Dodaj do ulubionych

"Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziewcz...

12.08.13, 12:23

Robicie z tych kierowców roboty - ma być usmiechnięty , cudowny , pachnący i jak najbardziej uprzejmy a to są zwykli ludzie przemęczeni pracą pracujący pod wielką presją którzy mogą mieć prywatnie problemy , kłopoty , głupią zonę albo tesciową co pije - odrobinę zrozumienia z kazdej strony - w koncy te dwa czy trzy złote na bilet nie oznacza ze jest to niewolnik ...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

łączę serdeczności dla Ciebie i Twojej Rodziny ;-)
Obserwuj wątek
    • rz-e Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 12.08.13, 12:33
      Autor: res-men ˘ 16.07.13, 18:08
      popraw ten komin na swojej ziemiance bo przed zimą ci ptaki nasrają i posprzątaj trochę zagrodę bo zrobię przejeżdzając zdjęcie i wstawię tu aby pokazać jakiś szlachcic co wodę ze studni w 21 wieku nosi wiadrem ze studni
    • Gość: Bo Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.multinet24.pl 12.08.13, 13:21
      Coś mądrego napisał, bo ni h...a nie kapuje. Tak kierowca ma być profesjonalistą, a swoje problemy zostawić w domu, jeśli tego nie potrafi to niech zostanie w domu! Pacanie jeden.
      • res-men Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 12.08.13, 13:25

kolejny kurturarny :-)

• Gość: Thorgal Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.rzeszow.vectranet.pl 12.08.13, 14:12
      Czy to kierowca czy pani na kasie w hipermarkecie czy ochroniarz policjant strazak itd.
      W każdej pracy masz byc profesjonalistą w swoim zawodzie. I co mnie obchodzi że ten kierowca miał zły dzień żona go olała czy nie dopił wódki z kolegą itd. Skoro jest w pracy reprezentuje tez i mpk i ma być miły i kulturalny. Ja tez moge miec gorszy dzień w pracy a oczekuje sie ode mnie że będę uprzejmy i uśmiechnięty
      • Gość: jaga Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 15:10
        Profesjonalisto, a gdzie w tym niby zdaniu przecinki i kropka!
      • Gość: Julia Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.rzeszow.vectranet.pl 12.08.13, 15:40
        A gdzie ty thorgal niby pracujesz, że oczekują od ciebie uśmiechu? Z tymi zepsutymi zębami? Ostatnio zauważam ,że coraz częściej ludziska sobie używają na kierowcach, nic im nie pasuje. Jednym zimno , innym gorąco. Pretensje o wszystko, dla zasady i po kierowcach. A dlaczego nikt nie podskoczy do chuliganów czy pijaków w autobusach? Bo boi ,że dostanie w pysio, ale wie że od kierowcy nic mu nie grozi- dlatego...
        • res-men Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 12.08.13, 15:44

zawsze mozecie go zabić - bo macie zły dzien ...co ten pis z ludzi zrobił ...

• rz-e Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 12.08.13, 15:50
            res-men napisał:

>
            > zawsze mozecie go zabić - bo macie zły dzien ...co ten pis z ludzi zrobił ...
            >
            > - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
            Autor: res-men ˘ 11.07.13, 11:45
            jakkolwiek lubię ludzi to poziom tego osobnika uwalnia we mnie chęć przjebania mu bejzbolem
            • Gość: wit58 Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 17:26
              Po tym co napisałeś nie wierzę, że lubisz ludzi. I słowo i oręż mówią same za siebie
              • Gość: pisul Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.res.pl 12.08.13, 17:34
                Ludzie w tvn widza Niesiolowskiego i mysla ze to norma. Taka forma artykulowania a raczej szczekania na rozmowce.

Kierowca zachowal sie zle ale warto dowiedziec sie co druga strona ma do powiedzenia. Czym to tlumaczy.

Moze z rana jak mijal chamobusem swoj dom nakryl zone ze smieciazem frakcji suchej? Moze o brzasku jak sie spieszyl do pracy przy wyjezdzie z garazu rozjechal swojego pieska a wracajac po zapomniane 2 sniadanie poprawil w kotka?

... tylko zkrzyczal a mogl zgwalcic tak ze sa plusy!
                • Gość: pisul Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.res.pl 12.08.13, 17:43
                  Moze sie dowiedzial ze corka jest galerianka w Castoramie?
                • Gość: gramofon Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.opera-mini.net 12.08.13, 19:02
                  ...a może wjechał w idiotę "pisula" gdy ten zapijjaczony nierób spał na jezdni i dlatego miał spóźnienie?

Tylko dlaczego na zdjęciu ewidentnie jest pulpit tramwaju? Jakaś zapowiedź?
                  Może niedługo kierowcy w Rzeszowie sami przestaną wrzeszczeć na pasażerów?
                  Może niedługo dołączą do nich motorniczy rzeszowskich tramwajów?
                  • gladysek Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 12.08.13, 19:55
                    Rzeszow to wylegarnia jajcarzy. Na forum jest was kilkoro a walicie sie po ryjach ile wlezie, szarpiecie klami slabszych, nic wam nie pasuje , kazdy jest najmadrzejszy; wiec czego wy oczekujecie na ulicy w autobusie czy u lekarza, przeciez to tacy sami ludzie jak wy; troche matolkowate, troche zarozumiale, chamskie i przekonane o swojej wyjatkowosci. Usprawiedliwia was tylko fakt ze wegetujecie na obrzezach Europy a moze to juz Azja ? Wiec dajcie przyklad kultury, oglady towarzyskiej, wyrozumialosci i tolerancji; tutaj na forum i to od zaraz. Pokazcie ze Rzeszow "kulturom" stoi.
                    • Gość: pisul Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.res.pl 12.08.13, 21:21
                      Tyle madrych slow widzialem ostatnio jak mi w wc zabraklo papieru toaletowego i podtarlem sie kartka po kartce calym tomikiem poezji Szymborskiej
              • rz-e Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 12.08.13, 21:36
                Gość portalu: wit58 napisał(a):

> Po tym co napisałeś nie wierzę, że lubisz ludzi.
                > I słowo i oręż mówią same za siebie

wybacz, ale to nie moje slowa. ja tylko cytuje res-mena. trolla ktory dzis przez chwile chcial udawac grzecznego i kulturalnego. to tak zeby przestal marzyc
                • Gość: joszko Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.opera-mini.net 12.08.13, 22:50
                  jak ktos nie umie rozmawiac to cytuje...czytając to co piszesz jestes megatrolem a resmen ci do pięt nie dorasta.rzecz w tym ze resmen swietnie sie bawi mając dystans do siebie a ty jak zaangazowana szmata starasz sie go zdyskredytowac.rozszyfrował cie jaką jestes kanalią życíową i dalej cie demaskuje a ty jak głupi łos udajesz tygrysa głupku :-)
                  • Gość: rz-e bis z opery Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.opera-mini.net 12.08.13, 23:20
                    Zmienić nicka i pisać przez operę każdy troll potrafi. Nawet takie dno jak ty res-menie. A, że do pięt nie rorastasz rz-e to prawda. Choć raz ci się udało coś mądrego napisać.
                    • res-men Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 13.08.13, 10:40

pochlebiasz sobie ...o 22.50 to ja jestem po pracy i mam ci w dupie - myslisz ze zajmujesz mi tak mysli ze sięgam po telefon wieczorową porą - nie te klimaty - to ze ty jestes uzależniony to widać ale ja po 18 tej media mam w głębokim powazaniu ? po za tym nie mam opery w moim iphonie łowco - pissałem juz o tym - nie doczytałes ...musisz sie bardziej postarać
                      • rz-e Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 13.08.13, 11:31
                        res-men napisał:

>
                        > pochlebiasz sobie ...o 22.50 to ja jestem po pracy i mam ci w dupie
                        > -myslisz ze zajmujesz mi tak mysli ze sięgam po telefon wieczorową
                        > porą - nie te klimaty - to ze ty jestes uzależniony to widać ale ja po
                        > 18 tej media mam w głębokim po wazaniu ? po za tym nie mam
                        > opery w moim iphonie

hihihihihihihiii kto uwierzy trollowi ktory za wzorzec prawdy uwaza niesiola

Autor: res-men ˘ 09.07.13, 10:12
                        Niesiołowski to najbardziej szczery poseł

> łowco - pissałem juz o tym -

wiec dalej jestem w twojej niesiolowatej glowie lowca. super bardzo sie ciesze ;D jak sie odezwie to mu przekaze ze nadal nie mozesz zapomniec o nim i laniu jaki ci tu sprawial wiele razy

a teraz palancie mozesz liczyc tylko na czytanie wlasnych wyczynow bo gadanie z toba jest beeeee bo smierdzisz
                        • res-men Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 13.08.13, 13:32
                          hmmm ...widzę ze jeses wytrwały tygrysku :-) waruj więc nadal :-) to ciebie będzie dupa bolała nie mnie :-)
                          • rz-e nie karmic trolla 13.08.13, 15:03
                            tu res-men doradza forumowemu koledze stomatologa

Autor: res-men ˘ 26.06.13, 13:33
                            po prostu myj zęby

Autor: roxx_foxx 26.06.13, 13:36
                            Spokojnie, o to się martwić nie musisz.

Autor: res-men ˘ 26.06.13, 13:44
                            Martwić sie ? a co mnie to obchodzi - twoje zęby - mam to w dupie
                      • Gość: tom Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.08.13, 21:18
                        Ale ty porąbany bucek jesteś. Za jaką chlewnią takie kłamliwe ścierwo mogło się urodzić?
    • Gość: Happymeal Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.08.13, 03:55
      Wszyscy maja swoje problemy, wiec jak na ciebie nakrzyczy jaks urzedniczka to jej wspolczuj a nie sobie
    • oryginalnystahustah "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziewcz... 13.08.13, 09:38
      Jak ktoś nie ma cierpliwości do ludzi, to niech nie pracuje z ludźmi. Chamstwo to nasz sport narodowy i długo nic się nie zmieni, bo młodsze pokolenia czerpią wzorce od starszych i koło się zamyka. Kierowca autobusu to - jak by nie było - funkcja publiczna i minimum kultury by się przydało.
      • res-men Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 13.08.13, 11:48
        skoro funkcja publiczna to trzeba mu zaufać ...on wie jak jechać i kiedy moze sie zatrzymać ...musi mieć na oku to co na zewnątrz , to co sie dzieje w autobusie , jest pod presją czasu, przepisów drogowych i musi dbać przede wszystkim o bezpieczeństwo pasażerów , siebie , mienia ...więc on wie najlepiej czy moze poczekać na spoźnioną pasażerkę czy nie - czy większość z was zdaje sobie sprawę jaką on ponosi odpowiedzialność ? czy zdajecie sobie sprawę jak sie jeżdzi takim duzm pojazdem napakowanym ludzmi w takim miescie jak rzeszów gdzie totalny brak kultury jazdy powoduje tylko konflikty bo kazdy kto poza szybą to wróg ? szczególnie ze w godzinach szczytu jest to wyjątkowo stresująca jazda na centymetry między pojazdami szczególnie w te upały jakie były ? za kierownicą autobusu siedzi człowiek z krwi i kosci - żywy - po godzinie bylibyscie jak bomba z nerwów - a tu jakaś paniusia poucza jak kierowca ma sie zachować bo ona sie zna - no to dostał gość białej gorączki bo kazdy ma swoją wytrzymałosc w te upały - zrozumiec człowieka jest najtrudniej bo łatwiej naszczekać , naskarzyc i napisać donosik ...ot podkarpacka rzeczywistość

• rz-e nie karmic trolla 13.08.13, 11:54
          Autor: res-men ˘ 29.07.13, 14:01
          czy gó... to twoje pozywienie czyto co masz miedzy uszami?
        • Gość: normalny Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.13, 12:05
          ...szczególnie ze w godzinach szczytu jest to wyjątkowo stresująca jazda na centymetry między pojazdami szczególnie w te upały jakie były...

No tak, bo w upały wszystko robi się większe (rozszerzalność cieplna) i trudniej o te centymetry!
        • res-men Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 13.08.13, 12:10
          bardzo przepraszam za dwa następne wpisy po moim ostanim ( rze i normalny ) - coś mi sie po prostu do dupy przykleiło i ciągle pisze nie na temat - to dwaj odrzuceni przeze mnie geje - nie są w stanie pojąc ze jestem hetero
          • rz-e Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 13.08.13, 12:25
            res-men napisał:

> bardzo przepraszam za dwa następne wpisy po moim ostanim

troll zaczyna udawac czlowieka - niemozliwe. a tak bez sciemy to gostek pisze tak:

Autor: res-men ˘ 01.08.13, 12:59
            taaaa.... mógłbym ci odpowiedziec ze kiedy mi robiłes loda tak ci waliło z ryja ze zrobił sie malutki ale to byłoby chamskie i nie powiem choć pasowałoby

Autor: res-men ˘ 31.07.13, 12:11

wiem ze mnie kochasz ale mój odbyt jest bezcenny i nawet jesli się zdecyduję to ja zadecyduję komu go udostępnie ... tak więc musisz poradzic sobie sam

Autor: res-men ˘ 11.07.13, 11:45
            jakkolwiek lubię ludzi to poziom tego osobnika uwalnia we mnie chęć przjebania mu bejzbolem
            • Gość: odeon Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.opera-mini.net 13.08.13, 18:33
              jutro po południu bucu rz-e lub łowco padnie tu pod tym wątkiem twoje imie i nazwisko.resmen straszył a ja to zrobie bo cie znam ciulu gumowy .jestes na tyle durny ze jeszcze chwalisz sie chamie z boguchwały jak ty rządzisz na forum?mamy wspolnych znajomych palancie.rozgłosze na wszystkich forach kim jestes i gdzie mieszkasz i skonczy sie to trolowanie.ludzie mają cie dosą swirze.do jutra dziwaku
              • rz-e Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 13.08.13, 23:09
                Gość portalu: odeon napisał(a):

> jutro po południu bucu rz-e lub łowco padnie tu pod tym wątkiem twoje
                > imie i nazwisko.

nie pij tyle res-menku bo juz nie wiem ktory raz masz zwidy alkoholowe zachowujesz sie fatalnie i bredzisz... ale z drugiej strony wolny kraj i nie moj problem ;D to ty sie kompromitujesz i rujnujesz resztki szarych komorek

ile to juz razy namierzyles moja 'karte sieciowa' i miales odwiedzic?
                ile razy opisywales jakies moje ziemianki ktore obserwujesz, a dzis ... to juz przeszedles najwiekszych trolli internetu ;D
                paranoja z manią wielkości i prześladowczą to wredne chorobsko ale chyba da sie leczyc
                • res-men Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 14.08.13, 09:42

a dlaczego ty piszesz do mnie ? :-) ja nie mam z tym nic wspólnego ...:-)

• rz-e Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 14.08.13, 10:30
                    res-men napisał:

>
                    > a dlaczego ty piszesz do mnie ? :-) ja nie mam z tym nic wspólnego ...:-)

bo to przeciez ty nie poznajesz? po wieczornym spozyciu nie wiesz co robisz? nie pamietasz? a to szkoda
                    na tym forum naparzam sie tylko z toba i komandorem. nikt wiecej nie moze miec pretensji do mnie o nic bo z nikim nie mialem scysji. no chyba ze ktos jest tak pop...ny jak ty i uwaza ze jestem lowca. wtedy gromagka moze byc spora ale wystarczy lekko wnikliwiej popatrzec na ten i poprzednie posty i wszystko jasne ;D
                    gdyby ktos mial watpliwosci ze tak jest to przepraszam, ale zyjemy w wolnym kraju i kazdy moze myslec pisac i chorowac na co tylko chce, nie moja sprawa

a teraz cos z twojej wspanialej tfuuuuurczosci ;D

Autor: res-men ˘ 16.07.13, 18:08
                    popraw ten komin na swojej ziemiance bo przed zimą ci ptaki nasrają i posprzątaj trochę zagrodę bo zrobię przejeżdzając zdjęcie i wstawię tu aby pokazać jakiś szlachcic co wodę ze studni w 21 wieku nosi wiadrem ze studni

Autor: res-men ˘ 02.08.13, 13:19
                    widać nie skorzystałes z mojej rady - ptak ci uwiądł a z mózgu zrobił sie kapeć ...
                    • res-men Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 14.08.13, 16:44

" bo to przeciez ty nie poznajesz? "

czas sie leczyć :-) - wyjeżdzam na weekend - odpocznij - to nie ja - naprawdę :-) ale słodki jestes :-) kochany nasz łowca :-) heheeh

• rz-e Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 14.08.13, 16:55
                        res-men napisał:

>
                        > " bo to przeciez ty nie poznajesz? "
                        >
                        > czas sie leczyć :-) - wyjeżdzam na weekend - odpocznij - to nie ja - naprawdę :

Autor: res-men ˘ 09.07.13, 10:12
                        Niesiołowski to najbardziej szczery poseł -

> - kochany nasz łowca :-) heheeh

Autor: res-men ˘ 29.07.13, 14:01
                        czy gó... to twoje pozywienie czyto co masz miedzy uszami?

• res-men Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 14.08.13, 17:00

heheh ...widzę ze warujesz bezustannie ...nie było mnie cały dzien - wpisałem cos a tu puk juz po minucie - juz rz-e/łowca jest - ddoooooobry łowca - waruj waruj i czekaj na pana ...

wertujesz cały czas czy masz przerwę na obiad :-) - jak jeses głodny coś ci podeslę - dzis katering nie był za dobry wiec zostało ciś z drugiego dania - mogę ci dać ...piesku :-)

• rz-e Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 14.08.13, 17:20
                            Autor: res-men ˘ 09.08.13, 11:44

ciekawy - a zwieracz masz zacisnięty ? czy tam tez widzisz penisogłowych ? to jakaś fobia czy mamusia cie za szybko wycisnęła ?

Autor: res-men ˘ 29.07.13, 12:30
                            - powinieneś pojechac gdzies poza swój przysiółek i zobaczyć ze poza kozą po swiecie chodzą jeszcze kobiety

• res-men Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 14.08.13, 17:23

...:-) moje sliczne psiaki ....jak slicznie waruje ....podaj lapę

• rz-e Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 14.08.13, 17:28
                                Autor: res-men ˘ 07.08.13, 14:13

ja mam w dupie selekcjonowanie bladych fiutów takich jak ty - sami sie selskcjonują - narazie dostarczasz mi powodu do usmiechu bo cokolwiek napiszę z zasady jestes pierwszy z rozdartym dziobem ...i zawsze jestes niezawodny więc po co selekcjonować jak scigacie sie kto pierwszy i głupszy a ze jestes najgłupszy zawsze wygrywasz - selekcja dokonuje sie sama - nikt poważny nie będzie pisał w tak durrnych wątkach tylko idioci - zakładam je dla was i oto jestescie
                                • res-men Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 14.08.13, 17:33

piękny cytat - w sam raz dla ciebie - fiut to wspaniałe okreslenie :-) powiem ci szczerze ze bardzo ci pasuje bo jest krótkie i baaardzo twarzowe:-) heheh - teraz juz naprawdę muszę konczyć - jadę kupić bagażnik na dach i w piątek wyruszam nad balaton na węgry z moją Misią :-) ale wrócę w poniedziałek do pracy a ty waruj!!! - nie wykluczone ze gdzies z Budapesztu coś skrobne - pilllllnuj !!! Nie znasz jakiegoś dobrego psychiatry ? poszukaj - zapłacę ci pierwszą wizytę ...buzi

• rz-e Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 14.08.13, 22:08
                                    res-men napisał:

> i w piątek wyruszam nad balaton na węgry z moją Misią :-)

ze trolle lubia zaszczaną smierdzaca zupe z pływającymi gow.ami i cos co kiedys bylo plaza a dzis puszka ubijanych sardynek wiem i nie dziwie sie ze cie tam ciagnie ale misie raczej nie chyba ze misio-blachary

i tradycyjnie ;-D

Autor: res-men ˘ 25.06.13, 13:52

- wez ty sie jebnij tym głupim łbem o scianę albo zajmij sie lizanie rowa Jarkowi na telewizorze - twoja głupota poraza
                                  • Gość: krytykant Pitu pitu mój księżycu IP: *.static.sl-net.pl 15.08.13, 10:49
                                    > eraz juz naprawdę muszę konczyć - jadę kupić bagażnik na dach i w piątek wyrusz
                                    > am nad balaton na węgry z moją Misią :-) ale wrócę w poniedziałek do pracy a ty

Gdybym ja wpadł na genialny pomysł wytłuczenia mojej misi przez 14-16 godzin w samochodzie, by mogla spędzić jeden dzień nad tą średniej klasy wodą, popatrzyłaby jak na kretyna. Ale misie bywają różne, a troll, jak widać, to stan umysłu. Szczególnie w czasie długiego weekendu.
                                    • Gość: mm Re: Pitu pitu mój księżycu IP: 89.230.64.* 21.08.13, 06:21
                                      14-16h nad Balaton?
                                      Zmień samochód, albo kierowcę.
                                      • Gość: gosc Re: Pitu pitu mój księżycu IP: *.play-internet.pl 21.08.13, 10:35
                                        Gość portalu: mm napisał(a):

> 14-16h nad Balaton?
                                        > Zmień samochód, albo kierowcę.

W czym problem? Do Balatonfured jest niecałe 600 km x 2 = 1200. Po drodze trzeba coś zjeść, rozprostować kości i ze 2 - 3 razy siusiu, a to ok. 1,5h x 2 = 3. Średnią dostajemy 90-110 i km/h. Z założeniem, że w Budapeszcie nie trafimy w korki, a navi nie zgłupieje przy ogromnej ilości remontów i objazdów.
              • rz-e Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 14.08.13, 22:03
                Gość portalu: odeon napisał(a):

> jutro po południu bucu rz-e lub łowco padnie tu pod tym wątkiem twoje
                > imie i nazwisko.

jak zwykle kiedy res-meniku masz atak paranoi wypisujesz takie brednie.
                mamy wieczor trollu ;-D

i tradycyjnie cos z twojej tfooorczosci i bardzo pasuje ;-D

Autor: res-men ˘ 22.04.13, 14:41

wiesz co Łowco - pie...sz jak tajska ku...
                • Gość: Dick Vredniak Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.rz.izeto.pl 14.08.13, 22:38
                  Czytając waszą wspinaczkę na wyżyny intelektualne, to jak wybierać między krakowiaczkiem i warszawiaczkiem czyli głupim i głupszym. O wartości merytorycznej nawet niema co wspominać.
                  Pogratulować i życzyć dobrej nocy z nadzieją na lepsze jutro.
                  Dobranoc.
                  • rz-e Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 14.08.13, 22:57
                    Gość portalu: Dick Vredniak napisał(a):

> Czytając waszą wspinaczkę na wyżyny intelektualne, to jak wybierać między krako

masz nieco racji. troche mnie ponioslo a powinienem sie ograniczyc do autokarmienia trolla czyli uczynienia z niego po raz n-ty trolla-kanibala. może by sie w koncu strul swoimi zygowinami wymieszanymi z szambem home made
                    z drugiej strony dobrze ze go podpuscilem bo poniosly go emocje bo sie wysypal TU i teraz juz nikt nie moze miec watpliwosci kto to jest
                    • Gość: rz-e Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.opera-mini.net 14.08.13, 23:07
                      zapomniałem dodac ze jestem pie...ięty ,wszędzie widzę resmena i nie mogę odejsc od komputera więc marszczę wojtka na ekran kiedy resmen cos napisze.
                      • rz-e Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 14.08.13, 23:22
                        Gość portalu: rz-e napisał(a):

> zapomniałem dodac ze jestem pie...ięty ,wszędzie widzę resmena i nie mogę odejs
                        > c od komputera więc marszczę wojtka na ekran kiedy resmen cos napisze.

rozumiem twoje rozgoryczenie i wspolczuje. nie codziennie sie daje doopy jak ty dzisiaj. przykro mi
                        • Gość: rz-e Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.opera-mini.net 15.08.13, 00:42
                          o boze...przebóg...rozpoznał mnie.tak to ja r e s m e n. Buuuu!!! twoj duch!!! Hehehe gupi fiucie
                          • rz-e Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 15.08.13, 15:31

> o boze...przebóg...rozpoznał mnie.tak to ja r e s m e n. Buuuu!!! twoj duch!!!
                            > Hehehe gupi fiucie

natchniony przez Krytykanta pomyslem sprawdzilem kto krzyczy na forum przebog?
                            i jak myslicie kto?
                            nietrudno chyba zgadnac ze krytykant mial racje ;D

Autor: kmdr_rohan ☺ 30.07.13, 09:34

Przebóg! Lechowski!
                            Muszę się z tobą zgodzić!
                            Co to się porobiło?

Autor: kmdr_rohan ☺ 27.03.12, 14:18

Przebóg! Rozpoznał mnie!
                            Staję się bożyszczem tłumów!
                            :D

Autor: kmdr_rohan ☺ 08.08.13, 10:06

Więc skoro towarzysz sekretarz to "wi i rozumi" (przebóg, duch Gomułki nam się objawił!!!)

ale jazda !!!! dwa największe trolle ugotowane w sosiku wlasnym ;-D
                            krytykant pisz na PW zgrzewka browara ci sie nalezy :-D

wiec wiemy ze jak chamskie teksty szambo i trollowanie z opera-mini.net *vectranet.pl i *.wapgw.era.pl to kmdr_rohan. co do *.mm.pl jeszcze sie zobaczy, bo nie jestem pewny ale raczej zmienil vectre na multimedia ;-D
                            • Gość: res-men I'am Spartacus! IP: *.dynamic.mm.pl 15.08.13, 20:24
                              To ja jestem res-men -em wy jebane podróby!
                            • Gość: krytykant Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.static.sl-net.pl 15.08.13, 21:10
                              > krytykant pisz na PW zgrzewka browara ci sie nalezy :-D

Wypij za moje zdrowie. Ja się wystrzegam niestety ze względu na sporą nadwagę, ale dziękuję :-)

> wiec wiemy ze jak chamskie teksty szambo i trollowanie z opera-mini.net *vectr
                              > anet.pl i *.wapgw.era.pl to kmdr_rohan.

Ręce opadają. Tyle lat na forum i wydawało się, że poważny gość, a tu bije w dekiel jak gó...arzowi w rui. Ręce opadają i szkoda słów.

co do *.mm.pl jeszcze sie zobaczy, bo n
                              > ie jestem pewny ale raczej zmienil vectre na multimedia ;-D

No to zobacz skąd są reakcje. 100% teraz dynamic.mm.pl
                              Co się porobiło z tymi ludźmi ehhhhh... Żeby się tak podkładać jak ostatnie palanty.
                              • rz-e Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 16.08.13, 11:07
                                Gość portalu: krytykant napisał(a):

> Wypij za moje zdrowie. Ja się wystrzegam

nie ma sprawy :D

> Ręce opadają. Tyle lat na forum i wydawało się, że poważny gość, a tu bije w de
                                > kiel jak gó...arzowi w rui. Ręce opadają i szkoda słów.

kiedy sie wydawalo ze kmdr_rohan to powazyny gosc? moze rok temu. odkad ja jestem na forum zachowuje sie jak ostatni pop.leniec

> No to zobacz skąd są reakcje. 100% teraz dynamic.mm.pl
                                > Co się porobiło z tymi ludźmi ehhhhh... Żeby się tak podkładać jak ostatnie
                                > palanty.

no to mamy zatrollone multimedia polska. musze do kumpla ktory tam jest adminem zadzwonic zeby odtrolil ;D malo brakowalo a sam bym tam pracowal.
                                • Gość: rz-e Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.res.pl 16.08.13, 11:21
                                  a tak poza tym to mieszkam na wsi i trochę mi sie pie... pod deklem więc mnie zrozumcie ...jestem z lekka głupi i dlatego od dwóch miesięcy nie spię tylko tu siedzę
                                  • rz-e Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 16.08.13, 11:35

> a tak poza tym to mieszkam na wsi i trochę mi sie pie... pod deklem więc mnie z
                                    > rozumcie ...jestem z lekka głupi i dlatego od dwóch miesięcy nie spię tylko tu > siedzę

ty miales byc nad balatonem z misia hihihihihihihhhiiii klamczuszku res-meniku porabany zamiast przejmowac zachowania od multinicka, ale to twoj poziom wiec ustawiasz sie na wlasciwym miejscu

i tradycyjnie cytat z trollej tfooorczosci

Autor: res-men ˘ 25.06.13, 13:52

- wez ty sie jebnij tym głupim łbem o scianę albo zajmij sie lizanie rowa Jarkowi na telewizorze - twoja głupota poraza
                                    • Gość: rz-e Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.res.pl 16.08.13, 11:46
                                      resmen to mój idol - kocham go - tęsknie i chce mu zrobić loda - nie mogę bez niego żyć
                                      • rz-e Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew 17.08.13, 10:36

> resmen to mój idol - kocham go - tęsknie i chce mu zrobić loda - nie mogę bez n
                                        > iego żyć

tak sam ze soba?

i tradycyjnie twoja tffoorczosc

Autor: res-men ˘ 29.07.13, 12:30
                                        - powinieneś pojechac gdzies poza swój przysiółek i zobaczyć ze poza kozą po swiecie chodzą jeszcze kobiety
                                    • Gość: rz-e Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.res.pl 16.08.13, 11:48
                                      ratujcie mnie - nie mogę odejść od komputera - jestem przyspawany - trzepię sie nawet przed monitorem - kłamię wszystkich - ratunku - jestem pojebem
                                    • Gość: rz-e Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.res.pl 16.08.13, 11:53
                                      spię resmen , budzę się resmen, wale gruche resmen, jem sniadanie resmen , otwieram lodówkę resmen, idę ulicą a wszyscy to resmen, kanar sprawdza bilety i to resmen... ludzie ratuuuunku pojebało mnie
                                    • Gość: resmen i komandor Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.res.pl 16.08.13, 12:01
                                      resmen i komandor to ta sama osoba - znam go - chwalił mi sie ze tak jest !!! a yanan i rz-e to dwaj geje - rz-e stoi często na kładce w takim bolerku i krótkich spodenkach i szuka okazji aby dorobić - łowca to sutener zbiera od nich kasę
                                      • Gość: tom Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.play-internet.pl 16.08.13, 13:00
                                        Gość portalu: resmen i komandor napisał(a):

> resmen i komandor to ta sama osoba - znam go - chwalił mi sie ze tak jest

Mam gdzieś czy jesteś resmenem czy rohanem czy innym debilem i 100% kompleksem . Tylko zamknij w końcu ryja spedalony popaprańcu . Lechowski51 i ten drugi to przy tobie bucu wcielenia Einsteina . Najlepiej utop się w tym Balatonie i nie wracaj. Tylko jak sąsiad wodę zakręci to kicha i dalej będziemy musieli znosić twoje zachowania.
                                        • Gość: tom Re: "Kierowca autobusu zaczął wrzeszczeć na dziew IP: *.res.pl 16.08.13, 13:05
                                          zmieniłem nika ale nie zmądrzałem - dalej jestem pojebany - to ja rz-e i wali mi z ryja jak z dupy ale nie umiem sobie z tym poradzić
                    • Gość: uttyhjfvtyr7p9yogh beeeeeeeeeeeee IP: *.dynamic.mm.pl 14.08.13, 23:21
                      Majuskuła - a dawniej używałaś a tera nie dla zmyłki. Not funny.
                      • Gość: prawie resmen rz-e...fiutek.melduj sie! IP: *.opera-mini.net 15.08.13, 13:24
                        rz-e! Łowca!! Fiu fiu...do nogi!!! Fiutek! Melduj sie.! Mam opere
                        • Gość: rz-e res-men rohan Re: rz-e...fiutek.melduj sie! IP: *.dynamic.mm.pl 17.08.13, 20:29
                          mam was w dupie
    • res-men Re: Pitu pitu mój księżycu 21.08.13, 11:21

Skoro was to tak interesuje : wyjechaliśmy o 20 z Rzeszowa a w Balatonöszöd bylismy około 3 w nocy ( po drodze kawa i kolacja ) - Misia spała prawie całą drogę więc jak przyjechalismy miała siły aby mnie regenerować co robiła fantastycznie , bylismy tam całą sobotę i niedzielę a wracalismy tez w nocy - wtedy jest duzo mniejszy ruch , remonty dróg owszem są ale w sumie cx60 tka daje duzy komfort jazdy więc o zmęczeniu nie ma mowy ...

• res-men Re: Pitu pitu mój księżycu 21.08.13, 11:55

woooow ... ale riposta :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka