Dodaj do ulubionych

Nazi matki,Nazi ojcowie

25.06.13, 13:35
przeminął na tym POstępowym forum bez echa.Polscy bandyci z AK poznający Zydów po zapachu,oficer Wermachtu powstrzymujący oszalałego Ukraińca od rozstzreliwania ludności cywilnej,wojna,która dla Niemców zaczęła sie latem 1941r,to wszystko jest zgodne z tym co myślą o naszych niemieckich przyjaciołach forumowi historycy.
Może więc trochę zburzę obraz tej sielanki iprzypomnę choćby jak to rycerscy Niemcy uczłowieczali słowiańskich podludzi na Zamojszczyżnie.
wmeritum.pl/70-lat-temu-w-nocy-z-2324-czerwca-1943-roku-rozpoczela-sie-akcja-wysiedlania-zamojszczyzny/
Obserwuj wątek
    • kmdr_rohan Lechowskie Nazi 25.06.13, 13:51
      Jak widzę, Lechowski, uzurpujesz sobie prawo do wskazywania uczestnikom tego forum - o czym mają dyskutować, a o czym nie?
      Ale skoro sobie życzysz, to owszem, też jestem za tym, żebyś wziął karabin i poszedł napaść na Niemcy. Nie żałuj sobie!
      • Gość: kmdr_rohan Re: Lechowskie Nazi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.13, 13:56
        zapominasz tego że, aby być nazistą trza być rasowym niemcem, takim np. jak Pawelka.
    • res-men Re: Nazi matki,Nazi ojcowie 25.06.13, 13:52
      twoja głupota powoduje u mnie agresję - jestem raczej wyjątkowo spokojnym człowiekiem ale wiesz co Lachoś - pie...sz jak tajska ku... i jest to juz niestrwane ...a najgorsze ze pie...sz ( no bo trudno to nazwać wypowiedziami ) bez zamówienia czyli nie pytany - wez ty sie jebnij tym głupim łbem o scianę albo zajmij sie lizanie rowa Jarkowi na telewizorze - twoja głupota poraza
      • Gość: res-men Re: Nazi matki,Nazi ojcowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.13, 14:01
        nie pisz więcej o nazistach, przecie to takie wykształcone oszuści, ....
        nie to co Placy którz mordowali Żydów że w kńcu musieli napaść na Polske aby połozyć kres polskiemu antysemityzmowi, ale nie zawsze wszystkiego dopatrzyli, AK -owcy zatrzymywali pociągi w szczery polu i zamykali wagony....aby Żydów w tych wagonach udusić....
        • res-men Re: Nazi matki,Nazi ojcowie 25.06.13, 15:04
          nie pisz pod moim nikiem takich bredni bo twoja głupota jest zaprzeczeniem człowieczeństwa z łaski swojej
          • Gość: res-men Re: Nazi matki,Nazi ojcowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.13, 15:38
            przepraszam nie jestem gupi, tylko mi sie tak wymskneło,
            poprawiam: prawdziwy Niemiec to prawdziwy nazista, niczym Pawelka!
    • Gość: zecik Re: Nazi matki,Nazi ojcowie IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.13, 14:58
      gdyby u nas byla komuna to taki jak ty dawno zwiedzal i szkolil w survivalu na sybirku.
      • Gość: res-men Re: Nazi matki,Nazi ojcowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.13, 15:40
        przeżyli my komunę i szkopów czyli nazizm, więc dzieciaku nie pieprz o sybirku gdy nie wiesz co to jest
        • Gość: 0erv9vjr9v99tr Re: Nazi matki,Nazi ojcowie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 25.06.13, 20:03
          po oglądnięciu tego kiczu doszedłem do wniosku że każdy niemiec wyssał nazizm z mlekiem matki.
    • Gość: bu oj IP: *.podkarpacki.net 26.06.13, 04:59
      Lechowski Lechowski, jest milion innych problemów w życiu niz ...
      Ale jak chcesz trochę pokipiec z nienawiści to proszę ;d.
      Wojna zaczyna się w 1941 ale dla bohaterów serialu,ot tak to bywa ogólnie w życiu, ze w pewne historie wplątujemy się wcześniej w inne później,każdy z nas ma swoją ścieżkę która wytyczają daty zupełnie inne niż w podręcznikach( mam nadzieje ,ze rozumiesz o co mi chodzi ;)),dla kogos wojna mogla sie zacząc nawet w 44...
      To twoje zestawienie złe AK, dobry oficer Wermachtu, ja wiem bardzo trudno wyjsc poza pewne łatki,zagrania które psychologi ładnie opisuje , ale rozczaruje cie, bo to znowu jak w życiu są dobrzy i źli ludzie(tez tego nie ogarniesz bo ty dzielisz ludzi na lewactwo, żydów, pedałów,patriotów , katolików etc z góry określając jedne grupy jako ok, 2 nie...) i tak jest w tym wypadku, wojna to specyficzne "miejsce", zachowania ludzi sytuacje (tu odsyłam do książek o tematyce wojskowej, pamiętniki żołnierzy ,i koniecznie z dziedziny psychologii pola walki,) dlatego ja nie widzę nic dziwnego w dobry oficerze i złym AK'owcu dlaczego? bo potrze przez pryzmat człowieka jako jednostki, a nie partii, religi, przynależności,wszedzie znajdziesz dobrych i złych ludzi po każdej stronie okopu.
      nie przypinam łaty jak ty i pozostali prości ludzie stad ta cala debata w tv etc...

• lechowski51 Re: oj 26.06.13, 07:45
        ktos tam pisze;
        To twoje zestawienie złe AK, dobry oficer Wermachtu, ja wiem bardzo trudno wyjsc poza pewne łatki,zagrania które psychologi ładnie opisuje , ale rozczaruje cie, bo to znowu jak w życiu są dobrzy i źli ludzie(tez tego nie ogarniesz bo ty dzielisz ludzi na lewactwo, żydów, pedałów,patriotów , katolików etc z góry określając jedne grupy jako ok, 2 nie...) i tak jest w tym wypadku, wojna to specyficzne "miejsce", zachowania ludzi sytuacje (tu odsyłam do książek o tematyce wojskowej, pamiętniki żołnierzy ,i koniecznie z dziedziny psychologii pola walki,) dlatego ja nie widzę nic dziwnego w dobry oficerze i złym AK'owcu dlaczego? bo potrze przez pryzmat człowieka jako jednostki, a nie partii, religi, przynależności,wszedzie znajdziesz dobrych i złych ludzi po każdej stronie okopu.

Nie dzielę ludzi tylko rozróżniam lewaka od konserwatysty a pedała od człowieka mającego normalne preferencje seksualne.A reszta co piszesz to truizmy i demagogia!.Oczywiście,że ludzie dzielą sie na złych i dobrych,łysych i rudych,wysokich i niskich.
        Skoro nie przeszkadzajá Ci w tym filmie AK-o wcy przedstawieni jako prostaczki i antysemici,to ciekaw jestem jak zareagowałbyś gdy Niemcy pokazali Zydów,jako tych co gwałcą Niemki o okradają swoich sąsiadów.
        • Gość: bu Re: oj IP: *.podkarpacki.net 26.06.13, 17:07
          Rozróżniasz? dzielisz, stawiasz linie Ci sa zli bo to pedaly , tamci sa ok bo popierają takie a nie inne poglądy, czarno -biały świat...

Nie nie przeszkadza mi ,ze jakaś grupka podkreślam grupka AK'owcow( to nie jest dukument w ktorym jakis profesor stwierdza tak WSZYSCY żołnierze AK to bylo bydlo) jest przedstawiona jako antysemici i prostaczki bo jestem pewien ,ze i tacy ludzie zasilali szeregi AK i o takich tez trzeba mowić,tylko ,ze my nie potrafimy pokazywać własnej historii od tej 2 ciemnej strony, , Niemcy na nas napadli wiec wszystkie nasze "wystepki "sa usprawiedliwione...
          Ciekawy jesteś ?A jak miałbym zareagować?Przecież i tacy Żydzi na pewno żyli w czasie wojny...
      • Gość: oj bu mamy już efekty niemieckiego filmu, bu zgłupiał.. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.06.13, 07:55
        nie pojmujesz że to jest niemieckie przedstawienie histori0i, Polske pewnie zajeli w celu pomocy żydom a wojne zaczeli dopiero wtedy gdy napadli na sojusznika z którym ratowali żydów przed Polskimi antysemitami...

gratuluję tak głupiutkiego rozumku...
        • Gość: Hans-Berlin Re: mamy już efekty niemieckiego filmu, bu zgłupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.13, 09:42
          Lechowski jesteś tam?
          • Gość: Lechowski51 Re: mamy już efekty niemieckiego filmu, bu zgłupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.13, 09:42
            Jestem bo co?
            • Gość: Hans-Berlin Re: mamy już efekty niemieckiego filmu, bu zgłupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.13, 09:43
              Dołóż Żyda do pieca bo zimno
              • Gość: Lechowski51 Re: mamy już efekty niemieckiego filmu, bu zgłupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.13, 09:45
                Dobra, wezmę grubszego bo się lepiej pali!
                • Gość: Adolf Re: mamy już efekty niemieckiego filmu, bu zgłupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.13, 09:45
                  He, he
              • Gość: Hans-Berlin Re: mamy już efekty niemieckiego filmu, bu zgłupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.13, 09:54
                nazi od Merkel sie łodezwoł
            • Gość: Hans-Berlin Re: mamy już efekty niemieckiego filmu, bu zgłupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.13, 09:53
              bu i jo, czyli Hans dostaliśmy pie.dolca
          • Gość: Hans-Berlin Re: mamy już efekty niemieckiego filmu, bu zgłupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.13, 09:52
            nima ale jezd gupek z Berlina
            • Gość: Hans-Berlin Re: mamy już efekty niemieckiego filmu, bu zgłupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.13, 12:48
              Lechowski a pamiętasz Powstanie Warszawskie?
              • Gość: Lechowski51 Re: mamy już efekty niemieckiego filmu, bu zgłupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.13, 12:49
                No ,te głupki rzucały doniczkami w nasze czołgi.
                • Gość: Adolf Re: mamy już efekty niemieckiego filmu, bu zgłupi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.13, 12:52
                  He, he. Szkoda mi było bomb na nich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka