Dodaj do ulubionych

Na bandytów tylko razem. nasz komentarz

23.08.13, 19:37
Proszę mi przypomnieć: politycy przynależący do JAKIEJ TO PARTII, brali w obronę bandytów i kiboli? :-)
Obserwuj wątek
    • sceptyk31 Na bandytów tylko razem. nasz komentarz 23.08.13, 20:13
      Pan redaktor pisze oczywistości. Przecież zgodę na mecze tak na stadionie Stali jak i Resovii wydał prezydent Ferenc. I zgodnie z prawem powinien kontrolować jak organizatorzy się sprawują, a jeśli sobie nie radza, może swoja decyzje zmienić. Nad tym całym bałaganem stoi wojewoda. No i mamy przepisy PZPN na mocy których organizator rozgrywek ma sporo do zrobienia, ale RzOZOPN da rade zawiesić klub za "obrazę" prezesa Grenia, ale nie zauważa bałaganu na meczach. Nie czarujmy się, to towarzystwo wzajemnej adoracji, przecież kumpel kumplowi nie będzie robił przykrości. Rzeszów to zapyziała dziura gdzie wszyscy się znają. A policja a konkretniej szefowie , zajmują się głównie utrzymywaniem na stołku a nie pierdołami jak zadymy na meczu. A może p. Kruczek przypomni włodarzom Rzeszowa wymyślane kilka razy cudowne recepty na porządek ? Gdzie się podziały te cudowne programy ? I dlaczego o nich głośno gdy leży dwa metry sniegu i nie ma mowy o meczach. Ja bym poradził p. Kruczkowi by sobie poczytał materiały będące podstawą wydania zgód na mecze przez Ferenca. I potem proszę porównać to z tym co jest na najbliższym meczu Nie ma potrzeby zmieniania nawet przecinka w obecnym prawie, może najpierw niech zacznie się je stosować.
      • lechowski51 Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz 23.08.13, 21:27
        Organ Michnika od paru lat prowadzi swoją wojnę z kibicami.Na celowniku cyngli z Czerskiej i mainstreamowych mediów,znalezli sie ci co odważyli sie wywiesic hasła-Szechter przeproś za ojca i brata czy jak w Poznaniu-Wielkopolanin nie czyta GW i nie ogląda TVN czy Wyborcza kłamie.
        Więc w odwecie dla cyngli Michnika każdy kibic to kibol a kibol to bandyta.Kazdy kto chodzi na mecze,to widzi sektory rodzinne,gdzie rodzice wraz z dziećmi pomalowani w klubowe kolory,bawią sie i kibicują.Nikt się nie boi oprócz trefnisiów z GW i tych,którzy nigdy od lat nie byli na meczu.
        Nikogo nie interesuje,że jak podał niedawno PZPN i Ekstraklasa w liście do wojewodów od 4 latach 97.4% meczów odbyło sie bez jakichkolwiek incydentów.Jak się chce stworzyc obraz grozy,to można.Cyngle Michnika pisza tekst,WSI-24 i inne "zaprzyjaznione telewizje" w swoich zbitkach informacyjnych,bębnia i pokazują to co sie działo rok,dwa i trzy lata temu...i mamy straszliwe zagrożenie!
        To,że kluby kibicowskie opiekuja sie domami dziecka,że kibice Lecha odnowili mogiły Powstańców Wielkopolskich,że kibice Legii opiekuja sie powstańcami Powstania Warszawskiego,ze kibice z całej Polski co Wielkanoc zbieraja na paczki dla biednych Polaków na Kresach-tego nie dowiecie sie z salonowych mediów.Nie zobaczycie opraw meczów z okazji rocznicy Katynia,Powstania Warszawskiego czy tych z okazji Dnia Żołnierzy Wykletych.
        Bo dla tego środowiska politycznego kibic to bandyta a jeszcze lepiej,gdy sie go przylepi do PiS-u!
        Miało PO sądy 24 godzinne mające zwalczac stadionowe chuligaństwo to je zlikwidowało.Mamy jedne z najnowocześniejszych stadionów w Europie.Jaki problem jest dla CBŚ wyłapać bandytów czy dilerów,którzy wtapiaja się w kibicowskie środowiska?.Trzeba tylko chcieć a nie bredzic,że po nich idziemy,że bedziemy kastrować pedofili,ze zlikwidujemy dopalacze i jednorękie bandyty.Trzeba wziąć sie nieudaczniacy do roboty!.A nie stygmatyzować każdego kibica i robić z niego chuligana i bandytę.
        Walczcie cyngle z Wyborczej z bandytami a nie kibicami!
        • Gość: Andersen Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz IP: *.rzeszow.vectranet.pl 23.08.13, 21:57
          Panie redaktorze jak zwalczyć bandytyzm na stadionach, a przede wszystkim poza stadionami na ulicach polskich miast? W bardzo prosty sposób tylko wy - pisze o dziennikarzach GW i innych postępowych będzie podnosić larum, że stosuje się barbarzyńskie metody. Nikt kto łamie prawo, czy robi coś złego będąc traktowanym jak osoba na poziomie nie zmieni się. Bydło trzeba traktować jak bydło. Jeżeli Pan redaktor przeczyta przypadki użycia broni palnej przez funkcjonariuszy, to znajdzie Pan punkt mówiący o tym, że tej broni można użyć w przypadku konieczności odparcia bezprawnego zamachu na życie, zdrowie, wolność policjanta. To tak w skrócie. Więc bez żadnych zmian prawa w świetle obowiązujących przepisów, w nogi policjanci mogliby strzelać podczas awantury jakie może Pan redaktor bez trudu odnaleźć na youtube.pl. Gwarantuje wystarczyłoby 10 strzałów z broni ostrej, w tym dwa lub trzy celne i byłby strach - w myśl zasady "nie musicie nas lubieć, wystarczy, że się na boicie". Tyle, że po takiej akcji, podkreślam w granicach prawa GW pierwsza napisałaby, że to powtórka z Wujka. A prokurator osrany do granic możliwości zastosowałby sanki dla tych co strzelali i ich dowódcy. Jeżeli jakiś baran - pseudokibic, a w zasadzie ich wielu dostałoby taki konkretny omłot od szturmanów na meczu lub po nim, że szpital na miesiąc gwarantowany, to także podniosłyby się słowa krytyki. A to tez dopuszczane przez prawo podczas stawiania oporu. Ci ludzie - kibole nie mają zasad, a policjanci muszą je mieć pomimo, że na brutalne działanie pozwala im prawo.
          Podobnie cały świat oburza się na inwigilowanie Amerykanów, ich tortury, Guantanamo itp. Talibowie i różnej maści dewianci islamscy nie mają takich rozterek. Nie jestem psycholem, ale jeżeli jakiś terrorysta ma dzieci, a sam podłożył bombę, albo ma informację o zamachu, który może doprowadzić do śmierci wielu setek lub tysięcy ludzi, to na jego oczach mu powinni zarżnąć jak świnie te dzieci. W imię wyższych celów. Takich ludzi jak kibole, terroryści, bandyci itp. można pokonać jedynie siłą i stosowaniem terroru. Tak, żeby jeden z drugim bał się spojrzeć na policjanta (kibole), czy żołnierza (chodzi mi o Afganistan). Obecnie pisząc już tylko o policjantach przepisy odpowiednie są, tylko jest strach stosować te przepisy, bo z policji łatwo popłynąć na trzy miechy do AŚ.
          Kończąc napisze, że bicie piany przez GW nic nie zmieni dopóki wy i wam podobni nie wyzbędziecie się poprawności.
        • shepard102 Lechowski, pisubracie! 23.08.13, 22:16
          A jak wytłumaczysz tych patriotów, którzy pacyfikowali ostatnio baseny w lipcu, przy Pułaskiego?
          "Omalowani w klubowe kolory, bawili się?" :-)
        • Gość: Kabaret Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.08.13, 22:27
          Przecież gdyby to nie było takie straszne, to byłoby obłędnie śmieszne! ;-)):

