Dodaj do ulubionych

Wstęp tu mają nie tylko piwosze. Stary Browar o...

07.09.13, 18:55
A ksiądz poświęcił ? A na serio to niech ktoś napisze gdzie to jest ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tom Ciekawe ile wytrzymają schodki z płytek IP: *.xdsl.centertel.pl 07.09.13, 19:17
      elewacyjnych położonych na sucho przed wejściem? Jak żyję nie widziałem takiej głupoty - położyć na ruszcie płytki ceramiczne elewacyjne o zerowej wytrzymałości na zginanie bez podbudowy... jakiś nadzór budowlany to odebrał? Jak ich nie stać to mogli zrobić schodki z drewna heblowanego a nie z odpadów z elewacji innego budynku - to są płytki Argethon do montażu pionowego na rusztach a nie do chodzenia po nich. Głupota ludzka nie ma ograniczeń.
    • Gość: ds16 Re: Wstęp tu mają nie tylko piwosze. Stary Browar IP: 91.225.135.* 07.09.13, 21:32
      Nowootwarty Staaaaary Browar... ? :)
      • Gość: exp Re: Wstęp tu mają nie tylko piwosze. Stary Browar IP: *.165.enf.pl 08.09.13, 13:18
        Brakowało mi takiego lokalu w Rzeszowie. Tylko ta nieszczęsna nazwa.
    • Gość: maliniak Re: Wstęp tu mają nie tylko piwosze. Stary Browar IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.13, 21:49
      ale krypciocha. Ile zapłacili za artykuł?
    • baracudav Wstęp tu mają nie tylko piwosze. Stary Browar o... 08.09.13, 05:34
      A dla mnie bomba, tylko jedzenie zbyt krótko wydawane no i marcowego brak :-( niemniej jednak POLECAM !!!
      • Gość: v Re: Wstęp tu mają nie tylko piwosze. Stary Browar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.13, 11:09

Do ktorej godziny wydaja cieple posilki?
    • hardweld Wstęp tu mają nie tylko piwosze. Stary Browar o... 08.09.13, 16:29
      Byłem, widziałem, kosztowałem tego i owego, POLECAM!!!
      • Gość: QOTSA Re: Wstęp tu mają nie tylko piwosze. Stary Browar IP: *.rz.izeto.pl 08.09.13, 20:05
        Byłem i nie polecam. Lokal ładny, ale do WC po schodach i pod dywanie 3D? trzeba nieźle zasuwać.
        Marcowego brak, pszeniczne to przy pszenicy nie stało, a ciemne piwo jest tylko z wyglądu i nazwy. PAŁA (słownie jedynka) dla tych piwowarów. Może w warunkach domowych im wychodziło, jednak już w kadziach to bolesna pomyłka. A i jeszcze cena - 7 zł. za niedolane piwo do skali to przegięcie. Nawet w zachodnich krajach tyle nie kosztuje. Na ponad 20 knajp na Rynku to ludzie pójdą na koncernowe za mniejsze pieniądze. Trzymam kciuki, ale jak po miesiącu dalej piwo będzie nadal z nazwy, no to nie mój problem.
    • azarenka Wstęp tu mają nie tylko piwosze. Stary Browar o... 08.09.13, 22:40
      jak nowootwarty browar można nazwać starym??? To co najmniej nadużycie.
      • resovski Re: Wstęp tu mają nie tylko piwosze. Stary Browar 09.09.13, 20:01
        azarenka napisał(a):

> jak nowootwarty browar można nazwać starym??? To co najmniej nadużycie.

Coś ci nie idzie w US OPEN.
    • rz-suv Byłem, próbowałem, najfajniejsze pszeniczne i 09.09.13, 13:58
      ciemne. Z jedzenia zdecydowane polecam żeberka - rewelacja, golonka też w porządeczku.
    • Gość: maliniak Re: Wstęp tu mają nie tylko piwosze. Stary Browar IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.13, 15:47
      lechowskiego nie widziałem.
      • resovski Re: Wstęp tu mają nie tylko piwosze. Stary Browar 09.09.13, 19:58
        Duuuuży lokal - duuuuży czynsz - ciekawe czy im pójdzie
        PS
        Obsługa 1-sza klasa.
        • tomi_zet Re: Wstęp tu mają nie tylko piwosze. Stary Browar 09.09.13, 22:23
          resovski napisał(a):

> Duuuuży lokal - duuuuży czynsz - ciekawe czy im pójdzie

Na 99% za tym stoi Kamil Fok i jego kumpel Mariusz (nazwiska nie pomnę), właściciele sąsiedniego Grand Hotelu i kilku innych fajnych biznesów. Więc o czynsze i temu podobne pierdoły nie musisz się obawiać.
    • mrok_w_puszce Drobny błąd w artykule 20.09.13, 00:08
      Chciałabym wyprowadzić Państwa z błędu. W Starym Browarze Rzeszowskim głównym piwowarem jest pan Aleksander. Nie jest może tak utytułowany jak pan Jacek, za to ma duże doświadczenie jeśli chodzi o pracę w małych browarach.
    • venividivinci Re: Wstęp tu mają nie tylko piwosze. Stary Browar 20.09.13, 08:16
      lokal dość fajnie urządzony. atmosfera również. przegięciem jest nazywać go stary browar bo piwa w smaku czuć, że robione są na młodej recepturze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka