Dodaj do ulubionych

sklep sieci AVANS

05.03.13, 15:58
Witam, gdzie w Rzeszowie jest teraz sklep sieci AVANS ? Ten salon co był na ul. Rejtana 51 jest już zlikwidowany (teraz tam jest sklep SPAR). W Reducie na Okulickiego też już nie ma tego sklepu.
W internecie jeszcze wyszukiwarki pokazują że jest na Rejtana, ale tam go niestety już nie ma. proszę o informacje, z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: sklep sieci AVANS IP: *.rzeszow.mm.pl 05.03.13, 18:27
      Zdaje się, że w następnym (mniejszym) budynku patrząc w kierunku CH Rejtan.
    • Gość: ewa Re: sklep sieci AVANS IP: *.wist.com.pl 05.03.13, 18:31
      Jest na Rejtana, niedaleko sklepu SPAR. Tam gdzie kiedyś był chyba sklep zoologiczny, czyli w następnym budynku na prawo od SPARA. Jest mniejszy niż kiedyś.
      • Gość: orzeszow Re: sklep sieci AVANS IP: *.152.143.122.dsl.dynamic.t-mobile.pl 06.03.13, 18:50
        Byłem tam, nie jest to typowy AVANS, podpisują się MULTIMEDIA RTV AGD, nigdzie nie ma informacji że to AVANS, ceny są całkowicie inne niż na avans.pl (sklep AVANS MULTIMEDIA RTV AGD), nie wiem gdzie jest problem.
        • Gość: klient Re: sklep sieci AVANS IP: *.rzeszow.mm.pl 07.03.13, 01:33
          nie kupujcie tam ! oszukują ze zwrotami, reklamacjami i wymianami.
          Sprzęt jest wychodzony stary porysowany i okurzony.
          To prawie komis.
        • Gość: gal Re: sklep sieci AVANS IP: *.play-internet.pl 10.10.13, 12:13
          problem jest w tym, że to chyba nie jest prawdziwy avans; ja kupując w avansie na fakturze miałem pieczątkę, na której wyraźnie było napisane "AVANS" a nie jakieś MULTIMEDIA
    • Gość: nowy Re: sklep sieci AVANS IP: *.net.stream.pl 20.07.13, 21:17
      Sklep Avans powstanie już nie bawem w milenium - obecnie jeste Media Expert . ale słyszałem, że szykują się zmiany.
      noi najważniejsze nie bedziemy oszukiwani jak w mediamarkt czy w euro.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka