kecaje 20.07.04, 17:00 CZy w Rzeszowie jest basen dla niemowląt? Proszę o namiary i ewentualny telefon. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubcio14 Re: basen dla niemowląt 21.07.04, 08:29 Niestety nie. Najbliższy jest w Krakowie "Aqa Park" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kecaje Re: basen dla niemowląt 21.07.04, 10:01 Basen dla niemowląt jest urządzany często w prywatnych domach. Prowadzone są zapisy, gdyż miejsca w tym basenie wystarczy na ok. 10 osób z niemowlętami. Są "bezpieczniejszymi" basenami (pod względem czytsości wody i jej filtracji, niż powszechne aqua parki, czy nasze rzeszowskie publiczne. Taki basen jest w Lublinie. Godzina "uciech" kosztuje ok. 14zł. A swoją drogą słyszałem, że w Rzeszowie ktoś przymierza się do Aqua Parku z prawdziwego zdarzenia. Oczywiście to dla nieco starszych "pociech" niż moja 2miesięczna córa, no ale zanim ktoś zrealizuje ten plan to wyprowadzę się z Rzeszowa..:) Jak dotychczas najwięcej uciech mogłem zaznać w Sopockim Aqua Parku, z "dziką rzeką" pędzącą poza teren basenu... Odpowiedz Link Zgłoś