"Najpierw na jeden z busów, którym podróżowali (kibole) na mecz kibice Śląska, napadły połączone siły mieszkających w Hiszpanii kiboli Cracovii i GKS Tychy. Potem kolejny padł ofiarą ataku chuliganów z FS Sevilla. W sumie kilkanaście osób wymagało pomocy lekarza. Na koniec doszło do zamieszek na stadionie."

Cały tekst: wyborcza.pl/1,75248,14480546,Kibice_Slaska_pobici_dwa_razy__przez_Hiszpanow_i_emigrantow.html#ixzz2cpGc7Wg9
          • lechowski51 Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz 23.08.13, 22:39
            Oczywiście,że dla polskiego idioty jest smieszne,ze hiszpańscy bandyci pobili polskich kibiców.Straszne jest wówczas,gdy dzieje sie to odwrotnie.
            • shepard102 Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz 23.08.13, 22:54
              "... jest smieszne,ze hiszpańscy bandyci pobili polskich kibiców... "

Spoko: Beata Kempa za nich poręczy z Kaczmarkiem do kupy... :-)))) To jest śmieszne.
            • Gość: Kabaret Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.08.13, 22:58
              A nie jest śmieszne, że polscy kibice pobili polskich kibiców w Hiszpanii? ;-))
              • shepard102 a to jest myśl! 23.08.13, 23:10
                Skoro piso-peeselowo-platformerska gawiedź - chce się wyszaleć, napierniczając bez zasad w kampanii BURACZANEJ - niech sobie zorganizują KUMITE. :-)

Klatka na środku Rynku i full kontakt.
                Kawa z Pupą. Ziobro z Kawą. Kto tam jeszcze do eliminacji?
                Selekcja naturalna.
                Po co wycierać sobie gęby hospicjum albo rolnikami???

Przy okazji dla Narodu coś zrobią: IGRZYSKA.
                :-)
                Tralalala!
                Dobrze wymyśliłem?

P.S. można obstawiać zakłady przy okazji.
    • prawdziwy_olo Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz 23.08.13, 23:16
      Niestety, póki największa partia opozycyjna jawnie wspiera stadionowych bandytów to problem tych bydląt nie zniknie ...
      • shepard102 Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz 23.08.13, 23:23
        "... największa partia opozycyjna... "

Nie rozśmieszajcie mnie Kumie, bo herbatkie rozleję... :-)
        • prawdziwy_olo Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz 24.08.13, 01:14
          Jak zwał tak zwał :-) Mi tam nie jest do śmiechu patrząc jak z pospolitych bydląt robi się "młodych patriotów" :-(
          • lechowski51 Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz 24.08.13, 09:32
            Po pierwsze przestań uzywać bolszewickich określen i nie nazywaj ludzi bydlętami.
            Po drugie POpatrz kto ich robił "młodymi patriotami" i kiedy
            farm7.staticflickr.com/6223/6367664873_9052e3c8b5_z.jpg
            • prawdziwy_olo Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz 24.08.13, 10:11
              Przestane ich nazywać bydlętami, jak przestaną zachowywać się jak bydlęta, a zaczną jak cywilizowani ludzie. Niestety obawiam się, że przez przyzwolenie ludzi twojego pokroju i twoich mocodawców na zbydlęcone zachowania obawiam się, że określenie "bydlęta" będzie jeszcze dłuuugo funkcjonowało. A skan fajny, dowodzi tylko tego, że władzom warszawy zależy na spokoju i szuka dialogu, niestety jak to zwykle bywa bydłu zależy tylko na napier.alance.
              • lechowski51 Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz 24.08.13, 11:02
                Nie wychowano Cie olo na szkoleniach aktywu ZSMP i PZPR,nie wychowam Cie i dzisiaj ja.Pozostaję mi tylko wierzyć,że prostak do końca zycia nie musi nim być.
                Przyzwolenie na bandytyzm i róbta co chceta,to na pewno olo nie domena konserwatystów,republikanów czy narodowców.To nie te formacje wrzucały koktaile mołotowa do restauracji w całej Europie.To nie ludzie spod znaku prawicy porywali biznesmenów,podkładali bomby czy rozwalali pół dzielnicy handlowej w imie swojej chorej lewackiej ideoologii.
                We mnie na pewno nie znajdziesz sprzymierzeńca w obronie bandytow,siewców białej śmierci czy zwolenników "wolnych konopi".Nie godzę sie tez aby takie lewactwo jak Ty,stosowało zbitkę myślową-Kibic to bandyta.
                • prawdziwy_olo Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz 24.08.13, 11:50
                  To nie jest koncert życzeń i mało mnie obchodzi, na co ty się godzisz, a na co nie. Faktami pozostają faktami, bydło pozostaje bydłem, a jego obrońcy pozostają na prawicy. Tyle w temacie.
                  • lechowski51 Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz 24.08.13, 13:00
                    Jasne!.Dla takich jak Ty fakty nie są istotne.Ważne co wysmażą cyngle Michnika a Ty skrupulatnie to łykasz.A Twój język.to język POgardy,tożsamy dla każdego lewaka,mającego pełne usta banałów o tolerancji,humanizmie i poszanowaniu innego człowieka.
                    A Twoja i cyngli Michnika donosów,najlepiej materializuje sie chocby w tych lewackich, "obywatelskich" działaniach.
                    wmeritum.pl/nigdy-wiecej-nigdy-wiecej/
                    • ortpol Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz 24.08.13, 13:31
                      Dobry tekst - miejsce bandytow jest w wiezieniu a nie na stadionach.
                      • lechowski51 Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz 24.08.13, 14:09
                        Miejsce bandytów jest w wiezieniach.Mam jednak wrażenie,że olo,cyngle z GWm inaczej Pojmują bandytyzm a inaczej ten dziennikarz;
                        Polskie władze przeprosiły Meksyk, z czym - wbrew wielu osobom - nie mam większych problemów, tak jak nie mam problemów z przeproszeniem Litwy. Dziwię się jednak nieproporcjonalnej reakcji po zajściu po stokroć bardziej skandalicznym, czyli napadem nożowników na polskich obywateli w Hiszpanii. Rząd, wykonując w tej kwestii ruchy pozorne, idzie pod rękę z mediami, którym również nie w smak nagły zwrot akcji. Przyjęto linię "zawsze winny polski kibic" (moim zdaniem na plaży w istocie winny był polski kibic) i nie ma od niej odstępstw. Politycy i niektóre media to dziś jedna banda, walcząca o wpływy w białych rękawiczkach, stosując metodę kłamstw i niedopowiedzeń. Banda, która zapomniała, do czego została powołana. Przeobraziła się w organizację mającą na celu zagarnięciu jak największych pieniędzy, metodą otumaniania ludzi. Media zamiast podawać informacje, żonglują nimi, a politycy podczepiają się pod głośne i wygodne dla siebie tematy, bardziej niż interesem społecznym i przyzwoitością, kierując się sondażami. Sondaże mówią: więcej ludzi nie lubi kibiców niż lubi, więc do wyborów można tym grać.

Czuję wielką odrazę do TVN-u. Czułem ją dzisiaj, gdy pokazywano w "Faktach", jak jakaś kobiecina odpowiedzialna podobna za transparent o litewskim chamie jest prowadzona przez funkcjonariusza w kominiarce, wyciągnięta z domu z samego rana, a dziennikarz nie zadaje jakże oczywistego pytania: czy to aby nie przesada? Czuję odrazę, gdy słyszę ministra, który mówi, iż "państwo ma monopol na przemoc fizyczną", a nikt go nie pyta, czy aby nie zgłupiał. Wreszcie - czułem wielką odrazę gdy się przemogłem i obejrzałem pełne wydanie "Faktów", w którym potraktowano mnie jak imbecyla, który jeśli cokolwiek czyta, to co najwyżej "Rewię". Program, z którego powinienem się dowiedzieć o najważniejszych sprawach z kraju i ze świata, poinformował mnie, że…

- Kibice pobili się na plaży z marynarzami (główny i najdłuższy materiał)
                        - Jest problem z budżetem (króciutkie)
                        - Jest problem z jakimś księdzem
                        - Taśma podrapała dziecko na jakiejś karuzeli
                        - Jakiś grubas waży 600 kilogramów i go podnosili dźwigiem
                        - Jest nowy pies w "Białym Domu"
                        - Sport uprawiają geje (i nie mają lekko)
                        www.weszlo.com/news/16122-Polityczno-dziennikarska_halastra_Gardze_wami
                        • shepard102 Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz 24.08.13, 14:47
                          "... Politycy i niektóre media to dziś jedna banda, walcząca o wpływy w białych rękawiczkach, stosując metodę kłamstw i niedopowiedzeń. Banda, która zapomniała, do czego została powołana..."

Obiektywnie - prawda.
                          Ale wyartykułowana przez pisubratowskiego watażkę, brzmi jak obelga, Lechowski.
                          • lechowski51 Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz 24.08.13, 14:56
                            Może jaśniej i spokojniej?.Nie rozumiem po co się niezdrowo podniecasz w biały dzień?!
                        • Gość: Wyszłocowyszło Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 24.08.13, 22:19
                          Tylko autorstwo pierwszego zdania należy do Lechowskiego51 (o ile się nie mylę). Reszta to ogromna wkleja z kilkunastu stronek. Wprawdzie źródło (1) wskazano, ale z opatrzenia cytatu(:-) cudzysłowem zrezygnowano. Cóż, jeśli się nie myśli, to trzeba sięgnąć po myśli mądrzejszych(:-))... i uznać je za swoje. Niestety!
                          I tak wyszło to, co wyszło!
    • Gość: orinoko Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz IP: *.opera-mini.net 24.08.13, 15:12
      przypominam.to byli politycy PISu.Bandytow nazywali patriotami.
      • lechowski51 Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz 24.08.13, 18:04
        Były komuch,co w reklamówce przewoził pieniadze od towarzyszy radzieckich aby założyć nowy komunistyczny twór czyli SLD,jest bardziej subtelny od ola i Ciebie.
        fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1231538_435800143199850_124291395_n.png
        • Gość: Aniołki Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 24.08.13, 22:26
          Nie wiesz przypadkiem, dlaczego "kibice" Cracovii i Tychów pobili pobili aniołków z Wrocławia i dlaczego właśnie w Hiszpanii?
        • lechowski51 Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz 24.08.13, 22:34
          Specyfiką tego forum jest to,że o kościele wypowiadają się ateistyczne dewotki omijające świątynie szerokim łukiem,w drodze do knajpy.O kibicach/kibolach,bandytach/ wypowiadają sie oglądacze WSI-24 wierni czytelnicy portalu GW,którzy nigdy nie byli na stadionie.
          Ateistycznym dewotek nie będę nawracał,bo każdy musi mieć jakąs religię.Natomiast forumowych trefnisiów POwtarzających za cynglami z GW bzdury i kłamstwa,zachęcam do oglądniecia filmu o kibicach/kibolach,bandytach/
          www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=avM3xQVTFus
          • Gość: Kłpotyto Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz IP: *.rzeszow.hypnet.pl 24.08.13, 23:17
            Odpowiedź jakby wymijająca i mało merytoryczna, niestety. A na dodatek skierowana nie na ten adres, jakby.:-) Nadal masz, jak widzę, problem z "drabinką".
          • Gość: 1984 Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz IP: *.rz.izeto.pl 25.08.13, 09:07
            To Ty wklejałeś z Nonsensopedii rzekome mądrości na temat ateistów. Nikogo nie obchodzi liturgia kościoła o nadużyciach, "nauce" , i nawracaniu ogniem i mieczem każdy może swoje zdanie wyrazić. A co do kiboli to jak kiedyś przekopie Cię to bydło (czego Ci nie życzę) tylko dlatego, że aktualnie mieszkasz w innej części miasta to zrozumiesz o czym tu mowa. Po raz kolejny przekraczasz granicę przyzwoitości.
    • Gość: NordOst Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz IP: *.189.219.106.skyware.pl 24.08.13, 22:42
      Artykuł beznadziejny.
      To że kibole czują się bezkarni to winna w dużej mierze mediów, wiadomo że są środki dzięki którym można sobie z tym problemem bardzo łatwo poradzić tylko GW jako pierwsza podniosłaby zaraz larum. TO JEST WASZA WINA!!!
    • Gość: aystfg Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.13, 04:14
      jako kibic stali protestuję - my też chuliganimy! Wstydź się towarzyszu - ani słowa o stali!
      • lechowski51 Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz 25.08.13, 09:36
        Ja czy Ty przekraczasz granicę chamstwa a nie przyzwoitości,nazywając ludzi bydłem?!.Od takiego stygmatyzowania zaczął sie wasz czarny i czerwony bolszewizm.Film oglądnąłeś?
        • Gość: 1984 Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz IP: *.rz.izeto.pl 25.08.13, 09:44
          A jak można to inaczej nazwać. Ludzie postronni bywali (bo to było ok. 20 lat temu) i bywają ofiarami wojen pomiędzy kibolami z różnych klubów. Jak to nazwać - patriotyzmem. Odwracasz kota ogonem odwołując się do semantyki, a omijasz meritum sprawy szerokim łukiem.
          • lechowski51 Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz 25.08.13, 10:06
            Ludzi określa sie cechami ludzkimi a nie odczłowiecza jak to robili faszyści i bolszewicy i robisz to niestety Ty,wraz z lewacką gawiedzią.Tych,którzy zabijaja nazywa się mordercami a tych,którzy bija niewinnych ludzi nazywa się bandytami.O kibicach/kibolach,bandytach/ pisałem powyzej.
            ...a film oglądnąłeś?
            • Gość: 1984 Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz IP: *.rz.izeto.pl 25.08.13, 10:28
              Mam gdzieś PiS - owską propagandę. Ostatnio było widać jej rezultaty na plaży w Gdyni.
              Ty też określasz ludzi mianem banderowców i bolszewików. Płacą Ci za pisanie tej propagandy? A kibice to są np. siatkarzy - tam zadym nie zobaczysz.
              • lechowski51 Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz 25.08.13, 11:42
                Nie oglądnąłeś filmu a wiesz,że to pisowska propaganda.Świetnie!Nie czytaj też ksiązek,których treść jest sprzeczna z Twoim systemem wartości.
                W Gdyni było widać nieudolność państwa.Banderowiec,bolszewik to określenie ich pogladów i rodzaju działalności.Uprzydmiotowanie ludzi i nazywanie ich bydlętami,moherami,gnidami itd było zaczynem do faszystowskiego i komunistycznego ludobójstwa.
                Po za tym.Wybierz się wreszcie na mecz,bo nigdy nie zrozumiesz czym jest fenomen piłkarskiego kibica.Porównywanie kibiców siatkówki dopiłki nożnej dowodzi,że niczego nie rozumiesz.co jest związane z kibicowaniem.W Madison Square Garden też siedziałem na meczu koszykówki razem z fanami Bulls a kibicowałem Knights.Nigdy coś takiego nie wpadłoby mi do głowy,gdy na tej samej sali kibicowałem Rangersom/hokej/
                • Gość: 1984 Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz IP: *.rz.izeto.pl 25.08.13, 12:12
                  Znalazł mi się mędrzec odkarmiony na wypocinach pisowskiej propagandy. Dzieła zebrane Lenina zastąpiłeś mądrościami prezesa i antysemitów w stylu Dmowskiego.

Opowiadając się po stronie bandytów określiłeś się jednoznacznie jako DNO!
                  • lechowski51 Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz 25.08.13, 14:13
                    Kłamiesz jak każdy lewak!.Dla Ciebie każdy narodowiec to antysemita a kibic to bandyta.
                    ...żeby sie nie powtarzać;

Organ Michnika od paru lat prowadzi swoją wojnę z kibicami.Na celowniku cyngli z Czerskiej i mainstreamowych mediów,znalezli sie ci co odważyli sie wywiesic hasła-Szechter przeproś za ojca i brata czy jak w Poznaniu-Wielkopolanin nie czyta GW i nie ogląda TVN czy Wyborcza kłamie.
                    Więc w odwecie dla cyngli Michnika każdy kibic to kibol a kibol to bandyta.Kazdy kto chodzi na mecze,to widzi sektory rodzinne,gdzie rodzice wraz z dziećmi pomalowani w klubowe kolory,bawią sie i kibicują.Nikt się nie boi oprócz trefnisiów z GW i tych,którzy nigdy od lat nie byli na meczu.
                    Nikogo nie interesuje,że jak podał niedawno PZPN i Ekstraklasa w liście do wojewodów od 4 latach 97.4% meczów odbyło sie bez jakichkolwiek incydentów.Jak się chce stworzyc obraz grozy,to można.Cyngle Michnika pisza tekst,WSI-24 i inne "zaprzyjaznione telewizje" w swoich zbitkach informacyjnych,bębnia i pokazują to co sie działo rok,dwa i trzy lata temu...i mamy straszliwe zagrożenie!
                    To,że kluby kibicowskie opiekuja sie domami dziecka,że kibice Lecha odnowili mogiły Powstańców Wielkopolskich,że kibice Legii opiekuja sie powstańcami Powstania Warszawskiego,ze kibice z całej Polski co Wielkanoc zbieraja na paczki dla biednych Polaków na Kresach-tego nie dowiecie sie z salonowych mediów.Nie zobaczycie opraw meczów z okazji rocznicy Katynia,Powstania Warszawskiego czy tych z okazji Dnia Żołnierzy Wykletych.
                    Bo dla tego środowiska politycznego kibic to bandyta a jeszcze lepiej,gdy sie go przylepi do PiS-u!
                    Miało PO sądy 24 godzinne mające zwalczac stadionowe chuligaństwo to je zlikwidowało.Mamy jedne z najnowocześniejszych stadionów w Europie.Jaki problem jest dla CBŚ wyłapać bandytów czy dilerów,którzy wtapiaja się w kibicowskie środowiska?.Trzeba tylko chcieć a nie bredzic,że po nich idziemy,że bedziemy kastrować pedofili,ze zlikwidujemy dopalacze i jednorękie bandyty.Trzeba wziąć sie nieudaczniacy do roboty!.A nie stygmatyzować każdego kibica i robić z niego chuligana i bandytę.
                    Walczcie cyngle z Wyborczej z bandytami a nie kibicami!
                    • Gość: 1984 Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz IP: *.rz.izeto.pl 25.08.13, 15:23
                      Stanąłeś w obronie frajerów, którzy mnie skopali bo nazwałem ich bydłem,
                      a ponoć należą im się ludzkie określenia.

Kibic nie jest bandytą, bo on nie pójdzie robić zadymy i rozwalać stadionu przez co jego klub ucierpi. Dla kibica najważniejsze jest dobro jego klubu a nie mordobicie.

Możesz mnie nazywać lewakiem - wali mnie to. Musiałeś mieć strasznie nieszczęśliwe życie, że szukasz taniego poklasku na forum gazety, której nienawidzisz, a ten "zakłamany Michnik" jak o nim mówisz to dostawał wpier... na bezpiece za czasów jak prezes pisał doktorat, kmiocie.
                      • lechowski51 Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz 25.08.13, 22:19
                        Jak Cie skopali,to nie kibice a bandyci.Od ścigania bandytów jest policja i prokuratura a nie cyngle Michnika i napaleni pracownicy mediów z WSI-24.
                        Zycie miałem ciekawe i przeważnie szczęśliwe a na tym forum nie szukam POklasku a staram się do tego lewackiego bełkotu i chamstwa,którym jest zalane,wprowadzic trochę merytorycznej rozmowy.Oglądałeś mecz Wisły z Lechem?.Pewnie nie!.I tym się różnimy,że dyskutujesz o tym co nie masz pojęcia.A "pisowskich" filmów o kibicach równiez nie oglądniesz,bo to by mogło zaburzyc Twój obraz jaki o polskich kibicach znasz z GW,WSI-24 i innych POstępackich mendiów.
                        • Gość: 1984 Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz IP: *.rz.izeto.pl 26.08.13, 09:26
                          Niech Ci będzie bandyci w barwach. A może sądy 24 godzinne? Będą orzekać w sprawie uszkodzenia ciał na okres co najmniej 7 dni. Ha ha ha!

Ja bym nie wpadł na to, żeby pisać na forum "frondy" bo z góry wiem, że nie zgadzam się z opiniami tam zawartymi. Nie chcę zakłócać swoją odmienną wizją spokoju forumowiczów o konkretnym światopoglądzie, którzy dzielą się swoimi opiniami i wątpliwościami we własnym gronie. No ale ja mam lewacki światopogląd.

To o czym pisałem wydarzyło się dawno temu, wtedy jeszcze nie było najazdów na osiedla, wyciągania z samochodów na środku ulicy i bicia czy wielu innych tego typu wydarzeń. 99% z nich nigdy nie ujrzy światła dziennego bo nikt nie zaryzykuje bycia świadkiem a nawet zgłoszenia. Nie interesują mnie filmy nakręcone i zmontowane w konkretnym celu. PiS biorąc pod swoje skrzydła całą formację przejął ja z dobrodziejstwem inwentarza i telewizyjne tyrady posła Tomaszewskiego nic już nie zmienią. Trzeba było wcześniej o tym pomyśleć.

Nigdy nie byłem zwolennikiem skrajności, ale czytając te wpisy zastanawiam się czy faktycznie prawdziwy_olo nie ma racji w sprawie działań ANTIFY.
    • Gość: zdravk Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz IP: *.adsl.net.t-com.hr 26.08.13, 01:04
      Panie redaktorze, po co w kółko pisać o tym samym. Wystarczy poczytać tych co się zajmują kibicami i kibolami zawodowo od lat, Dudałę ze Sosnowca, Sahaja z Poznania czy Prendeckiego z waszego Rzeszowa, aby się przekonać że 200 tysięcy kiboli w kraju (którzy codziennie stoją pod blokami czy klatkami polskich osiedli) nie da się eksterminować, i nawet zaostrzone prawo (przed którym humanitarna GW grzmi) nic tu nie da. To są lata świetlne edukacji, wychowania, dom, szkoła, itd. Można być pewnym, że jeszcze stosy takich artykułów jak ten, zapełnią łamy Gazety.
      • lechowski51 Re: Na bandytów tylko razem. nasz komentarz 26.08.13, 09:28
        To może jeszcze o kibicach/kibolach,bandytach/ Max Kolonko?
        www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Y1i4b7Sp6zA
        • kmdr_rohan Lechowski jak se rano nie wklei, cały dzień... 26.08.13, 09:34
          ...ma zmarnowany.
          Biedactwo.
          • lechowski51 Re: Lechowski jak se rano nie wklei, cały dzień.. 26.08.13, 10:11
            ...a Ty jak zwykle błysnąłeś wyczerpującym komentarzem i POpisem erudycji.Geniusz!
            • kmdr_rohan Widzę Lechowski, że stęskniłeś się za mną. :) 26.08.13, 10:16
              A jednak odpowiedziałeś. Niby mała rzecz, a cieszy. Jesteś tak prosty i przewidywalny, Lechowski...
              :D
              • lechowski51 Re: Widzę Lechowski, że stęskniłeś się za mną. :) 26.08.13, 10:38
                Bicie piany z Toba skończyłem.Zaraz zjawi się godny Ciebie partner i będziecie sie paplać w błotku,..
                • kmdr_rohan esprit de l'escalier w wykonaniu Lechowskiego. 26.08.13, 11:02
                  Czyli jego tysiącstodziewięćdziesiątypiąty, kłamliwy post z cyklu "nie będę z tobą rozmawiał bo jesteś bŻydki!"
                  Brawo, Lechowski, brawo!
                  :DDD
                  • lechowski51 Re: esprit de l'escalier w wykonaniu Lechowskiego 26.08.13, 13:14
                    Kochani, ostatnio trochę histeryzujemy i bierzemy więcej Xanaxu, bo codziennie dowiadujemy się, jak bardzo grozi nam kibolstwo i fashysm. Trochę strach był nawet dzisiaj iść do korpo, bo nasze kolorowe i roześmiane towarzystwo z pewnością byłoby łatwym celem dla fashystoof, którzy - jak wiecie - są ponurzy, w odcieniach szarości i nie tolerują szczęścia, jakie w naszych młodych i tęczowych serduszkach wywołuje praca w korpo i nowe Rejbany.

Na szczęście dotarliśmy do korpo cało i bezpiecznie, więc jest szansa, że zrealizujemy cele sprzedażowe i nie będzie siary w chooy przed supervisorem. Na przerwie opowiadaliśmy sobie o swoich lękach i wymienialiśmy się adresami psychoterapuetów, którzy mają największą praktykę w leczeniu fashofobii, a wtem nowy z Tarnowa wyjął ze swojej parcianej torby szalik z napisem Cracovia i ryknął nam za uszami "Tylko Pasy!!!!1111". Pasy - pasiaki, polskie obozy - nasze skojarzenia były jednoznaczne. Kolega-gej ze strachu wdrapał się paprotkę i krzyczał, że nie zejdzie, dopóki ostatni kibol nie odejdzie z korpo. Nowy na to: "no to posiedzisz se tam, pedale" i ze śmiechem dopił maślankę, która obrzydliwie osadziła mu się na wąsach.
                    • kmdr_rohan Lechowskiego brednie przedobiednie. 26.08.13, 13:25
                      Lechowski, tchórzu nasz forumowy, jaki był cel tej kolejnej wklejki, umieszczonej przez ciebie jako odpowiedź na mój post?
                      Czy to już stadium delirium tremens, czy po prostu płacą ci za wklejanie bzdur bez znaczenia dla ciągłości dyskusji?
                    • Gość: Blaskodbity Re: esprit de l'escalier w wykonaniu Lechowskiego IP: *.rzeszow.hypnet.pl 26.08.13, 22:17
                      Mam wrażenie, że oto pławisz się w blasku odbitym, jakby...
                      Kolejna wklejka z Facebooka (Młodzi, zdolni..., www.facebook.com/MWizWO‎). Jak zwykle bez wskazania źródła i zaznaczenia cytatu cudzysłowem. Jak to nazwać? Podszywanie się? O 7. przykazaniu już nie wspomnę!

• lechowski51 Re: esprit de l'escalier w wykonaniu Lechowskiego 27.08.13, 08:35
                        Podajesz linki do nieistniejących stron.Naucz sie przynajmniej kopiować,skoro sam nie potrafisz sklecić paru sensownych zdań!

Żona części Redakcji nie rozumie bowiem nowoczesnych zagadnień związanych z gender i równością płci, dlatego też - kiedy część Redakcji wraca zmęczona po sprzedaży pakietów Internet + telefon - próbuje nakarmić ją kotletem schabowym i kapusto zasmażano i nie chce przyjmować do wiadomości, że część Redakcji wolałaby kiełki sushi i grillowaną soczewicę. To straszne żyć pod jednym dachem z osobożoną zaangażowaną w przemoc wobec osoboświń, trudne jest również wydostawanie się z tradycyjnych patriarchalnych wzorców partnerskich, w których część Redakcji jest zmuszana do pracy wiertarką i noszenia zgrzewek wody mineralnej, co jest bez sensu, bo osobożona wzorem innych waginoosób jest w stanie sama nosić ciężkie zakupy.

Przykre chwile nadchodzą zawsze wieczorami, kiedy część Redakcji usiłuje w spokoju pooglądać TVN Style a osobożona uparcie przełącza na Polsat Sport, kładzie przed częścią Redakcji piwerko bez sprajta i oczekuje od niej zachowań uznawanych przez tradycyjne środowiska jako męskie: picia, przeklinania i krzyczenie "sędzia to pała, wygląda mi na pedała", już zupełnie nie wspominając o niehigiecznych i nietolerancyjnych zachowaniach heteroseksualnych, które spychają część Redakcji w mroki podkarpacia.
                        • kmdr_rohan Lechowski znowu bredzi po proszkach. 27.08.13, 09:02
                          A może bez? W każdym razie sensownego zdania nie ma co od niego oczekiwać.
                          • lechowski51 Re: Lechowski znowu bredzi po proszkach. 27.08.13, 09:43
                            Wojtek Kowalczyk,wielokrotny reprezentant Polski i kibolach i bandytach..

Koniec wywiadu. Wyłączcie dyktafon. Chociaż nie, jeszcze jeden temat chciałem poruszyć.

Jaki?
                            Kibiców, z których na siłę chce się z nich zrobić kiboli, a w ich miejsce wprowadzić krawaciarzy. A ja protestuję! Największe menelstwo na Legii spotkałem na trybunie vipowskiej. Byłem tam w zeszłym sezonie, na silverze. Jedna, wielka libacja. Mecz jest tylko dodatkiem do pijaństwa. Nim się zaczął, część była już dobrze zrobiona. A potem tylko gorzej – stoły zarzygane, jedni szczą, gdzie popadnie, inni charczą, plują. Pierwszy raz widziałem, żeby ktoś oglądał mecz plecami do boiska. Na tej trybunie to norma. Nie zgadzam się, żeby moich kolegów z Bródna, którzy chodzą na Żyletę, traktować jako gorszą kategorię niż tych, którzy najebani nie pamiętają niczego z meczu.
                            ofensywni.przegladsportowy.pl/2013/08/22/kowal-na-ostro-polskie-kluby-byly-rolowane-przyjezdzaly-ogorasy-czesc-iii/
                            • lechowski51 Re: Lechowski znowu bredzi po proszkach. 27.08.13, 11:38
                              To jest cham,chuj,buc...przekroczeniem prawa czy nie?.Ażeby było lepiej to tutaj kibice/kibole,bandyci/ ścigani są z urzędu!

„Niedawno Janusz Palikot został uniewinniony – przez sędzię Alicję Zych – z zarzutu obrażenia śp. prezydenta Lecha Kaczyńskiego słowem „cham”. A kilka dni później po tym wyroku, 10 kibiców zostaje zatrzymanych za użycie na transparencie słowa „cham”. To właśnie pokazuje logikę rządzącego dziś w Polsce »establishmentu«” – komentował sprawę w rozmowie z Placem Wolności Witold Gadowski, dziennikarz śledczy i publicysta
                              www.plwolnosci.pl/a/3669/Koniec-dzialalnosci-Wiary-Lecha--kibice-spychani-do-podziemia
                              • kmdr_rohan Lechowski jak ruski komputer. 27.08.13, 11:47
                                Stale powtarza frazę "A u was biją murzynów".
                                • lechowski51 Re: Lechowski jak ruski komputer. 27.08.13, 11:55
                                  Na ruskich komputerach tak jak Ty zupełnie się nie znam.Wiem natomiast co to jest kłamstwo i manupulacja i wiem,że michnikowe cyngle Nigdy nie ujma się za pobitymi Polakami a gloryfikacja komunistycznych kanalii i bandytów,jest tutaj na POrządku dziennym.
                                  Czy hiszpański rząd i czołowe gazety również za to chamstwo przeprosiły?
                                  www.kresy.pl/wydarzenia,polityka?zobacz%2Fwitajcie-w-katyniu-tak-kibice-sewilli-obrazili-pamiec-pomordowanych-polakow
                                  • Gość: Patrioci Re: Lechowski jak ruski komputer. IP: *.rzeszow.hypnet.pl 27.08.13, 23:53
                                    To też patrioci i strażnicy owych wyklętych?
                                    Pozwalam sobie zacytować:

"Do napadu doszło w niedzielę około godz. 4 30 nad ranem w Sieniawie koło Przeworska. Młody mężczyzna, który poruszał się samochodem osobowym ciemnego koloru, zatrzymał się obok auta, którym podróżowali obywatele Ukrainy, kobieta i mężczyzna. Napastnik ubrany w odblaskową kamizelkę ostrzegawczą podszedł do samochodu Ukraińców i przez uchylone okno od strony kierowcy zażądał pieniędzy. Wymachiwał trzymaną w ręku maczetą, którą skaleczył siedzącego w samochodzie obywatela Ukrainy. Ten natychmiast uruchomił silnik i odjechał.
                                    Policjanci z Przeworska szybko ustalili, kto mógł być sprawcą usiłowania napadu. Okazało się, że w poniedziałek wybrał się z innymi pseudokibicami JKS- Jarosław na ustawianą bójkę z fanami Hetmana Zamość. Kibole mieli się spotkać w okolicach Narola na Podkarpaciu. Policjanci monitorowali pseudokibiców obu klubów, zdobyli wcześniej informację o ustawce. Policjanci przekazali tę informację kolegom z Lublina. Od poniedziałkowego rana prowadzili działania, których celem było niedopuszczenie do bójki. Kontrola samochodów w Dachnowie była częścią tej akcji.
                                    Policjanci z województwa lubelskiego wylegitymowali kilkunastu mężczyzn, którzy sześcioma samochodami zmierzali w kierunku Narola."

Cały tekst: rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,14500995,Jechali_na_ustawke__Jeden_z_kiboli_zatrzymany_za_rozboj.html#ixzz2dCzwTQyF
                        • Gość: Kopiujwklej Re: esprit de l'escalier w wykonaniu Lechowskiego IP: *.rzeszow.hypnet.pl 27.08.13, 21:03

Za to Ty skleciłeś... jedno. :-))
                          Proszę bardzo!
                          Kolejna wklejka (niestety, jak zwykle, bez cudzysłowu) :-((:
                          pl-pl.facebook.com/MWizWO/posts/640816439262489
                          PS. Szkoda, że nie sprawdzsaz linków. Wystarczy wkleić adres, a to przeciez umiesz. ;-)
                          • lechowski51 Re: esprit de l'escalier w wykonaniu Lechowskiego 28.08.13, 08:46
                            Chciałbym aby forumowe lewactwo wyobraziło sobie takie zdarzenie...
                            Pod Wrocławiem bandyci w koszulkach Sląska Wrocław zatrzymują buz kibicami Sewili,biją ich i zabierają oprawę plastyczną jaką ci wiozą na mecz.Natomiast na stadionie,kibiców hiszpańskich,wśród których jest mnóstwo Zydów,wita transparent-Zrobimy wam Dachau a na ogromnych banerze jest wymalowana sylwetka Hitlera.Tak było w Sewillii...ale przecież hiszpańscy bandyci to nasi bandyci.Oni zamiast Hitlera mieli zbrodniarza Che a zamiast do Dachau,chcieli nam zrobić Katyń!
                            • kmdr_rohan Brednie Lechowskiego na dzień dzisiejszy. 28.08.13, 09:00
                              lechowski51 napisał:

> Chciałbym aby forumowe lewactwo wyobraziło sobie takie zdarzenie...

Chciałbym, abyś przestał obrażać ludzi na tym forum.
                            • Gość: NiewstydCi? Re: esprit de l'escalier w wykonaniu Lechowskiego IP: *.rzeszow.hypnet.pl 28.08.13, 22:19
                              No tak, po prostu cudne! Tyle megalomanii i kabotyństwa, a przede wszystkim głupoty i braków w wykształceniu nie sposób gdziekolwiek spotkać! ;-))
                              Najbardziej podobało się mi:
                              - "bandyci w koszulkach Sląska Wrocław",
                              - "oprawa plastyczna jaką ci wiozą na mecz",
                              - "kibice hiszpańscy,wśród których jest mnóstwo Zydów",
                              - "przecież hiszpańscy bandyci to nasi bandycI",
                              - "zamiast Hitlera mieli zbrodniarza Che",
                              - "zamiast do Dachau,chcieli nam zrobić Katyń".
                              • lechowski51 Re: esprit de l'escalier w wykonaniu Lechowskiego 29.08.13, 08:40
                                Wiem,że dla lewactwa Che nie jest zbrodniarzem a Katyń miejscem ludobójstwa.A pisanie o tym to wyraz kabotyństwa,megalomanii i braku wykształcenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka