Dodaj do ulubionych

Ciekawy cennik

28.03.13, 09:19
biznes.onet.pl/raport-faktu-ile-i-za-co-placimy-w-polskim-kosciel,18490,5455285,1,prasa-detal
Wychodzi , że taniocha. Ja ostatnio za banalną zmianę wpisu w KRS-ie zapłaciłem 600 zł i do tego 6 zł za każdą stronę dokumentu na którym panienka przybiła pieczątkę "zgodne z oryginałem" . A w Kościele mamy kompleksową obsługę już od 100 zł w promocji. Stąd wniosek - zlikwidować drogie sądy i sprawiedliwość oraz ewidencję gospodarczą oddać taniemu Kościołowi
Obserwuj wątek
    • Gość: olo Re: Ciekawy cennik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.13, 10:01
      Paliwo drogie, wódka droga, dziwki drogie to i cennik usług musi być odpowiedni ... Na całe szczęście głódź nie musi się obawiać skąd na to wszystko weźmie.
      • Gość: NM Re: Ciekawy cennik IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.13, 12:22
        wódka droga?...pól litra = 1 paczce papieroswów ( z polskimi znakami akcyzy).
        • Gość: olo Re: Ciekawy cennik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.13, 22:28
          Wódka wódce nierówna, podejrzewam że głodzie byle czego nie łykają, chyba że są już w takim stanie że wychodzą z założenia "nie ważne co, ważne żeby sponiewierało".
    • Gość: cqpx/15 Re: Ciekawy cennik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.13, 00:02
      Arek Le Ch..., wszędzie cie pełno jak psiego goowna w parku. Weż pare dni urlopu albo zmień dietę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka