res-men 07.08.13, 13:28 www.fakt.pl/sniadek-lata-z-Sejmu-do-domu-samolotem-sniadek-lata-co-trzy-dni-,artykuly,224391,1.html - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - łączę serdeczności dla Ciebie i Twojej Rodziny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
res-men Re: nie karmic trolla 07.08.13, 14:17 widzisz rze -jestes pierwszy :) gratuluję !!! ;-) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - łączę serdeczności dla Ciebie i Twojej Rodziny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: nie karmic trolla 07.08.13, 14:37 res-men napisał: > widzisz rze -jestes pierwszy :) gratuluję !!! ;-) bardzo sie ciesze i dziekuje. od dzis bede wklejal twoj tekst zeby ludzie wiedzieli po co istniejesz na tym forum i jakie masz motywacje. Autor: res-men ☺ 07.08.13, 14:13 ja mam w dupie selekcjonowanie bladych fiutów takich jak ty - sami sie selskcjonują - narazie dostarczasz mi powodu do usmiechu bo cokolwiek napiszę z zasady jestes pierwszy z rozdartym dziobem ...i zawsze jestes niezawodny więc po co selekcjonować jak scigacie sie kto pierwszy i głupszy a ze jestes najgłupszy zawsze wygrywasz - selekcja dokonuje sie sama - nikt poważny nie będzie pisał w tak durrnych wątkach tylko idioci - zakładam je dla was i oto jestescie Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: nie karmic trolla 07.08.13, 14:38 > selekcja dokonuje sie sama - nikt poważny nie będzie pisał w > tak durrnych wątkach tylko idioci - zakładam je dla was i oto jestescie poza tym pierwszy raz widze trolla ktory sam sie przyznaje ze jest trollem i jeszcze sie z tego cieszy jak wioskowy glupek do proboszcza Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: nie karmic trolla 07.08.13, 14:43 a wklejaj , donoś , denuncjuj jak agent tomek nawet - w koncu wiecej ludzi zobaczy jakim scierwem jestes - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - łączę serdeczności dla Ciebie i Twojej Rodziny ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Tomek Re: nie karmic trolla IP: *.246.66.111.skyware.pl 07.08.13, 15:08 Ktoś mnie potrzebuje? Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: nie karmic trolla 07.08.13, 15:12 Gość portalu: agent Tomek napisał(a): > Ktoś mnie potrzebuje? Kolega res-men na razie chyba tylko sprawdza łączność. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_21 Re: obrońca biednych :-) heh heh heh 07.08.13, 13:56 To jest taki sam obciach jak Gowin w garniturze na plaży i w smażalni ryb albo Ferenc z łopatą i hełmem rozpoczynający jakąś tam budowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy_olo Nie karmoć trolla--" e_w_a" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.13, 14:59 To jest wiadomośc niczym informacja od ewy " poczetej" z peknietego kondoma Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Multinickowy głupek rozpoczął popołudniową sesję 07.08.13, 15:01 Będzie wesoło. Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_21 Re: Multinickowy głupek rozpoczął popołudniową se 07.08.13, 15:13 Oj widać, że warsztaty terapii zajęciowej właśnie się pokończyły i towarzystwo wróciło do domu. Tylko gdzie jest Lechowski ? Niepokoję się o niego !! Odpowiedz Link Zgłoś