Dodaj do ulubionych

Samowolki scigane

29.08.13, 01:08
ale Rysio P. nadal pod parasolem Tadzika?
Zaplaci/l/komus,czy rozbiorka?
Oto jest pytanie.
Czy Esbeka mozna rozliczyc i postawic przed...?
Rowny-rowniejszy i esbek...
Komorowski/prezydent/nic z tymi gnidami nie robi,oprocz dawania ekstra premi i emerytur...
a dla owych wylacznie szubienice.Bron Boze kula.Ludzie Honoru sie strzelali,tych chlystkow trzeba powiesic skoro nie maja sil polozyc glowy na szafocie:)
Badz wola Twoja-Panie.
Obserwuj wątek
    • Gość: zomowiec Re: Samowolki scigane IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.13, 07:57
      możesz piszczeć, skomlec do woli, ja do mam głęboko w d... Mam 51 latek i ponad cztery tys zł ..na ręke" emeryturki za pałowanie takich jak Ty.
      • Gość: NM Re: Samowolki scigane IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.13, 14:48
        teraz by się przydala taka służba, która nie boi się debili na stadionach
        • Gość: ! Re: Samowolki scigane IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.13, 15:10
          ?
      • ouimet Re: Samowolki scigane 30.08.13, 20:48
        Gość portalu: zomowiec napisał(a):
        . Mam 51 latek i ponad cztery tys zł ..na ręke" emeryturki za pałowanie takich jak Ty.
        ###
        sam widzisz,ze palowanie nie zrobilo z ciebie milionera.4tysiaki na miesiac nie poskladaja sie na kase Rysia...Nie palowal/chyba/ a ma...duuuuuuuuuuuuuuuuuzo wiecej.
        Wniosek-nadawales sie jedynie do palowania kiedys...za 4000zetow obecnie...:))))))
        Jezeli cie twoi nie docenili,to nie miej pretensji do mnie ze cie tez olewam:)
        ps
        obecnie jest 2013.Standardowe palowanie bylo 1980.Jako 18to latek palowales?Chyba wlasnego precelka...
        • Gość: zomowiec Re: Samowolki scigane IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.13, 23:02
          Pracuj, proszę wydajnie na moja emeryturkę, Płać grzecznie składki, nie oszukuj państwa. Jutro odpoczywaj, w niedziele wieczorem idź wcześnie spac, by od rana w poniedziałek pracować na moją emeryturkę, której Ty zapewne nie doczekasz. .....a pałowałem takich jak ty w latach 1983 -1987. Uczenie się historii nie boli (chyba).
      • Gość: PEPE Re: Samowolki scigane IP: *.230.91.6.rzeszow.mm.pl 31.08.13, 00:14
        Gość portalu: zomowiec napisał(a):

> możesz piszczeć, skomlec do woli, ja do mam głęboko w d... Mam 51 latek i ponad
        > cztery tys zł ..na ręke" emeryturki za pałowanie takich jak Ty.

Wierzę, że masz te swoje lat 51. Trudno.
        Wierzę, że opałowałeś się za młodu za wszystkie czasy. Gratulacje.
        Wierzę nawet, że na rękę te cztery koła zgarniasz. Niech ci lekkimi będą.
        Jedno mnie tylko zastanawia...
        Po kiego ch... postanowiłeś się tym podzielić, skoro, jak piszesz - masz to głęboko w d...?
        I to z samego rana...
        Spać nie możesz?
    • Gość: Doktor Zwyczajny Re: No zupełnie jakbym proboszcza Szurka z Fary IP: *.opera-mini.net 31.08.13, 02:57
      z kazania słuchał.
      On też ma takie chrześcijańskie podejście do bliźniego swego i trzeźwe myślenie, jak zresztą każdy uczony w piśmie.
      Aż się chce pochwalić takimi katolikami przed papieżem Franciszkiem. Oni cali tchną Dobrą Nowiną.
      To co, może ktoś (niedziela 20:30) nagra i wyśle do Vaticanum Par Avion lub przez internet?
      • Gość: zomowiec Re: No zupełnie jakbym proboszcza Szurka z Fary IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.13, 13:19
        dzięki PEPE, ale da Ciebie ósma godz to rano?, to już wczesne przedpołudnie dla mnie , albowim ,,kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje"...mnie daje , więc śpie w nocy a nie w dzień.
        • Gość: cqpx/15 Re: No zupełnie jakbym proboszcza Szurka z Fary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.13, 21:04
          te zomowiec, no i czym ty się chwalisz.Jesteś tylko żałosnym ubogim sq*wysynem i takim cie pochowają.
        • Gość: PEPE bez żart... IP: *.230.91.6.rzeszow.mm.pl 31.08.13, 21:19
          ...skoro świt, to wstają ci, którym ZUS troszkę (to eufemizm) niżej wypłaca :P
          Wiesz, trzeba jakoś dorobić do nędznej emerytury
          Krezusi wylegują się w betach przynajmniej do 10-tej .
          Więc albo troszkę podkolorowałeś swoje wypłaty albo zrywają Cię z wyra wyrzuty sumienia za to pałowanie :)
          W obu przypadkach, należałoby nieco stonować pierwszy wpis... :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka