Dodaj do ulubionych

Premier Tusk jednak przyjedzie dziś na Podkarpacie

05.09.13, 12:36

wspaniale bedzie uścisnąć dłoń premiera mojego kraju
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

łączę serdeczności dla Ciebie i Twojej Rodziny ;-)
Obserwuj wątek
    • lechowski51 Re: Premier Tusk jednak przyjedzie dziś na Podkar 05.09.13, 12:42
      Niestety Nasz Ukochany Przywódca nie znalazł czasu na spotkanie POlactwem.Będziesz się musiał zadowolic fotkami spreparowanym w foto shopie przez nagrzanych pracowników mediów.Mam nadzieję,żę WSI-24 też nie zawiedzie i usłyszysz,że Kaczor jast mały i ma kota.
      • res-men Re: Premier Tusk jednak przyjedzie dziś na Podkar 05.09.13, 12:47

pie...sz jak tajska ku... jak zwykle ...lechoś - wybacz za wylgaryzm ale jak duren nie rokuje poprawy strasznie mnie to irytuje a mam cie za ineligentnego człowieka mimo róznic swiatopoglądowych

• rz-e nie karmic trolla 05.09.13, 12:51
          tu res-men doradza forumowemu koledze stomatologa

Autor: res-men ˘ 26.06.13, 13:33
          po prostu myj zęby

Autor: roxx_foxx 26.06.13, 13:36
          Spokojnie, o to się martwić nie musisz.

Autor: res-men ˘ 26.06.13, 13:44
          Martwić sie ? a co mnie to obchodzi - twoje zęby - mam to w dupie
        • lechowski51 Re: Premier Tusk jednak przyjedzie dziś na Podkar 05.09.13, 12:51
          Z chamami się nie zadaję.
          • kmdr_rohan Lechoski łże jak zwykle. 05.09.13, 13:05
            Ot, taka jego natura, łże, sam sobie zaprzecza, kradnie... Cały PiSSman.
    • rz-e nie karmic trolla 05.09.13, 12:50
      Autor: res-men ˘ 19.06.13, 16:44
      Powiedz mi dlaczego jak sobie ciebie wyobrazam zamiast nosa masz kreskę a zamiast ust odbyt ?
    • Gość: . Re: Premier Tusk jednak przyjedzie dziś na Podkar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 12:53
      a po co?
      aby go wygwizdać?
    • res-men Premier Tusk jednak przyjedzie dziś na Podkarpacie 05.09.13, 13:06

Ech pisowskie ryje - z wami sie nie da rozmawiać - jak nie mace argumentów a nie macie to donosicie mówiąc ze w komunie na was donosili - hiporkyci ... a ty rz-e niczym nie róznisz sie od jakiegoś tam tw ....tylko robisz to na forum - gnida gnida gnida w dodatku ograniczona umysłowo

• rz-e nie karmic trolla 05.09.13, 13:11
        Autor: res-men ˘ 29.07.13, 14:01
        czy gó... to twoje pozywienie czyto co masz miedzy uszami?
      • Gość: . Re: Premier Tusk jednak przyjedzie dziś na Podkar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 13:19
        ech ty POpaprana świńska mordo..... cuda ci sie marzą, niestety ryżawy cudok w ramach cudów rozmnoży POdatki...
        • res-men Re: Premier Tusk jednak przyjedzie dziś na Podkar 05.09.13, 15:36

ja sie podatków nie boję - mam zdrowo poustawiane ceny produkcji i dobrze płacę ludziom ... jak ktoś uczciwie pracuje to podatki są całkiem miłe - ale jak kaczyński będzie mi wtykał nos w mój biznes stać mnie na to aby to zamknąc w cholerę i 25 ludzi pójdzie na kuroniówkę - nie pozwolę aby ktos kto nie ma pojęcia o biznesie wprowadzał swoje ubeckie metody ...nie zyczę sobie takze aby doszukiwał się tu jakichs układów - nie pasuje to niech ludzie siedzą o suchym pysku - i niech zawdzięczają to kurduplowi z szabelką

• rz-e nie karmic trolla 05.09.13, 15:40

Autor: res-men ˘ 25.06.13, 13:52

- wez ty sie jebnij tym głupim łbem o scianę albo zajmij sie lizanie rowa Jarkowi na telewizorze - twoja głupota poraza
    • Gość: Hiob Re: Premier Tusk jednak przyjedzie dziś na Podkar IP: *.dynamic.mm.pl 05.09.13, 13:44
      Dziś premier nie przyjedzie do DARCO.
      Pozdrawiam.
      • lechowski51 Re: Premier Tusk jednak przyjedzie dziś na Podkar 05.09.13, 15:25
        Nasz Ukochany Przywódca zamiast,zapowiedzieć swoja gospodarską wizytę,wpada tak nagle,że kochający go lud nie zdąży go powitać-Donald matole Twój rząd....
        • res-men Re: Premier Tusk jednak przyjedzie dziś na Podkar 05.09.13, 15:32

i znowu pie...sz jak tajska ku... - rzecz jasna "Donald matole" nie jest chamstwem bo ty jeden jedyny jestes zajebisty i tobie wolno ...chamie skonczony , prostaku - jak smiesz wyzywać premiera swojego kraju - ten azbest z hameryki pomieszał ci klepki - jak przywiozłes tysiąc dolarów myslisz ze kupiłes polskę ? ...smieciu beznarodowy?

• rz-e nie karmic trolla 05.09.13, 15:41
            res-men 02.07.13, 14:29
            wku...ać ? eee to ty sznurek od majtek jestes jak zwykła rozmowa cie wku...a ...co będzie jak podniesiesz z mi cisnienie ...? ale chyba nie potrafisz więc jak narazie mogę ci poradzić ( co juz zrobiłem ) abyś jednak pobawił sie ptakiem - wyluzujesz sie .
        • Gość: Czechowski Może powiesz mu to bucu w oczy? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 05.09.13, 15:33
          ?
          • rz-e Re: Może powiesz mu to bucu w oczy? 05.09.13, 16:02
            Gość portalu: Czechowski napisał(a):

Może powiesz mu to bucu w oczy?
            > ?

pomijam fakt ze zwracajac sie per 'bucu' do rozmowcy stawiasz sie w jednej lini z trollami resmenem kajakowym komandorkiem i ortalionem [a moze jestes jednym z nich], ale jaka to ma smieszna wymowe pod art zaczynajacym sie od slow 'Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarpacie! - Wizyta została odwołana w związku z ...'

logika godna kajakarza_roana, ekspresja - resmena, a kultura wszystkich razem wliczajac ortaliona przejetego kserokopia z super ekspresu ;D
            • Gość: Czechowski Re: Może powiesz mu to bucu w oczy? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 05.09.13, 16:11
              Coś mi się przylepiło do podeszwy. Fe.
            • res-men Re: Może powiesz mu to bucu w oczy? 05.09.13, 16:12

smieciu - kolejny wątek zamieniasz w dzichad bo poczułes sie urazony ze ktos ci powiedział prawdę ze jestes durniem a zamiast mózgu masz gó... - pod kazdym wątkiem cytujesz po kazdej mojej wypowiedzi moje do ciebie wypowiedzi które są słuszne i w stylu odpowiadającym twojemu intelektowi debila bez podstawówki - załóż wątek ze cie skrzywdziłem smieciu popaprany i tam wylewaj żale bo twoja urazona ambicja dziecka nie kazdego obchodzi więc płacz w jednym kącie bo obnoszenie tej rozmazanej gęby nie kazdego interesuje...łazisz jak szmata i kazdemu wypłakujesz sie w ramie ze cie resmen skrzywdził ...miej troche honoru szmato jesli znasz znaczenie tego słowa wielokątowy durniu

• rz-e Re: Może powiesz mu to bucu w oczy? 05.09.13, 16:15
                Autor: res-men ˘ 09.08.13, 11:07

bucu skonczony nie należe do Ruchu Palikota ? Moze nie potrafisz czytać ? skonczyłes podstawówkę czy ci tata załatwił ...? Umiesz rozmawiac czy tylko rzygać tą merytorycznie żadną paplaniną kretyna ?

Napisałem w dwóch językach - pierwszy to język ludzi kulturalnych a drugi język chama stworzonego po alkoholu
            • rz-e kajakowy komandorek z za winkla ;-) 05.09.13, 16:19
              Gość portalu: Czechowski napisał(a):

> Coś mi się przylepiło do podeszwy. Fe.

faktycznie, widac ponizej twojego wpisu kajakowy komandorku z awansu spolecznego, tu w ukryciu pod innym nickiem ;D
              • kmdr_rohan Oho, mania prześladowcza kogoś dopadła. 05.09.13, 17:33
                Śmieszny jesteś, człowieczku. Śmieszny, a może bardziej żałosny.
                A że Lechowski jest bucem, to prawda.
    • Gość: krytykant Res-menie zlituj się !!! IP: *.static.sl-net.pl 05.09.13, 16:27
      Res-menie zlituj się nad częścią gatunku ludzkiego, który posiada umysł umiejący czytać ze zrozumieniem -BŁAGAM !!!!!!

Jak można cieszyć się z przyjazdu i chcieć uścisnąć rękę premiera po przeczytaniu słów "Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarpacie!"?

Zamilcz i nie kompromituj już tego forum !!!!!
      • res-men Re: Res-menie zlituj się !!! 05.09.13, 16:41

Zanim napiszesz kolejne gó... zamiast wpisu na temat przesledz , przeczytaj a potem sie wypowiadaj i krytykuj ...artykuł jest poprawką po artykule zapowiadającym przyjazd - ponieważ pan premier niestety nie mógł przyjechać napisano iz jednak nie przyjedzie a w forum zostały komentarze z poprzedniego - mój wpis powisał kiedy jeszcze była zapowiedz przyjazdu - rozumiesz to czy za trudne ? tak więc zlituj się nad częścią gatunku ludzkiego, który posiada umysł umiejący czytać ze zrozumieniem - BŁAGAM !!!!!! W innym przypadku zamilcz i nie kompromituj już tego forum !!!!!

• rz-e Re: Res-menie zlituj się !!! 05.09.13, 16:50
          res-men napisał:

> ponieważ pan premier niestety nie mógł

rece zalamuje na twoim nieszczesciem. lechowski cie olal chwile temu, nawet multinick tez, ode mnie dostajesz niemal wylacznie klasyke chamstwa twojej produkcji, a teraz nawet tusku-tusku cie olal
          ale masz pocieszenie mozesz cos uscisnac i nie tylko kajakowemu komandorkowi ;D hahahahahaaa

i tradycyjnie twoja tffffoooorczosc, dzis pod pseudonimem ;D

Autor: Gość: res- men vel odeon IP: *.opera-mini.net 13.08.13, 18:33

jutro po południu bucu rz-e lub łowco padnie tu pod tym wątkiem twoje imie i nazwisko.resmen straszył a ja to zrobie bo cie znam ciulu gumowy .jestes na tyle durny ze jeszcze chwalisz sie chamie z boguchwały jak ty rządzisz na forum?mamy wspolnych znajomych palancie.rozgłosze na wszystkich forach kim jestes i gdzie mieszkasz i skonczy sie to trolowanie.ludzie mają cie dosą swirze.do jutra dziwaku

• res-men Re: Res-menie zlituj się !!! 05.09.13, 17:00

odpimkpkaj sie juz skonczony bucu - nie udzieliłem ci zgody na rozmowę ze mną i nie doznasz tej rozkoszy przed jeszcze długi czas

• rz-e Re: Res-menie zlituj się !!! 05.09.13, 17:11

- wez ty sie jebnij tym głupim łbem o scianę albo zajmij sie lizanie rowa Jarkowi na telewizorze - twoja głupota poraza

Autor: res-men ☺ 04.09.13, 17:06

cieszę sie ...donosicielu :-) kapusiu - agencie tomku rzeszowskiego forum ...kanalio moralna , ;-) i tez cie kocham:-) heh
    • ouimet Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarpacie! 05.09.13, 16:34
      na 100% zapomnial przed obiecaniem wizyty na wschodzie Kraju/Polski?/ o treningu w kopanej:)
      • res-men Re: Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarp 05.09.13, 16:47

osobiscie podziwiam i popieram dbałość o kondycję fizyczną - dzieki temu premier wygląda na człowieka sprawnego i takim jest a nie jak jego oponent na krótkich nózkach z brzuszkiem, sapiący i czerwony na swym szszerym do bólu obliczu którego nie widać zza mównicy - tak więc dla normalnego człowieka trening i dbałosc o zdrowie to wzorzec sam jestem 3 razy w tygodniu na basenie i biegam dziennie około 5 km ...dla pisokatola to narcyzm bo kosciół zawsze dawał za wzorzec człowieka cierpiącego więc tam wzorem jest postać umartwionego niedoprasowanego i zaniedbanego prezesa z długami i bez konta ,prawa jazdy , żony i dzieci

• rz-e Re: Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarp 05.09.13, 16:52
          Autor: res-men podszywajacy sie pod rz-e: *.res.pl 14.08.13, 17:21

...moim zdaniem jestes forumową dziwką , wielonikową, sprzedajną, brudną , niedomytą dziwką bez moralnosci i błony dziewiczej , jestes prostakiem z gminu którego dołączyli do miasta i stał sie mieszczuchem ale nabyta inteligencja az razi bo wrodzone chamstwo przykryłes nowymi nawykami - ktos kto obraza ludzi tylko dlatego ze urodzili sie na wsi i
          tam zyją , pracują i starają sie radzic sobie jak mogą własną pracą jest scierwem , szmaciną - widać ze masz lewe rączki do pracy pseudointeligenciku i nie wiesz co to praca na wsi - a jak ktos pracuje to ma - bydlaku a ty nie potrafisz więc nic nie masz i tylko pojękujesz na wszystkich forach jak tajska ku....
          • res-men Re: Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarp 05.09.13, 16:59

kłamiesz - to nie mój wpis choć do poprzednich sie przyznaję ale ktoś cie fantastycznie ocenił - podpisuje sie pod tym i zgadzam z całą merytoryczną zawartoscią - choć wobec ciebie to wpis za subtelny...

• rz-e Re: Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarp 05.09.13, 17:19
              kto takiemu klamcy uwierzy?

Autor: res-men ☺ 05.09.13, 17:00
              odpimkpkaj sie juz skonczony bucu - nie udzieliłem ci zgody na rozmowę ze mną i nie doznasz tej rozkoszy przed jeszcze długi czas

hahahahahahaaaaaa

i jeszcze sie geniusz przyznaje ze napisal to:

Autor: Gość: res- men vel odeon IP: *.opera-mini.net 13.08.13, 18:33

jutro po południu bucu rz-e lub łowco padnie tu pod tym wątkiem twoje imie i nazwisko.resmen straszył a ja to zrobie bo cie znam ciulu gumowy .jestes na tyle durny ze jeszcze chwalisz sie chamie z boguchwały jak ty rządzisz na forum?mamy wspolnych znajomych palancie.rozgłosze na wszystkich forach kim jestes i gdzie mieszkasz i skonczy sie to trolowanie.ludzie mają cie dosą swirze.do jutra dziwaku

mam poszukać gdzie sie zarzekales ze to nie ty pisales i nigdy nie urzywales opery mini?

hahahahahahahhahaa tak sie podlozyc moze tylko *******

******* - wpisac dowolne okreslenie
              ja mam swoje, ale nie nadaje sie do publikacji ;D
      • lechowski51 Re: Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarp 05.09.13, 16:49
        Dzisiaj na giełdzie WIG-20 spadł o 6% .Najwiecej od paru lat w Europie.Wczoraj 0 prawie 3%.Z polskiej gospodarki wyparowało przez nieudaczników z PO kilkanaście miliardów złotych.A forumowe buractwo martwi się,że do regionu ciężko pracujacych i zaradnych ludzi nie przyjedzie cudotwórca Tusk.
        • rz-e Re: Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarp 05.09.13, 16:55
          lechowski51 napisał:

> A forumowe buractwo martwi się,że do regionu ciężko pracuj
          > acych i zaradnych ludzi nie przyjedzie cudotwórca Tusk.

to margines nawet u forumowych burakow.
          martwia sie wylacznie ci, ktorzy gdy kaczor dojdzie do wladzy od razu pojda siedziec za przekrety i zlodziejstwa.
          • res-men Re: Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarp 05.09.13, 17:03

barzo pasujecie do siebie intelektem a raczej jego brakiem - jeden naćpany azbestem a drugi widzący wszędzie złodziei i modlący sie u pederastów ...kochacie sie ? buce ? bo tak razem zgodnie mowicie

• rz-e Re: Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarp 05.09.13, 17:06
              Autor: res-men ˘ 11.07.13, 11:45
              jakkolwiek lubię ludzi to poziom tego osobnika uwalnia we mnie chęć przjebania mu bejzbolem

- wez ty sie jebnij tym głupim łbem o scianę albo zajmij sie lizanie rowa Jarkowi na

telewizorze - twoja głupota poraza

• Gość: sf Re: Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarp IP: *.res.pl 05.09.13, 17:09
                wstaw brakujące literki ...kretynie
                • rz-e Re: Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarp 05.09.13, 17:22
                  Autor: Gość: sf IP: *.res.pl 05.09.13, 17:09

> wstaw brakujące literki ...kretynie

ciagle ten res.pl ale ro nie res-men, to nie on,
                  nigdy - przeciez on taki glupi nie jest ;D
                  hahahahahahahaa

fajne jestescie trolliki a ile radosci dostarczacie
                  • Gość: sdf Re: Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarp IP: *.res.pl 05.09.13, 17:31
                    to ja
                    • rz-e Re: Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarp 05.09.13, 17:47
                      Gość portalu: sdf napisał(a):

> to ja

wiem i ci nizej to tez ty i ja to tez wiem ;D
                  • Gość: rterte Re: Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarp IP: *.res.pl 05.09.13, 17:31
                    to tez
                  • Gość: dsfsdfsd Re: Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarp IP: *.res.pl 05.09.13, 17:31
                    wyobraż sobie ze to tez ja
                  • Gość: hfghjryr Re: Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarp IP: *.res.pl 05.09.13, 17:32
                    wiem ze tego nie zniesiesz ale o tez ja
                  • Gość: odrowąż marchewka Re: Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarp IP: *.res.pl 05.09.13, 17:32
                    :-) popatrz jaki ten swiat dziwny - tez ja:-)
                  • Gość: stefek burczymucha Re: Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarp IP: *.res.pl 05.09.13, 17:34
                    jacie - to tez ja ...zadaj sobie teraz pytanie co sie zmiania jesli znaczek w górnym kwadraciku jest za kazdym razem inny ? przecez ty jestes cały czas tak samo głupi - więc siedz cały dzien i pilnuj bo czasami mogę zminić nika bucu :-)
                    • Gość: rz-e Re: Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarp IP: *.158.216.202.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.09.13, 17:40
                      potwierdzam! To on!
                  • res-men Re: Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarp 05.09.13, 17:36

podniciłes sie ? to teraz najlepsze - uważaj ....to nie ja !!! - mozesz sie spuścić bucu odkrywco :-)

• rz-e Re: Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarp 05.09.13, 17:50
                      res-men napisał:

>
                      > podniciłes sie ? to teraz najlepsze - uważaj ....to nie ja !!! - mozesz sie sp
                      > uścić bucu odkrywco :-)

hahahahahahaha zdecyduj sie
                      zaprzeczanie samemu sobie zle rokuje ale przy takich standardach szczerosci ;D

Autor: res-men ˘ 09.07.13, 10:12
                      Niesiołowski to najbardziej szczery poseł
                      • res-men Re: Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarp 05.09.13, 18:05

jestes głupszy niz lechowski - jutro znowu będziesz musiał bawić sie w rutkowskiego - moi pracownicy nie dadzą ci sie nudzić bo mają dyzur a niewiele sie będzie działo - ja zmykam z Misią do Zakopca na weekend tak więc złap siusiaka w swe delitkatne wargulki i ssij ssssiiiij !!!! podpowiadam ci bo do poniedziałku to nie będę ja - przeżyyyyyj to saaaaam przezyyyyj to saaaammmm ... czesc debilku

• rz-e Re: Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarp 06.09.13, 12:05
                          res-men napisał:

> jutro znowu będziesz musiał bawić sie w rutkowsk
                          > iego - moi pracownicy nie dadzą ci sie nudzić bo mają dyzur a niewiele
                          > sie będzie działo - ja zmykam z Misią do Zakopca na weekend

hahahahahaaa
                          nastepny kit wstawiasz. zlapany za reke na kolejnym klamstwie idziesz w zaparte - to nie ja, to moi pracownicy pod ilomas tam nickami z mojego adresu IP hahahahaa - kto w taki balach uwierzy jeszcze takiemu klamcy?

tak wyglada twoja prawdomownosc, slowo i honor o ktorym pieje tu non stop hipokryta I klasy, twoj kompan - kajakowy oficerek. taka wasza moralność trolle, a precyzyjniej jej brak.

> tak więc złap siusiaka w swe delitkatne wargulki i ssij ssssiiiij !!!!

to ladne i trafia do biblioteki tffoorczosci trolla resmena ;D
              • dziarga Re: Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarp 05.09.13, 17:27
                Lizanie chyba lcd doprowadzi do uszkodzeń matrycy, lizanie dupy chyba doprowadzi do uszkodzeń uzębienia i ogólnie mordki jako takiej. Bakterie za nic mają dupę prezesów, zęby liżących itp. Nawet unia tego nie zmieni:) Zeszliście panowie z dyskusją na poziom odbytu węża, głębiej pójdziecie? :)
                • rz-e Re: Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarp 05.09.13, 17:58
                  dziarga napisał:

> Zeszliście panowie z dyskusją na poziom odbytu węża, głębiej pójdziecie? :)

ja tu nie dyskutuje
                  ja tu niemal tylko ctrl+c i ctrl+v
                  honory oddawaj autorowi ;D
        • Gość: 1984 Re: Premier Tusk jednak nie przyjedzie na Podkarp IP: *.rz.izeto.pl 05.09.13, 17:38
          A wiesz co to w ogóle WIG, WIG20 czy tak jak zwykle gdzieś ktoś napisał? Szkoda, że nie byłeś taki elokwentny odnośnie giełdy Matif w Paryżu przy okazji cen rzepaku i pszenicy.
          Dziś WIG 20 na zamknięciu - 4,6 % dużo ważniejszy WIG - 4,4% i oba zaczynają odrabiać. Wystarczyło wspomnieć o OFE.
    • dziarga Re: Premier Tusk jednak przyjedzie dziś na Podkar 05.09.13, 17:20
      No to jak już uściśniesz to szepnij słówko żeby nie robił obory z porządnej stajni w kwestii ofe i zusu. Opis uściśnięcia będzie też poparty piwem.
      • rz-e Re: Premier Tusk jednak przyjedzie dziś na Podkar 05.09.13, 17:26
        dziarga napisał:

> No to jak już uściśniesz to

hahahahahahahaaaaaaa chyba nie wiesz co i komu forumowy troll resmen moze uscisnac ;D

> Opis uściśnięcia będzie też poparty piwem.

i to w ogromnych ilościach zeby zapomniec ten akt ;D hahahahaaaa

• dziarga Re: Premier Tusk jednak przyjedzie dziś na Podkar 05.09.13, 17:32
          Gadał był o ręce, o innych preferencjach nie wiem. Sam chciałbym uścisnąć rękę prezia i szepnąć słówko do ucha, potem tylko chyba załęże i paczki od żony :). A serio - czym podnieta? Ot wybory blisko, z tego Kaczyński raczył był odwiedzić rolnika ustawionego dawno temu, a Tusk raczył był mieć inne ważniejsze sprawy bo Kaczyński za blisko. Rządowy samolot w naprawie czy co?
        • res-men Re: Premier Tusk jednak przyjedzie dziś na Podkar 05.09.13, 17:53

zaskoczyłes mnie rz-e - to ze jestes pie...ięty i niedorozwinięty wie juz kazdy ale poziom tego po tym wpisie wprowadził mnie w zdumienie ...

aby ci ułatwić zadanie ...to ja - mozesz teraz odkryć wielką tajemnicę :-) bucu

• rz-e Re: Premier Tusk jednak przyjedzie dziś na Podkar 05.09.13, 17:55
            Autor: res-men ˘ 05.09.13, 17:00

hahahahahahahaa
            • rz-e Re: Premier Tusk jednak przyjedzie dziś na Podkar 05.09.13, 18:03

> Autor: res-men ˘ 05.09.13, 17:00
              > odpimkpkaj sie juz

wlasnie sie 'odpimpkpowuje' hahahahahah
              ide sobie pojezdzic na bicyclu moj ty ulubiony trollu stu imion, ale nie ciesz sie jutro ciagne kilka godzinek dyzuru za kolege ;D
              • dziarga Re: Premier Tusk jednak przyjedzie dziś na Podkar 05.09.13, 18:07
                Panowie występujący pod moim wyrażeniem, nie róbcie obory, żryjcie się na innych forach ile wam wlezie. czytając Wasze wpisy sądzę że kultura wypowiedzi i elokwencja odeszła wraz z dostępem większości Polaków do internetu. Własne waśnie załatwiajcie między sobą.
                • kmdr_rohan Re: Premier Tusk jednak przyjedzie dziś na Podkar 05.09.13, 18:25
                  dziarga napisał:
                  Własne waśnie
                  > załatwiajcie między sobą.

Na przykład ja bym chętnie wyjaśnił to i owo "miedzy sobą", jak to określiłeś. ale jak, skoro: "UŻYTKOWNIK NIE AKTYWOWAŁ PROFILU" ??
                  • lechowski51 Re: Premier Tusk jednak przyjedzie dziś na Podkar 05.09.13, 19:57
                    Aktywuj Ty,podając adres i nr.tel.O wykształceniu nie musisz pisać,bo każdy niedouczony gimbus,czytając Twoje posty będzie zażenowany.
                    • kmdr_rohan Bucu bez honoru Lechowski. 06.09.13, 06:02
                      Miałeś się do mnie nie odzywać. Ale jak zwykle - co innego mówisz, co innego robisz. To u ciebie i innych PiSSmanów normalne. Co do moich danych osobowych, to chętnie ci je podam. Ale żądając od kogoś takich rzeczy, należałoby się najpierw samemu przedstawić, nieprawdaż? No, chyba że u PiSSmanów grzeczność nie obowiązuje? Zaloguj się więc, wyślij prośbę do mnie na PW, otrzymasz odpowiedź.
                  • Gość: Aktyw Re: Premier Tusk jednak przyjedzie dziś na Podkar IP: *.rzeszow.hypnet.pl 05.09.13, 21:53
                    Może jeszcze aktywuje...?
    • Gość: P Re: Premier Tusk jednak przyjedzie dziś na Podkar IP: *.dynamic.mm.pl 06.09.13, 09:22
      Uścisną bym mu nie ręke a szyje i to tak że już więcej nie było by problemów z jego strony.
    • Gość: ciekawy a jajka som? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.13, 12:28
      .
    • Gość: . a Pupa zostanie senatorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.13, 12:55
      nie pomoże wizyta Kaczora Donalda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka