj bo Ci ksiadz wyskoczy z lodowki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodówka Twój wróg Re: Nasz rodak IP: *.rzeszow.hypnet.pl 20.12.12, 20:18 Dlatego na wszelki wypadek nie włączam lodówki. Odkurzacza też. Nawet komputera nie włączam! A reszty nie włanczam. Żeby nie spotkać lechowskiego51! Pozdrawiam za to wszystkich "księdzów", jak byłeś łaskaw niedawno tak ich nazwać. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Nasz rodak 20.12.12, 20:28 Znow bredzisz....i jak zwykle nie na temat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lodówka czy odkurz Re: Nasz rodak IP: *.rzeszow.hypnet.pl 20.12.12, 20:39 Jak to, lodówka z niespodziankami to jest nie na temat? A czy to ja ją wymyśliłem? Dodałem tylko odkurzacz! A pedałów odpuściłem! Zechciej to docenić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechowski51 Ratunku ! IP: *.ip.netia.com.pl 21.12.12, 10:23 Chyba muszę zwiększyć dawkę leków na PISizm, bo ta dawka którą biorę (3x12 sztuk) nie działa i nadal kocham Prezesa jak siebie samego. Amen. Rży ze mnie cała Europa! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Ratunku ! 21.12.12, 10:28 Chyba musisz!.Obsesje sa trudne do wyleczenia.Moze smiechem?! www.youtube.com/watch?v=g_p3lzVnF6U Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdrawiam. Serd.! Re: Ratunku ! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 22.12.12, 01:01 Wesołych świąt! Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Ratunku ! 22.12.12, 11:07 Zycze Ci tez radosci i pogody ducha w dniach Swiat Bożego Narodzenia. www.youtube.com/watch?v=heia42Dii0w Odpowiedz Link Zgłoś