Dodaj do ulubionych

Co słychać u naszego Premiera Glińskiego ?

15.02.13, 11:50
Ktoś wie co nowego u Premiera ? Reżimowe media zajmują sie abdykacjami, kometami u Ruskich a ja chciałbym wiedzieć nad czym pracuje prawowity rząd Premiera Glińskiego.
Obserwuj wątek
    • mjot1 Re: Co słychać u naszego Premiera Glińskiego ? 15.02.13, 11:56
      Miej pewność, że poza prezesem panem on jeden dobro nasze i ojczyzny naszej umiłowanej jeno ma na względzie.
      • andrej1962 Re: Co słychać u naszego Premiera Glińskiego ? 15.02.13, 12:00
        mjot1 napisał:

> Miej pewność, że poza prezesem panem on jeden dobro nasze i ojczyzny naszej umi
        > łowanej jeno ma na względzie.
        To wiem. Ale mogliby konkretnie informować o ogromie tej troski i względów.
        • lechowski51 Re: Co słychać u naszego Premiera Glińskiego ? 15.02.13, 12:13
          Prosisz to masz!.W WSI-24 tego nie zobaczysz...
          www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MXlNZ-wl2NU
          • Gość: leCHUJarek Re: Co słychać u naszego Premiera Glińskiego ? IP: *.ostnet.pl 15.02.13, 12:29
            Właśnie usłyszałem na własne narzady że Gliński wczorajszej propozycji tysiaka miesiecznie na dziecię nie traktuje jak propozycji tylko jak wstęp do dyskusji o problemach demograficznych. To ja proponuję 100 tys rocznie dla chłopów co to "żywią y bronią" jako wstęp do dyskusji o problemach rolników.
          • mjot1 Re: Co słychać u naszego Premiera Glińskiego ? 15.02.13, 19:07
            No cóż… ponoć śmiesznych ludzi nigdy dosyć…
            • Gość: a Re: Co słychać u naszego Premiera Glińskiego ? IP: *.rzeszow.mm.pl 15.02.13, 19:26
              Dziś pierwszy buhaj najjaśniejszej Rzeczpospolitej dał głos w temacie demografii i dzietności stwierdzając, że posiadanie dzieci znów musi stać się modne. Ów baśniowy tysiak na głowę przez 18 lat od państwa, którego premierem jest "techniczna pacyna" Giliński ma być za pewne dodatkową zachętą.
              Człowiek nie mający żony mówi o rodzinie.
              Człowiek nie mający dzieci mówi o demografii.
              Człowiek bez konta mówi o bankach i pieniądzach.
              Człowiek bez prawka mówi o drogach.
              Człowiek kontestujący rzeczywistość i państwo polskie wraz z jego instytucjami mówi o solidarności.
              Człowiek jadący do koryta na trumnach swych najbliższych mówi o przyzwoitości.

Facet mieszkający samotnie z kotem, wynajmujący ochronę, która odgradza go od ludzi, wożony limuzyną na tylnym siedzeniu i robiący zakupy w sklepie do kamery, jednym słowem nie mający pojęcia o życiu i żyjący w szklanej kuli psychopata ma łeb pełen pomysłów na lepsze życie w tym kraju...
              • mjot1 Absolut 15.02.13, 19:42
                Jak zacznie za co łaska pospólstwu oferować polisę na życie wieczne to ani chybi świętym zostanie ;-)
    • Gość: Jaknieurok... Re: Co słychać u naszego Premiera Glińskiego ? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 16.02.13, 01:08
      Jak nie B16, to ruski mteoryt. I jak tu pracować?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka