Dodaj do ulubionych

Buc Lechowski udaje że myśli.

23.07.13, 15:42
A on tylko wkleja.
Obserwuj wątek
    • e_w_a_21 Re: Buc Lechowski udaje że myśli. 23.07.13, 15:54
      I to są skutki wąchania kleju.!
      • kmdr_rohan Re: Buc Lechowski udaje że myśli. 23.07.13, 16:06
        Pewnie ma stare zapasy Butaprenu ;)
        • Gość: Prześmiewca Re: Buc Lechowski udaje że myśli. IP: *.play-internet.pl 23.07.13, 21:09
          Pozwólcie mu pisać nie stresujcie redaktorka.
          Nadejdzie dzień, spojrzy do rozporka i stwierdzi.
          To wszystko co napisałem, jest jak to co widzę.
          Małe , cienkie i na dodatek śmierdzi.
    • Gość: HotTen Re: Buc Lechowski udaje że myśli. IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.07.13, 22:31
      To tylko dzisiejsze "złote myśli" Lechowskiego51. "Dziesiątka", ale jeszcze nie zamknięta...

"Chcesz być nie Kaziem(sic!), to dzięki Krzysiowi Grodzkiemu będziesz sobie mógł zafundować taką postępową zmianę.Znudziło Ci się naprawianie roweru,koszenie trawników,odpowiedzialność za Twoja rodzinę,od jutra zgodnie z prawem będziesz mógł zmywać naczynia,malować brwi i depilować wstrętne włosy z barków i piersi.":-)

"Powstaje pytanie :skąd taka ogromna nienawiść do Polaków, czy to Ukraińcy są z natury źli czy Lachy mają coś na sumieniu?" (sic!)

"Jestem PISowskim idiotą, umiem wklejać i jestem z tego dumny !" (sic!)

"Z Tobą chłopie jest co raz gorzej,bądz też Twoja głupota uaktywnia się w upalne dni." (sic!)

"SPOkojna Twoja rozczochrana!.Niestety PiS nie ma z kim przegrać..." (sic!)

"Przecież wiesz,że z prostakami i chamami nie rozmawiam." (sic!)

"Senat wymaga przebudowania.Powinni się w nim znależć rekotorzy(?) najlepszych polskich uczelni,wybitni prawnicy i naukowcy a też np 10% miejsc powinna mieć polska diaspora żyjąca od Chicago do Tobolska." (sic, czy to przypadkiem nie Pietrzak?)

"Nie jestem biblistą,stąd też nic nie wiem o rożnicach w Dekalogu z katechizmu KK i Pisma Sw."

Bp tarnowski Wałęga naciskał na Witosa aby zlikwidował swoje ludowe gazety,które uważał za zbyt radykalne.Na spotkaniu z nim dzielny Witos powiedział coś takiego-Od spraw wiary i moralności jest Jego Emenencja(sic!),od polityki jestem ja.

Krótko o Dmowskim.Dzięki niemu a wcześniej Popławskiemu… (rzecz jasna, wklejka z ponad stu stroniczek!)
      • lechowski51 Re: Buc Lechowski udaje że myśli. 24.07.13, 08:37
        Jak kazdy kłamczuszek powklejałeś część moich wypowiedzi oraz jakiegoś idioty i wydaję Ci się,że zabłysłeś przed forumowymi Głupimi Jasiami.
      • kmdr_rohan Re: Buc Lechowski udaje że myśli. 24.07.13, 08:37
        Zbieraj, zbieraj. Kiedyś wydasz "Brązową książeczkę" myśli Lechowskiego. Będzie to książka o niczym. ;)
        • lechowski51 Re: Buc Lechowski udaje że myśli. 24.07.13, 08:51
          Wypowiedzi największego po za resmenem geniusza tego forum z paru ostatnich ostatnich dni;

Pewnie ma stare zapasy Butaprenu

A on tylko wkleja.

Kościuszki 18? Bardzo dobre miejsce dla PiSu.

Żegnaj Gregor!
          ...dowidzenia.

A kiedy była ta rekonstrukcja w Jedwabnem? Masz może linka?

Może opowiedz mi najpierw, co takiego wspaniałego powstało ostatnio w Rzeszowie?
          Czekam.

Bardzo ostrożnie.

A usłużny głupek bohatersko broni ratusza.
          • kmdr_rohan Re: Buc Lechowski udaje że myśli. 24.07.13, 08:58
            Lechowski c.h.u.j.k.u mały, nie wysilaj się. Nie czytam cię, będę tylko głosił SŁOWO o tobie. I obrażał cię tak, jak ty obrażasz wszystkich innych na tym forum.
            • Gość: ortylion Re: Buc Lechowski udaje że myśli. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.13, 09:27
              Idioty się nie da obrazić. Sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.
          • Gość: kamandir Lechowski my love IP: *.dynamic.mm.pl 24.07.13, 09:00
            I need you so , come back to me.
            • Gość: kamandir-exexlowca Re: Lechowski my love IP: *.dynamic.mm.pl 24.07.13, 09:23
              I wil be back
    • Gość: HotTen2 Re: Buc Lechowski udaje że myśli. IP: *.rzeszow.hypnet.pl 24.07.13, 22:33
      „Do forumowych prostaków i chamów (…) aby sie z takimi jak Ty, debilami POrozumieć.”

„Uważasz,że od tego wsiowego głupka otrzymasz jakąkolwiek densową odpowiedz(…)

„Wobraz sobie,że do 1492 roku odkrył Amerykę.(…)

„Nikt rozumny nie twierdzi,że na przestrzeni 2000 lat kościół/kościoły/ nie popełniały błędów.”

„Dla chrześcijan znajomość Biblii jest istotna.Nie na tyle jednak aby poprzez jej znajomość oceniać,kto jest złym a kto jest dobrym chrześcijaninem.Moja babcia posługiwała sie tylko książeczką do nabożeństwa a była cudowną i dobrą kobietą.”

„Naszą,bo niej żyjesz Ty i ja.”

„Emancypacja kobiet",czyli kobiety na traktory,to idiotyzm i działanie wbrew kobiecości i roli kobiety na tej ziemi.”

„Rozwój nauki i technologii dotyczy przede wszystkim cywilizacji łacińskiej w której żyjesz a dokonał sie na uniwersytetach założonych i prowadzonych przez Jezuitów,Benedyktynów i innych chrześcijan.”

„Pismo Sw znam na tyle ile jest mi potrzebne do wyznawania mojej wiary.”

„Ona tańczy i udaje śpiewać wygina się też na rurze a warszawski Salon POucza polactwo,że to juz nie obciach.”
      • Gość: ortylion Piękne! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.13, 09:56
        Antologia złotych myśli lechowskiego buraka. On myśli, że myśli.
    • Gość: HotTen3 Re: Buc Lechowski udaje że myśli. IP: *.rzeszow.hypnet.pl 25.07.13, 21:53
      To już 3. edycja złotych myśli Lechowskiego51. Tylko z dnia dzisiejszego. Składnia, ortografia i interpunkcja zgodne z oryginałem.

„Nie czytałeś od dawna,bo od dłuższego czasu tą chamską kreaturę omijam z daleka.”

„(…) POdobnie jak Tuska debata z Gowinem od której panicznie ucieka.”

„Przecież on wie,że z chamami takimi jak on nie rozmawiam.”

„Mnie nie bawi obrzucanie ch..jami i bucami”

„To się Tadziu do tej "inscenizacji" gloryfikującej ukraińskich SS-manów z SS Galizien po prostu odnieś.Tyle albo aż tyle!”

„Wiem Tadziu,ze Ty ukraiński wrażliwiec (…)

(…) budowanie ukraińskiej świadomości narodowej na zbrodniach rzezników z UPA i SS Galizien…”

„tak jeszcze niedawno kochało grubego Rysia Kalisza….

„...a w piaskownicy oczy i uszy wszyscy maja zasypane piaskiem.”

„Nie widza,nie słyszą i nie myśla,bo od niedorozwiniętych intelektualnie dzieci nie można przeciez wymagać chociaż krzty racjonalności.”
      • Gość: ortylion Się uzbiera... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.13, 09:47
        na jakiś tomik - "Aforyzmy - paroksyzmy (myślowe).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka