Dodaj do ulubionych

Proste Linie na rekach obu ...

13.02.13, 15:12
Witam nigdzie nie moge znakeźc na temat lini ktore przebiegaja przez moje dlonie mam na obu proste linie przezsrodek o czym to moze swiadczyc pomoże mi ktos rozwiazac .
Z Reguływszyscy moli znajomi maja podzielone nikogo nie spotklaem w zyciu. :(
Obserwuj wątek
    • Gość: chiro Re: Proste Linie na rekach obu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.13, 15:19
      Masz tzw Małpią linie jak ja (witaj w klubie) Takie linie ma 1 na parę tysięcy osób ...
      Gdy to odkryłem zająłem się chiromancją ...
      • peru2013 Re: Proste Linie na rekach obu ... 13.02.13, 15:23
        opisal bys mi to co moze oznaczac ??
        • kmdr_rohan Re: Proste Linie na rekach obu ... 13.02.13, 17:00
          To znaczy, ze musisz natychmiast udać się do lekarza!
          Psychiatry.
    • Gość: vkowvjwjvgw Re: Proste Linie na rekach obu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.13, 15:35
      łojojoj, aleś ty nieszczęśliwy...
    • Gość: hadwao Re: Proste Linie na rekach obu ... IP: *.rzeszow.hypnet.pl 13.02.13, 17:49
      Jak widać, nie jest to tak rzadkie, jak może się wydawać, ponieważ ja na jednej dłoni też mam linię prostą. Fajnie w końcu się dowiedzieć, jak to się nazywa
      • Gość: chiro Re: Proste Linie na rekach obu ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 08:21
        Chodzi o połączone dwie podstawowe linie tzw serca i głowy przebiegające poziomo jako jedna linia . Czasem tylko na jednej ale zwykle na obydwu dłoniach .
        A komu się takie trafiają i co to oznacza ? To już życie i los pokaże .
        Mają ją ludzie obdarzeni jakąś ważną misją w tym życiu .
        Trzeba pewnej dojrzałości duchowej i świadomości żeby to przyjąć , ale one z czasem przyjdzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka