Dodaj do ulubionych

Prezes nie ma prawa jazdy

31.07.13, 14:18
a dyskutuje o autostradach ...nie ma rodziny a mówi jak zyc ...co to ma znaczyć ????
Obserwuj wątek
    • e_w_a_21 Re: Prezes nie ma prawa jazdy 31.07.13, 14:23
      Za to ma kota i mówi o seksie-)
      • Gość: ortylion Re: Prezes nie ma prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.13, 14:30
        Prezes właściwie NIC nie ma, a mówi o WSZYSTKIM. Równie mądrze i KĄpetentnie (błąd jest świadomy i nawiązuje do słynnego Dziękuję za objat).
    • rz-e Re: Prezes nie ma prawa jazdy 31.07.13, 14:42
      nastepna rewelacja na miare odkrycia rohana ze lechos sam do siebie pisze posty i ma z nim inne stosunki. szczerze gratuluje dobrze spozytkowanej energii
      • res-men Re: Prezes nie ma prawa jazdy 31.07.13, 14:56
        wypie...j z pod mojego wątku!!!!
        • Gość: krytykant Re: Prezes nie ma prawa jazdy IP: *.static.sl-net.pl 31.07.13, 22:14
          > wypie...j z pod mojego wątku!!!!

AGH to kolega kończył od strony górnika, czy hutnika?
    • Gość: res-men Re: Prezes nie ma prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 15:01
      nie ma cennego odbytu a chodzi do kibla....
      • Gość: prawdziwy_olo Res-men czyści mu fujare po wizycie w WC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.13, 22:58
        Naprawdę słyszałem , ze ci to świetnie idzie . Skąd masz takie doświadczenie kloaczne ?
        Ile bierzesz za polerkę ?
        • Gość: konrad Re: Res-men czyści mu fujare po wizycie w WC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.13, 23:13
          Im człek starszy tym bardziej wraca wspomnieniami do dzieciństwa.
          Prezesa pamiętam z lat sześćdziesiątych jak z bratem kradł księżyc.
          Trochę się wtedy tą kradzieżą przejąłem ale do dzisiaj księżyc jest na swoim miejscu.
          Donalda zapamiętałem jako niesfornego ptaka ale nie przypuszczałem że takie spustoszenie zrobi w domu moim tym rządzeniem swoim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka