Dodaj do ulubionych

PROSZĘ ZWALNIAJCIE MIEJSCA !!!

19.07.05, 00:36
Bardzo proszę wszystkich tegorocznych absolwentów, którzy dostali się już na
studia, aby zwalniali miejsca na pozostałych uczelniach. Pozwoli to innym na
studia na wymarzonym kierunku i uczelni. W euforii dostania się na wymarzone
studia nie zapominajcie o swoich rówieśnikach, bo to być może wasza rezygnacja
pozwoli na podjęcie nauki innej osobie. Dlatego jest to tak ważne. Pozdrawiam.
Rafał
Obserwuj wątek
    • kaja86 Re: PROSZĘ ZWALNIAJCIE MIEJSCA !!! 19.07.05, 00:39
      Ale nawet jak sami nie zrezygnują sami to i tak, jesli nie złożą dokumentów, to
      uczelnia sama ich wypisze. Więc w sumie na jedno wyjscie, więc nie martwcie się
      wile miejsc i tak sie zwolni, ja w tym tygodniu idę zwolnic 3 :)
      • panna_x Re: PROSZĘ ZWALNIAJCIE MIEJSCA !!! 19.07.05, 00:44
        ale moze dzwoniac i zwalniajac miejsce wczesniej, oszczedzimy komus paru dni
        stresu?

taki telefon nie zaszkodzi, a pomoc komus moze.
    • Gość: max Re: PROSZĘ ZWALNIAJCIE MIEJSCA !!! IP: *.elknet.pl / 80.48.227.* 19.07.05, 00:39
      mogę jedynie poprzeć kolege!

Z tym zwalnianiem miejsc jest jednak tak, że uczelnie czekają do końca terminu
      składania dokumentów przez przyjętych i dopiero wtedy wiedzą, ile jest wolnych
      miejsc. Uczelnie zazwyczaj nie praktykują przyjmowania od pprzyjętych
      oswiadczeń, ze rezygnują ze studiów. Daltego też, trzeba czekać...

pozdro.
    • bestshow Re: PROSZĘ ZWALNIAJCIE MIEJSCA !!! 19.07.05, 00:44
      Apeluję szczególnie do osób z SGGW, które nie zamierzają tam podejmować nauki.
      Rezygnacja ze studiów na tej uczelni jest o tyle nieskomplikowana, iż odbywa się
      przez internet, więc nie wymaga szczególnych poświęceń. Pozdrawiam.
      Rafał
      • Gość: delia Re: PROSZĘ ZWALNIAJCIE MIEJSCA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 01:04
        goraco popieram przedmowce :) jezeli wiecie ze na SGGW studiowac nie bedziecie,
        zrezygnujcie przez internet.
        • Gość: mihau Re: PROSZĘ ZWALNIAJCIE MIEJSCA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 01:12
          a jak mozna zrezygnowac?:) bo ja chetnie pomoge:) i namowie tez znajomych:)
          • Gość: delia Re: PROSZĘ ZWALNIAJCIE MIEJSCA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 03:06
            po zalogowaniu jest opcja "zrezygnuj". na pewno wielu osobom, ktore czekaja na
            wolne miejsca to pomoze :)

z gory dziekuje za pomoc :)
      • rosquito Re: PROSZĘ ZWALNIAJCIE MIEJSCA !!! 19.07.05, 12:08
        Z SGGW zrezygnowałem zaraz po udostępnieniu tej opcji w Internecie. Szkoda, że gdzie indziej tak nie można...
    • Gość: mela Re: PROSZĘ ZWALNIAJCIE MIEJSCA !!! IP: *.chello.pl 19.07.05, 06:33
      dodam jeszcze dla ułatwienia, że jest to na niebieskim tle słowo "REZYGNACJA".
      Bardzo prosimy! Jeżeli jsteście pewni, że nie będziecie studiować na SGGW
      zwolnijcie miejsce nie ruszając się z domu.
    • Gość: ddd Re: PROSZĘ ZWALNIAJCIE MIEJSCA !!! IP: *.man.polbox.pl 19.07.05, 09:53
    • Gość: ddd Re: PROSZĘ ZWALNIAJCIE MIEJSCA !!! IP: *.man.polbox.pl 19.07.05, 09:54
      popieram apel. Jak się dostałeś wyrejestruj się
    • Gość: mihau Re: PROSZĘ ZWALNIAJCIE MIEJSCA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:25
      moje miejsce juz zwolnione:) na sggw i uw:)
      • Gość: gregor Re: PROSZĘ ZWALNIAJCIE MIEJSCA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:32
        Ja zwalniam na AE i PPT (PWr).
        Życze powodzenia w odwołaniach!
    • Gość: ddd Re: PROSZĘ ZWALNIAJCIE MIEJSCA !!! IP: *.man.polbox.pl 19.07.05, 11:41
      up
      • Gość: 2rx Re: PROSZĘ ZWALNIAJCIE MIEJSCA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:59
        popieram
    • bestshow Re: PROSZĘ ZWALNIAJCIE MIEJSCA !!! 19.07.05, 12:24
      Dzisiaj ostatni etap rekrutacji na SGGW. Proszę wszystkich, którzy nie będą tam
      studiowali a zostali przyjęci złożyli rezygnację (odbywa się to drogą
      internetową). Dziś o 16 zostaną zamkniete listy rankingowe. Proszę o poważne
      potraktowanie mojego apelu. Pozdrawiam.
      • Gość: delia Re: PROSZĘ ZWALNIAJCIE MIEJSCA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:39
        dolaczam sie do prosby bestshow. jezeli mozecie to zwalniajcie miejsca na SGGW :)
    • deedee55 Re: PROSZĘ ZWALNIAJCIE MIEJSCA !!! 19.07.05, 20:08
      A ja proszę tych szczęśliwców którzy dostali sie na kilka wymarzonych
      kierunków, żeby zwalniali miejsca na UMCS, szczególnie na filologii
      angielskiej :) Z góry dziękuję :)
    • Gość: leslie1986 Re: PROSZĘ ZWALNIAJCIE MIEJSCA !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 20:27
      popieram i nie czekajcie na ostatnia chwile z tym. dajcie szanse innym i
      wycofajcie papiery jak najszybciej sie da. :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka