Dodaj do ulubionych

Chcę być maskotką forum

17.10.13, 14:42
Czasy ciekawe przyszly, moja ulubiona formacja szykuje się do kolejnej klę..., znaczy zwycięstwa.
Nadfiolet Przemyski po raz kolejny nadzwyczaj udatnie komentuje rzeczywistosć.
Nasi dzielni eksperci lotniczy finezyjnie obalają kolejne mity samozwańczych rządowych dezinformatorów.
Wiem, ze tak jak za moich najlepszych lat, kiedy mowiono: partia, myślano: Lenin, tak dziś słyszymy: pis, myślimy Lechowski, słyszymy:epidiaskop, myślimy Lechowski.
Ja i u nas w Mielcu jestem dość popularny. No, w pewnych kręgach, ma się rozumieć. Na takiej Lelewela na przykład wszyscy mnie znają.
Wychodząc naprzeciw potrzebom proponuję uznać moją odsobę za oficjalną maskotkę naszego forum.
Bardzo proszę o rzeczowe wpisy.
Obserwuj wątek
    • rz-e Re: Chcę być maskotką forum 17.10.13, 14:48
      lechovski51 napisał(a):

> Wychodząc naprzeciw potrzebom proponuję uznać moją odsobę za
      > oficjalną maskotkę naszego forum.

chetnie, ale niestety nie masz szans do resmisisika. nawet po terapii i kolejnej wymianie osobowosci, na nadzwyczaj nudna i 100% przewidywalna, czyli calkowicie bez wyrazu.

• yanan2 Re: Chcę być maskotką forum 17.10.13, 16:37
        rz-e napisał:

Proszę mi tu nie zabierać głosu w sprawach poważnych dla nadfioletu i jego wyznawców ,wkręcając w to swojego antagonistę od Misi.Znowu wyjdzie na tym wątku bajzel jak pojawi się Jan Maria.Od tej pory proszę zachowywać się poprawnie i tytułować co najmniej hetmanem jak nazwisko wskazuje.Szacun dla gościa o!!!Swoją Cecorę przeżywa dopiero od wczoraj,ale klęska była.Więc o poprawę proszę.Co najmniej hetman.I to wielki koronny,a co najmniej polny.

> lechovski51 napisał(a
        > chetnie, ale niestety nie masz szans do resmisisika. nawet po terapii i kolejne
        > j wymianie osobowosci, na nadzwyczaj nudna i 100% przewidywalna, czyli calkowic
        > ie bez wyrazu.

No i poważnego lechovskiego nie traktować znowu jak lechowskiego,no bo zlecą się sępy i wrony i jak nic rozdziobią.A temat bardzo ważny.Na miano maskotki trzeba zasłużyć.To moje zdanie.Bez opanowania sztuki "wklej" cudzego przemyślenia nie ma na to szans.Własne teksty to zdecydowanie za mało na awans do miana maskotki he he.
        • rz-e Re: Chcę być maskotką forum 17.10.13, 16:54
          yanan2 napisał:

> rz-e napisał:
          >
          > Proszę mi tu nie zabierać głosu w sprawach poważnych dla nadfioletu i
          > jego wyznawców ,wkręcając w to swojego antagonistę od Misi.

chyba nadgonadziste od misisisi ;D

> Znowu wyjdzie na tym wątku bajzel jak pojawi się Jan Maria.

gdzie maryja tam zawsze bajzel a z janem to juz koniecpolski.

> Od tej pory proszę zachowywać się poprawnie i tyt
          > ułować co najmniej hetmanem jak nazwisko wskazuje.

> Szacun dla gościa o!!!Swoją Cecorę przeżywa dopiero od wczoraj,
          > ale klęska była. Więc o poprawę proszę. Co najmniej hetman. I to wielki
          > koronny,a co najmniej polny.

niech bedzie polny a jeszcze lepiej najmniej co ;D
          nawet specjalnie dla niego moge zaczac pisac CO duzymi literami. prawda ze ladnie wyglada?
          >

> Na miano maskotki trzeba zasłużyć.To moje zdanie.
          > Bez opanowania sztuki "wklej" cudzego przemyślenia
          > nie ma na to szans.

to juz wiem dlaczego maryjka od konca z uporem maniaka robi ctrl+c / ctrl+v i jeszcze sie botem z przyszlosci nazywa ;D hahahahahahaha
          broni pozycji maskotki jak nic

• jan_maria_koniecpolski Re: Chcę być maskotką forum 17.10.13, 17:20
            odpowiedz automatyczna: ( test )

Consists of records relating to the organization, coordination and implementation of activities to raise funds including donations, sponsorships and grants. Records may include proposals, budgets, agreements, reports and correspondence.
          • yanan2 Re: Chcę być maskotką forum 17.10.13, 17:20
            rz-e napisał:

> > Na miano maskotki trzeba zasłużyć.To moje zdanie.
            > > Bez opanowania sztuki "wklej" cudzego przemyślenia
            > > nie ma na to szans.
            >
            To z cytatu dotyczyło akurat lechowskiego prawdziwka.Ale ja lubię czasami "namięszać" jak mam humor.Podobnie jak z hetmanami i ich nazwiskami.Więc o poprawę proszę i jedyny słuszny tytuł hetman polny koronny, może ostatecznie być.Nic mniej tak z szacunku,bo pospolite ruszenie ucieknie znowu i klęska grozi od strony ordy tureckiej dla wspomnianego.Szkoda by było.A czy to Kircholm,czy Cecora,no to nie ma już znaczenia.Szacun persony się liczy.
            • jan_maria_koniecpolski Re: Chcę być maskotką forum 17.10.13, 17:34
              yanan2 - te przecinki ci sie po pierdo liły , wczesniej tak pisałes jako grzesiohasky łowco... odpusc bo trafisz do wariatkowa człowieku - nie rozumiem skąd ten pęd do dominacji na tym forum ? to bagno w sumie ...siedlisko takich swirów jak ty , uzależnionych samotnych opuszczonych starych kawalerów albo nieumiejących sobie znaleźć baby eunuchów - chcesz tu być królem ? narazie jestes smieszym gostkiem szalejącym od postu do postu - smiejemy sie z ciebie bo czasami jak nie ma co robić wpisujemy co nam slina na język przyniesie a ty jak debil kazdemu odpowiadasz mysląc ze piszesz z jednym ...zal mi sie człowieku

nie odpisuj bo juz wychodzę i nie przeczytam a poza tym pie... co napiszesz widząc na drugim monitorze twoje dane połączenia - jestes fajny ale szkoda ze jebnięty ...

misterbenq
              ( w zastępstwie res-mena ) ( przedwczoraj odpisywałes Mariuszowi - naszemu technikowi ...mało sie nie osikał ze smiechu )

trzymka oszołomie
              • rz-e Re: Chcę być maskotką forum 17.10.13, 20:43
                jan_maria_koniecpolski napisał(a):

> yanan2 - wczesniej tak pisałes jako grzesiohasky łowco...

hahahahaha paranoi ciag dalszy - sliczne ;D

> odpusc bo trafisz do wariatkowa człowieku -

jak sie to w psychiatrii nazywa? boisz sie czegos i probujesz oddalic zagrozenie zwalajac na kogos innego, a tu cap i .... ;D

> nie rozumiem skąd ten pęd do dominacji na tym forum ?

wez leki, a potem poszukaj definicji dominacji. tyle razy prosilem zebys nie uzywal slow, ktorych znaczenia nie bylo ci dane poznac.

> to bagno w sumie ...siedlisko takich swirów
                > jak ty , uzależnionych samotnych opuszczonych starych kawalerów albo
                > nieumiejących sobie znaleźć baby eunuchów -

znowu diagnoza trafna - i jak zwykle adresat nie ten. jedyne w co trafiles to w kawalera. puki co nim jeszcze jestem. niestety reszta to kolejny dowod na chorobe i krok oddalajacy wyleczenie.

> - smiejemy sie z ciebie bo czasami jak nie ma co robić wpisujemy co nam
                > slina na język przyniesie

> to co niby slina tobie/wam na jezyk przyniesie pochodzi slowo w slowo, wraz z przecinkami z internetu. np z portalu dla tepych nieumiejacych gotowac lasek typu wielkie zarcie.pl (gratuluje gustu)
                widzisz jakim jestes niereformowalnym lgarzem. nawet przy takiej pie...e musisz klamac. ide o zaklad ze juz nie potrafisz odroznic prawdy od wlasnych konfabulacji. pogubiles sie w rzeczywistosci, czyli zyciu.

> a ty jak debil kazdemu odpowiadasz mysląc ze piszesz z jednym

twoj problem polega na tym ze jestes sam, a masz urojenia ze jest was wielu. za to polowie forum probujesz wmowic ze jestesmy jednym ex_lowca.
                nie podejmuje sie tego prostowac w tak strasznie pokrzywionym umysle. choc nie lubie patrzec jak ludzie gasna w chorobie

> widząc na drugim monitorze twoje dane połączenia

to juz cwiczylismy tyle razy - wstyd. znowu ci sie uroilo? nie uczysz sie na wlasnych bledach. przeciez juz tyle razy oglaszales moje dane, odwiedzales mnie, usypiales rodzicow, widziales jak kradne prad, wychodze z ziemianki, ogladales moje zolte kalesony, a potem przyszedl lekarz i znowu trzeba bylo lykac te okropne psychotropy i jechac na elektrowstrzasy - straszne ;D

> misterbenq
                > ( w zastępstwie res-mena )

dzierzynski
                (w zastepstwie stalina)

( przedwczoraj odpisywałes Mariuszowi - naszemu tec
                > hnikowi ...mało sie nie osikał ze smiechu )

a ty mao zedongowi - naszemu glownemu ideologowi
                w zastepstwie maxa engelsa ... on sie niestety osikal i pojechal na pasy razem z hitlerem i elvisem )

hahahahahahahahaah resmisisiczku
                - tez cie lubie, szczegolnie jak pieprzysz takie bzdety ze 12 letni fantasta chowa sie ze wstydu do szafy i mam sie z czego posmiac ;D hahahahaha

• jan_maria_koniecpolski Re: Chcę być maskotką forum 17.10.13, 21:47
                  odpowiedz automatyczna:

Team Finland on yhteistyötä ja voimavarojen tehokkaampaa hyödyntämistä Suomen ja suomalaisten yritysten hyväksi. Tavoitteena on tehdä Suomesta edelläkävijä muuttuvassa globaalissa toimintaympäristössä.
                • Gość: misterbenq Re: Chcę być maskotką forum IP: *.res.pl 17.10.13, 22:00
                  ale to nie było pisane do rz-e tylko do yanan2 - więc skąd ten jazgot pojeba ? zapomniałes sie przelogowąć znowu permanentny smieciu ...
                  • rz-e Re: Chcę być maskotką forum 18.10.13, 12:05
                    Gość portalu: misterbenq napisał(a):

> ale to nie było pisane do rz-e tylko do yanan2
                    > - więc skąd ten jazgot pojeba ?
                    > zapomniałes sie przelogowąć znowu permanentny smieciu ...

to jest sliczne, trafia do almanachu dziel resmisi- siczka. bede ci go cytowal ile razy sie odezwiesz niepytany ;D
                • Gość: misterbenq Re: Chcę być maskotką forum IP: *.res.pl 17.10.13, 22:23
                  RZ-E - DLACZEGO WYPOWIADASZ SIE SKORO MÓJ POST SKIEROWAŁEM DO YANAN2 !!! mozesz to wyjaśnic ? Pomijając fakt twojego popie...nia , odpowiadasz tak jakbyś to własnie ty był Yananem2 - nausz sie kreaturo ze jak chcesz byc takim swiatowym trollem to nie mozesz robić takich błedów - nik musi być jeden bo będziesz wpadał tak jak teraz albo poprzednio z tomi_zet ... Tak więc następny nik masz spalony - zimna cipo
                • yanan2 Re: Chcę być maskotką forum 17.10.13, 22:54
                  Nic tu po mnie.Wyrażne objawy gąbczastego zwyrodnienia mózgu.Poza tym przemyślenia i wróżby hetmana polnego oczywiście koronnego, no to kulą w płot.Nawet kompa śledzić nie może,bo ma funkcję "bez śledzenia".Z chorymi przykro,a raczej niemożliwe wymieniać poglądów.EOT.
                  • jan_maria_koniecpolski Re: Chcę być maskotką forum 18.10.13, 09:35
                    pierwszy raz się z tobą zgodzę - nic tu po tobie ...
    • Gość: Cobyto Re: Chcę być maskotką forum IP: *.rzeszow.hypnet.pl 17.10.13, 21:12
      Niniejszym uznaję twoją odsobę, co by to nie miało znaczyć! :-)
      • Gość: Prześmiewca Re: Chcę być maskotką forum IP: *.play-internet.pl 17.10.13, 21:48
        Ziewam szeroko.
        Maskotką sierotą.
        • Gość: Kropek Re: Chcę być maskotką forum IP: *.dynamic.mm.pl 17.10.13, 21:58
          En Suda Azio loĝas pli ol kvinono el la tuta homaro - kio igas ĝin la plej abunde kaj la plej dense loĝata terparto.
          • Gość: misterbenq Re: Chcę być maskotką forum IP: *.res.pl 17.10.13, 22:03
            Suda Azio estas tiu parto de Azio, kiu konsistas ĉefe el aziaj landoj kiuj situas sude de Himalajo
            • Gość: Kropek Lechowski nie jest Polakiem - to czeski idiot. IP: *.dynamic.mm.pl 17.10.13, 22:06
              Idiot je zastaralé označení pro člověka postiženého těžkou mentální retardací (též slabomyslností či oligofrenií), tj. s narušenými psychickými funkcemi. Možnosti vzdělávání při takto silném postižení jsou většinou silně omezené. Česká psychiatrie v současné době slovo idiot nepoužívá zejména z důvodu jeho pejorativního výrazu a nahrazuje jej podle míry deficitu označením těžká nebo hluboká mentální retardace.[1] Světová zdravotnická organizace podle vlastního třídění mentální retardace označuje za idiocii IQ jedince nižší než 35, přičemž v rozmezí 20–35 jde o idiocii prostou, při IQ nižším než 20 o idiocii těžkou.[2]

Snížené IQ však není jediným kritériem, podle MKN 10 v případě hluboké idiocie chápání a používání řeči omezeno na porozumění základním příkazům a na vyhovění jednoduchým požadavkům. Postižený dokáže zpravidla dosáhnout nejzákladnějším jednoduchým zrakově-prostorovým dovednostem v třídění a srovnávání a také se může při vhodném dohledu a vedení podílet malým dílem na domácích a praktických úkonech. Ve většině případů lze určit organickou etiologii. Běžné jsou dále těžké neurologické nebo jiné tělesné nedostatky postihující hybnost, jako např. epilepsie a poškození zraku a sluchu. Obzvláště časté, a to především u pohyblivých pacientů, jsou nejtěžší formy pervazivních vývojových poruch, zvláště atypický autizmus.[3]
              • jan_maria_koniecpolski Re: Lechowski nie jest Polakiem - to czeski idiot 17.10.13, 22:14
                odpowiedz automatyczna:
                www.sadistic.pl/psi-orgazm-w-troche-innym-wydaniu-vt234584.htm
                • Gość: Kropek .................................................. IP: *.dynamic.mm.pl 17.10.13, 22:23
                  res-menie powiedz mi dlaczego zawsze gdy mówisz purje nimetus tüübist ja asukohast purjeka purjestuses
                  i na dodatek aviiso-väike kiire sõjalaev, bireem- vanaaja sõjalaev,galeer-sõjalaev, tanker- tanklaev,
                  to ex_lowca twierdzi, że trieer-Vana-Kreeka sõjaalev, balker-puistlastilaev, galioon- relvastatud kaubapurjelaev,

hahahahahahhahahah

PS
                  Siia alla kuuluvad ka kõik teised veesõidukid, mis antud loetelust puuduvad kuid võimaldavad veekogul liigelda. Buahahahahahhahahah
                  • Gość: misterbenq Re: ............................................. IP: *.res.pl 17.10.13, 23:04
                    nie jestem resmenem - resmen będzie w poniedziałek
                • Gość: Konfucjuszemgo! Re: Lechowski nie jest Polakiem - to czeski idiot IP: *.opera-mini.net 17.10.13, 22:37
                  Może by Konfucjuszem? Najlepiej po chińsku! :-((
    • e_w_a_21 zagadka dla Lechowskiego 17.10.13, 22:18
      Wiesz co kobieta myśli słysząc maskotka ? WIBRATOR
      • Gość: Kropek Re: zagadka dla Lechowskiego IP: *.dynamic.mm.pl 17.10.13, 22:26
        Orgasmus může být spontánní, bez jakékoli přímé stimulace. Mnoho lidí toto shledává trapným, ale příjemným zážitkem. Někdy k orgasmu může dojít během sexuálních snů.

Bylo také objeveno, že některé anti-depresivní léky mohou vyvolat spontánní vyvrcholení jako vedlejší účinek. Není však jisté, kolik pacientů, kteří tyto léky používali, zažili spontánní orgasmus, neboť většina z nich o tom nechce mluvit.
        • Gość: Orgasmus Re: zagadka dla Lechowskiego IP: *.rzeszow.hypnet.pl 17.10.13, 23:10
          To chyba jakiś idiota! Nie może pojąć, że w tym kraju ludzie mówią po polsku (i piszą) po polsku! =-(
          Witamy Słoawaków na forum! :-)
    • privus Jak na razie 17.10.13, 23:04
      chyba nie bardzo jesteś w stanie odróżnić pojęcia maskotki od idioty. Ale nie martw się. Niektórzy już tak mają. Jest to jednak uleczalne nawet przy odrobinie chęci.
    • Gość: zecik Re: Chcę być maskotką forum IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.13, 08:36
      F... You
    • rz-e Re: Chcę być maskotką forum 18.10.13, 12:08
      co tu sie w ogole dzialo jak mnie nie bylo?
      salowi sie popili w szpitalu i resmisisik urzadzil lot nad kukulczym gdniazdem?
      dwa trolle nikow od cholery a brednie takie ze ze szkoda komentowac.
      coz zrobic troll to stan umyslu ;D hahahahaha
      • Gość: Prześmiewca Re: Chcę być maskotką forum IP: *.isp4u.eu 19.10.13, 20:27
        Podejrzewam że chodzi o:
        Mas kotkę.
        Głaskałem kiedyś kotkę,
        Nie myśląc że dla mas.
        • rz-e Re: Chcę być maskotką forum 19.10.13, 20:32
          Gość portalu: Prześmiewca napisał(a):

> Nie myśląc że dla mas.

ja tez tak nie mysle, ale zycie jest zyciem ;D hahahaha
          • Gość: Hycel Re: Chcę być maskotką forum IP: *.dynamic.mm.pl 19.10.13, 22:07
            ble ble ble?
            ble
            hahhahaahahahahha
            ble?
            ble
            ble ble belbelelelbebebbeelelelelnebebebebebeelelel
            buahahahhahhahahhabaauahahahahhahaahha!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka