Dodaj do ulubionych

Dobry bioenergoterapeuta w Rzeszowie

15.07.13, 16:05
Szukam dobrego bioenergoterapeuty w Rzeszowie który by pomógł mi wyleczyć tarczycę.
Proszę na namiary i jakieś opinie komu już pomógł.
Obserwuj wątek
    • Gość: kret Re: Dobry bioenergoterapeuta w Rzeszowie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 15.07.13, 16:41
      Na trzy zdrowaśki do pieca.
      U boszobora byles?
      • Gość: kret Re: Dobry bioenergoterapeuta w Rzeszowie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 15.07.13, 16:51
        *bylas
        Przejrzalem Twoje posty. Wiem, ze jesteś po studiach. Nie powinnas mieć problemów w dostaniu się do pieca...
        tinyurl.com/po35d46
    • res-men Re: Dobry bioenergoterapeuta w Rzeszowie 15.07.13, 16:51
      ksiądz murzyn na NArodowym nie pomógł ? ponoć nie mogą sie doliczyć kilku umrzyków na cmentarzach ...
    • kasia.kochanowska Re: Dobry bioenergoterapeuta w Rzeszowie 19.11.13, 21:36
      dazy9 napisała:

> Szukam dobrego bioenergoterapeuty w Rzeszowie który by pomógł mi wyleczyć tarcz
      > ycę.
      > Proszę na namiary i jakieś opinie komu już pomógł.

a nie myslalaes, zeby znalezc kogos ktor moze wykonac przkaz energii bez koniecznosci spotylkania sie bezposreedniego? Ja mialam taki kontakt i byl to Ezoteryk Kosma. Efekt jego pracy byl zniewalajacy :) Jakby co to sluze pomoca;)
    • Gość: S.S. O Boże! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.13, 09:37
      Zrób badanie TSH (kilkanaście złotych). Wynik pokaże, czy masz nadczynność, czy niedoczynność. A potem wybierz się do DOBREGO endokrynologa. Wizyta prywatna 80-120. Na fundusz trzeba czekać (minimum kilka tygodni, zależy od miasta i doktora).
      Nieuków i szarlatanów omijaj szerokim łukiem!!!! G... Ci pomogą!
      I pamiętaj: zostawiony bioenergo-coś tam coś tam guzek zdąży zezłośliwieć! A wtedy - kaplica.
      Przemyśl to!!!

hrabia Szczydowazy Sradoniecki

A swoją drogą - skąd to się bierze u - zdawałoby się - myślących ludzi w XXI wieku?!!!
      • kasia.kochanowska Re: O Boże! 20.11.13, 19:44
        Gość portalu: S.S. napisał(a):

> Zrób badanie TSH (kilkanaście złotych). Wynik pokaże, czy masz nadczynność, czy
        > niedoczynność. A potem wybierz się do DOBREGO endokrynologa. Wizyta prywatna 8
        > 0-120. Na fundusz trzeba czekać (minimum kilka tygodni, zależy od miasta i dokt
        > ora).
        > Nieuków i szarlatanów omijaj szerokim łukiem!!!! G... Ci pomogą!
        > I pamiętaj: zostawiony bioenergo-coś tam coś tam guzek zdąży zezłośliwieć! A wt
        > edy - kaplica.
        > Przemyśl to!!!
        >
        > hrabia Szczydowazy Sradoniecki
        >
        > A swoją drogą - skąd to się bierze u - zdawałoby się - myślących ludzi w XXI
        > wieku
        ?!!!

Ale nikt tutaj nie przekresla medycyny. Chodzi o to, ze w wielu przypadkach lekarze nie wiedza co zrobic i to nie jest efekt zacofania, ze ktos idzie do bioenergoterapeuty. Widzisz w zyciu sa takie momenty, w ktorych myslisz, ze juz nie dasz rady z bolu. Glowa w moim przypadku jest takim elementem ciala, ze lekarze rozkladaja rece. Kiedys przeczytalam fajna wypowiedz neurologa, ze po urazie glowy lub wylewie lub... nie powinno sie ratowac takich ludzi, bo dla nich to juz tylko cierpienie. I tak trafilam do bioenergoterapeuty, a leczylam sie nawet w szpitalu w Szwajcarii. No wiec to nie zacofanie, to bezradnosc... Kiedys myslalam podobnie, ale doszlam do takiego momentu, w ktorym moj swiat sie przewartosciowal...
        • Gość: S.S. Re: O Boże! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.13, 10:02
          "Nadzieja umiera ostatnia"?
          Dobra, w porządku. Nie od dziś wiadomo, jakie znaczenie w terapii ma samo nastawienie pacjenta. Stąd sukces "samoleczenia".
          Ale, na miły Bóg! babka pisze o t a r c z y c y! To jest konkretny narząd, o którego chorobach wiadomo praktycznie wszystko. Jego schorzenia to niedostatek albo nadmiar hormonu - tyroksyny. Jeśli tarczyca wydziela jej za dużo - najczęściej leczy się radioaktywnym izotopem jodu. Jeśli za mało, to (w zależności od wieku chorego - na stałe, albo do pewnego czasu) podaje się brakującą dawkę tyroksyny (Eltrox, Euthyrox i podobne nazwy handlowe).
          Jeśli jest guzek - robi się biopsję, czy zmiana nie jest złośliwa (rak). Jego usunięcie jest dla fachowców proste, jak futerał na cep.
          A o działalności bagna pod nazwą bioenergoterapeuci wiem niemało - z niejakim Harrisem (zapoczątkował tę zarazę w Polsce) włącznie. Miałem okazję poznać go osobiście, jakby z drugiej strony - przyglądając się organizacji spędów zwanych seansami.
          Ludzie, otrząśnijcie się! Wystarczy jedna Bashobora!!!

• mal49 Re: O Boże! 21.11.13, 10:16
            hrabia mądrzy się o leczeniu, a nam chodzi o w y l e c z e n i e !
            • kasia.kochanowska Re: O Boże! 21.11.13, 10:24
              mal49 napisała:

> hrabia mądrzy się o leczeniu, a nam chodzi o w y l e c z e n i e !

o wlasnie zgdzam sie z Toba. Madrze o leczeniu, ale... W kazdym razie czasem najprostrze choroby staja sie bariera nie do przejscia....
    • mal49 Re: Dobry bioenergoterapeuta w Rzeszowie 20.11.13, 09:37
      dazy9 napisała:

>... wyleczyć tarczycę.

Sprawdź pocztę na gazeta.pl - jest podpowiedź.
      • Gość: chwast Re: Dobry bioenergoterapeuta w Rzeszowie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 21.11.13, 10:19
        "Nadzieja umiera ostatnia"?

Chyba się, kolego, nadmiernie angażujesz. Probujesz zaszczepić racjonalne myslenie osobom, ktore nie maja narzadu umożliwiającego podjecie takiej czynności. Krzywa Gaussa ilustruje teze, ze zawsze jakiś procent będzie poza marginesem skutecznej terapii, z takich albo innych powodow.
        Twoje szlachetne zaangażowanie trafia dokładnie w proznie...
        • mal49 Re: Dobry bioenergoterapeuta w Rzeszowie 21.11.13, 10:47
          Gość portalu: chwast napisał(a):

> "Nadzieja umiera ostatnia"?
          >
          > Chyba się, kolego, nadmiernie angażujesz. Probujesz zaszczepić racjonalne mysle
          > nie osobom, ktore nie maja narzadu umożliwiającego podjecie takiej czynności. K
          > rzywa Gaussa ilustruje teze, ze zawsze jakiś procent będzie poza marginesem sku
          > tecznej terapii, z takich albo innych powodow.
          > Twoje szlachetne zaangażowanie trafia dokładnie w proznie...

poza krzywą Gaussa istnieje jeszcze coś takiego jak kultura i życzliwość, które nie bazują na intelekcie, a bardzo ułatwiają życie
          • kasia.kochanowska Re: Dobry bioenergoterapeuta w Rzeszowie 21.11.13, 10:54

> poza krzywą Gaussa istnieje jeszcze coś takiego jak kultura i życzliwość, które
            > nie bazują na intelekcie, a bardzo ułatwiają życie
            >

jezeli wsyzstko racjonalnie by wytlumaczyc, to swiat bylby bez niespodzianek :) a kultura i zyczliwosc to malo spotykane w dzisiejszych czasach... wiec sie bardziej docenia...
          • Gość: chwast Re: Dobry bioenergoterapeuta w Rzeszowie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 21.11.13, 10:54
            Krzywa Gaussa dotyczy, jak widać, rowniez intelektu...
            • Gość: S.S. Re: Dobry bioenergoterapeuta w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.13, 11:04
              Nie odmawiam intelektu również osobom, które piszą "najprostRZe". Dowiedziałem się przy okazji, że kultura i życzliwość nie bazują na intelekcie! Czyli to sprawa instynktu?!!!
              Nie będę się zagłębiał w meandry językowej poprawności i rozbierał na czynniki pierwsze różnicę między "leczyć" a "wyleczyć". Jeśli ktoś uważa, że bioenergoterapeuta WYLECZY, a lekarz tylko LECZY, to nie mamy o czym rozmawiać.
              Ja wiem swoje, również z autopsji. Udało mi się wygrać z rakiem, bo poszedłem do lekarza (nie jednego zresztą). Mój dobry znajomy, który zaufał podpowiedziom zielarzy, bioenergoterapeutów i sprzedawców vilcacory od kilku lat wącha kwiatki od spodu.
              Każdy ma prawo wyboru. Ja tylko chciałem dobrze. Nie moje małpy - nie mój cyrk.

• kasia.kochanowska Re: Dobry bioenergoterapeuta w Rzeszowie 21.11.13, 11:16

> Każdy ma prawo wyboru. Ja tylko chciałem dobrze. Nie moje małpy - nie mój cyrk.
                >
                > hrabia Szczydowazy Sradoniecki

kazdy chce dobrze. Wiec kazda porada jest wartosciowa:)
              • mal49 Re: Dobry bioenergoterapeuta w Rzeszowie 21.11.13, 11:22
                wiara czyni cuda, także wiara w lekarzy;)
                prawo wyboru zostało mi narzucone pomiędzy szpitalem, przychodnią, prywatnym gabinetem;
                wszystko inne to szarlataneria, podobnie jak np.medycyna chińska, tybetańska, ziołolecznictwo - też kuglarstwo?
              • mal49 Re: Dobry bioenergoterapeuta w Rzeszowie 21.11.13, 11:36
                S.S.:
                > Dowiedziałem się przy okazji, że kultura i życzliwość nie bazują na intelekcie! Czyli to sprawa instynktu?!!!

Nie. Tylko dobrego wychowania.
                --------------
                ;-)
                • Gość: S.S. Re: Dobry bioenergoterapeuta w Rzeszowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.13, 11:41
                  Dobre wychowanie pozbawione intelektu to moim skromnym zdaniem TRESURA.

;)
                • Gość: olex Re: Dobry bioenergoterapeuta w Rzeszowie IP: *.host.mega-net.pl 29.01.14, 20:03
                  świadectwo byłego bioenergo coś strasznego cała prawda nie ma żadnej enrgi, mocy itd www.youtube.com/watch?v=S5q7HM6J-Rk
                  • 3ania2013 Re: Dobry bioenergoterapeuta w Rzeszowie 02.03.15, 13:27
                    Tak pisze ks.Mieczysław Maliński

www.malinski.pl/?inc=read&id=325
                    Świadectwo jak leczył się polski papież

Chciałem Karola ratować. Pomyślałem: Jeżeli nie skutkują lekarstwa, to może odniosą skutek metody niekonwencjonalne. Uprosiłem księdza biskupa Dziwisza o prywatną audiencję u Papieża dla znanego mi bioenergoterapeuty. Zgodził się. Przyjechałem z nim do Rzymu. Doprowadziłem do Pałacu Apostolskiego. Oddałem w ręce księdza biskupa.
                    - No i jak się to odbyło? A przynajmniej z jakim skutkiem?
                    - Potem już nie wypytywałem ani jednej, ani drugiej strony o przebieg audiencji. Obserwowałem nadal postępowanie Papieża. Podobnie było za drugim razem.
                    - To był i drugi raz?
                    - A tak.
    • annabruzda Re: Dobry bioenergoterapeuta w Rzeszowie 04.05.22, 01:49
      Chciałam wyrazić swoje najwyższe podziękowanie mojemu bioenergoterapeucie panu Julianowi Rozwadze, który przywrócił mnie do życia, natchnął we mnie nowe siły, spokój i radość życia. Obecnie mam tyle energii, że mogę bez uszczerbku dla siebie dzielić się z bliskimi energią oraz znajomymi.

Moje uzdrowienie natchnęło mnie, aby podzielić się tym z innymi, którzy też mogą skorzystać! Powinniśmy być wdzięczni i dzielić się tym z innymi.

Dlatego polecam tego znakomitego specjalistę w dziedzinie Uzdrawiania na odległość, zrównoważonego człowieka, wyporomieniowującego z siebie miłość, która uzdrawia na wszystkich poziomach.

Jego diagnozy z Aury, są znakomite i odsłaniają ukryte przyczyny naszych niedomagań, pokazują trafne rozwiązania naszych problemów.

Kontaktujcie się ze mną - annabruzda@gazeta.pl, wyjaśnię i pomogę skontaktować się z panem Julianem Rozwagą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka