Dodaj do ulubionych

Wybaczam wam ....

11.07.13, 16:48
mimo ze nie chodzę do koscioła , nie klepię zdrowasiek ani rano ani wieczorem , ze nie wierzę w goscia z zawsze pełną flaszką wina ( lat 33 ) co go zabili zakopali a on wstał i czynił cuda ...co jakiś czas zastanawiam sie nad otoczeniem - teraz pomyslałem o tych wszystkich trollach obrzucających sie tu wyzwiskami w h... wie jakim celu ...czasami i trafia to we mnie - nie chowam do was urazy i postanawiam wam wybaczyć - otóż wybaczam wam ... uroczystosci z tej okazji mozecie odbyć w kazdym miejscu tylko nie chlejcie za duzo ale zawsze zostawiajcie sowite napiwki w imię mojego wybaczenia ...
Obserwuj wątek
    • wielka_cipa Re: Wybaczam wam .... 11.07.13, 16:59
      nie h..., tylko ch... ;)
      • res-men Re: Wybaczam wam .... 11.07.13, 17:37
        Kurcze - chcialbym ci odpisać " dziekuję za poprawkę Wielka Cipo " bo nie jestem wprawiony w tych słowach ale twój nik odmieniany w tej formie zmusza mnie do obrażania cie choć tego nie chce :-) straszny jest :-)
    • rz-e Re: Wybaczam wam .... 11.07.13, 16:59
      nie potrafisz zyc bez zadym i smrodu szamba. marna ta prowokacja
      • res-men Re: Wybaczam wam .... 11.07.13, 17:04
        to nie prowokacja - to odruch miłosierdzia wobec bliźniego - nie musisz klękać pisząc do mnie
        • rz-e Re: Wybaczam wam .... 11.07.13, 17:13
          res-men napisał:

> to nie prowokacja - to odruch miłosierdzia wobec bliźniego - nie musisz klękać
          > pisząc do mnie

lecz sie. najwiekszy troll tego forum i wybacza no qu....a poje...ny
          nie dziw sie ze gadac nikt z toba nie chce ja tez sie brzydze

THE END
          • res-men Re: Wybaczam wam .... 11.07.13, 17:15
            ale gadasz chyba najwięcej z wszystkich ...mimo ze co chwilę piszesz ze nie gadasz ze mną - w sumie zachowujesz sie jak jebnięty w łepek ale jestes sympatyczny - jestem jak narkotyk nie ?
            • lechowski51 Re: Wybaczam wam .... 11.07.13, 17:24
              Niedługo ogłosisz się Napoleonem...
              • res-men Re: Wybaczam wam .... 11.07.13, 17:30
                Napoleon to był Pan PIKUŚ wobec mnie !!! a mysląc po twojemu nie był lewakiem albo bolszewią ?
                • Gość: res Re: Wybaczam wam .... IP: *.rzeszow.vectranet.pl 11.07.13, 19:45
                  Boszzzzzz łowca to był szczyt megalomani, ale miał choc klase i logike. A ty dawno prześcignąłeś wałesę w megalomanii i masiarewicza w reszcie.
                  • Gość: zonk Re: Wybaczam wam .... IP: *.opera-mini.net 11.07.13, 20:23
                    łowca nie miał klasy i jest bucem.gosc ma przynajmniej dystans do siebie i poczucie humoru i widac ze sie swietnie wami bawi a wy sie pienicie jak dzieci:-)
                    • rz-e Re: Wybaczam wam .... 11.07.13, 20:54
                      Gość portalu: zonk napisał(a):

> gosc ma przynajmniej dystans do siebie

i to ogromny. tak wielki ze juz nie wie co pie...li

i pocz
                      > ucie humoru

aha to sie teraz humor nazywa. ide sluchac pijaczkow pod sklep ale sie obsmieje

panie opera-mini.net ;D
                      • Gość: kftuedghjd Re: Wybaczam wam .... IP: *.opera-mini.net 11.07.13, 21:16
                        resmen to przypal ale to ze rz-e to łowca wyczuł bezblednie,ostatni wpis to udowadnia
    • rzewuski1 Re: Wybaczam wam .... 11.07.13, 17:29
      A ja nie wybaczam.
      • res-men Re: Wybaczam wam .... 11.07.13, 17:33
        Nie przypominam sobie abys my sie skonfliktowali ...masz co wybaczać ?
        • rzewuski1 Re: Wybaczam wam .... 11.07.13, 17:38
          tak ogólnie do wszystkich
    • rz-e Re: Wybaczam wam .... 11.07.13, 17:35
      nie karmic trolla
      • res-men Re: Wybaczam wam .... 11.07.13, 17:39
        " nie dziw sie ze gadac nikt z toba nie chce ja tez sie brzydze

THE END "

to twoje słowa nie ?

miej twarz ...choć namiastkę ...i nie popierduj
        • des4 Re: Wybaczam wam .... 12.07.13, 08:48
          nie wierzę w goscia z zawsze pełną flaszką wina ( lat 33 ) co go zabili zakopali a on wstał i czynił cuda

jakie to zajebiste, luzackie i młodzieżowe :)))
    • Gość: res-men Re: Wybaczam wam .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.13, 09:23
      również was przepraszam za to że jestem stary głupi idiota... tylko że to rodzinne, więc przepraszam również za rodziców...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka